22.8 C
Nicosia
Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025 | 11:53

Στις ελεύθερες περιοχές οι τρεις Ε/κ που ενεπλάκησαν σε δυστύχημα στα κατεχόμενα

Στις ελεύθερες περιοχές βρίσκονται από το πρωί σήμερα οι τρεις Ε/κ το όχημα στο οποίο επέβαιναν ενεπλάκη σε οδικό δυστύχημα στην περιοχή της Καρπασίας, στον δρόμο Λεονάρισσου – Πλατανίσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για το έγκλημα και την εγκληματικότητα, οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν έφταιγαν για το εν λόγω δυστύχημα.

Όπως μετέδωσαν τ/κ ΜΜΕ, ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχό της σε μια στροφή του δρόμου και συγκρούστηκε βίαια και μετωπικά με το όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση κι έφερε ε/κ πινακίδες κυκλοφορίας. Ο 41χρονος Αλπασλάν Τοκ έχασε την ζωή του επιτόπου, ενώ ο Ε/κ οδηγός και δύο επίσης Ε/κ επιβάτες του οχήματος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για έλεγχο στο «γενικό νοσοκομείο» της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν φαίνεται πως στο ε/κ όχημα από τη σύγκρουση προκλήθηκε ζημιά στο δεξί μπροστινό του μέρος ενώ και στη μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού, προκλήθηκαν ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΣτις ελεύθερες περιοχές οι τρεις Ε/κ που ενεπλάκησαν σε δυστύχημα στα κατεχόμενα