9.8 C
Nicosia
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2025 | 18:07

Στο ΤΑΕ Λεμεσού η προκαταρκτική έκθεση της ΗΜΥ για την φονική πυρκαγιά

Παραλήφθηκε το πρωί της Πέμπτης, από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, η προκαταρκτική έκθεση της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς του περασμένου Σαββάτου, που επέφερε το θάνατο πενταμελούς οικογένειας.

Όπως ανέφεραν στο ΚΥΠΕ αστυνομικές πηγές, η προκαταρκτική έκθεση της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας θα εξεταστεί, όπως και οι υπόλοιπες εκθέσεις που αναμένονται από τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε σχέση με τα ευρήματα της έκθεσης, από πλευράς Αστυνομίας δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση, καθώς οι εξετάσεις συνεχίζονται εντατικά για το τραγικό περιστατικό που οδήγησε στο θάνατο ζεύγος, 35 και 33 χρόνων και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, 7, 3 και 2 ετών.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα συνταχθεί έκθεση γεγονότων από το ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις εκθέσεις, καταθέσεις, μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν συλλεχθεί και ο φάκελος της υπόθεσης θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!