21.8 C
Nicosia
Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026 | 1:26

Ξέσπασμα Λοϊζίδη κατά Φυτιρή: «Χούντα, προσωπικές επιθέσεις και απειλές» – Tου αποδίδει τα περί αποκεφαλισμού του

Μετωπική επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του αστυνομικού κλάδου της συντεχνίας «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης, στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Φυτιρή, μετά την αναφορά του τελευταίου, στη δημοσιογραφική του διάσκεψη, ότι θα χαρεί αν κάνει αίτηση να πάει στην πρώτη γραμμή, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί εάν είναι το πρόσωπο που έκανε αναφορά σε «αποκεφαλισμό» του από τις τάξεις της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Λοϊζίδης έδειξε τον κ. Φυτιρή ως το πρόσωπο που αναφέρθηκε σε «αποκεφαλισμό» του, πράγμα, που όπως ισχυρίστηκε, το ανέφερε ο υπουργός στον πρόεδρο της συντεχνίας «Ισότητα», λέγοντας του επί λέξη, σύμφωνα πάντα με όσα υποστήριξε, πως «αν ήμουν ο Αρναούτης θα αποκεφάλιζα αύριο το πρωί τον Λοϊζίδη».

Ο πρόεδρος του αστυνομικού κλάδου της συντεχνίας έκανε λόγο για Χούντα και έστειλε το μήνυμα ότι θα παραμείνει συνδικαλιστής, αφού δεν είναι περαστικός, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον υπουργό Δικαιοσύνης. «Δυστυχώς άκουσα τον πρόεδρο της συντεχνίας «Ισότητα» πριν από μία εβδομάδα, όταν του είπε ο κ. Φυτιρής ότι θα με «αποκεφαλίσει». Ο Υπουργός Δικαιοσύνης συνεχίζει στο ίδιο τέμπο να προβαίνει σε προσωπικές επιθέσεις με εμπάθεια».

Σημείωσε πως «εγώ το μόνο που έχω να του πω είναι το εξής: με χαρακτήρισε στη δημοσιογραφική του –και υπάρχει το βίντεο, μπορείτε να το δείτε ως “οχληρία”. Να του πω ότι τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών σηκώνουν οχληρία γιατί είναι εκείνοι που τον κρατούν ως υπουργό Δικαιοσύνης και είναι αυτοί που κρατούν την ασφάλεια του τόπου. Οχληρία δεν είναι η φωνή των χιλιάδων εργαζομένων στην Αστυνομία».

Είπε ακόμα πως «μου είπε να πάω στην πρώτη γραμμή και θα γίνει χαρούμενος. Να του πω ότι για 14 χρόνια ήμουν στην πρώτη γραμμή. Αυτή τη στιγμή είμαι συνδικαλιστής και αν ο Αρχηγός Αστυνομίας αποφασίσει αύριο το πρωί –που έχει κάθε δικαίωμα– να με μεταθέσει στην πρώτη γραμμή, και πάλι συνδικαλιστής θα είμαι».

Καλά θα κάνετε, συνέχισε, «να μάθετε τις νομοθεσίες κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης. Όπου υπηρετεί ο συνδικαλιστής, παραμένει συνδικαλιστής. Εκτός, βεβαίως, αν σκοπεύετε να με «αποκεφαλίσετε». Και το λέω ήρεμα. Εδώ είναι δημοκρατία. Εδώ είναι Κυπριακή Δημοκρατία. Υπάρχει συνδικαλισμός και υπάρχει δημόσιο συμφέρον. Εγώ δεν είμαι διορισμένος ούτε περαστικός. Είμαι αυτός που ψήφισαν οι χιλιάδες αστυνομικοί να είμαι ο εκπρόσωπός τους και δεν είμαι περαστικός. Είμαι συνδικαλιστής, αυτή είναι η δουλειά μου. Είτε η ταμπέλα μου. Είτε είμαι στην πρώτη γραμμή στα ναρκωτικά, είτε είμαι στην πρώτη γραμμή στη ΜΜΑΔ, που υπηρέτησα 14 χρόνια, εγώ έχω δει έμφορτα πιστόλια μπροστά μου. Κάποιοι άλλοι δεν τα έχουν δει ποτέ σε πραγματικές συνθήκες».

Επανέλαβε ότι «εγώ είμαι συνδικαλιστής. Πάλι θα βρίσκομαι στο στούντιο, ακόμη κι αν υπηρετώ στα ναρκωτικά, γιατί είμαι συνδικαλιστής. Δεν θα κατέβω σε άλλο επίπεδο. Καλά έκανε και αφιέρωσε σήμερα 25 λεπτά της δημοσιογραφικής του στον υποφαινόμενο. Δείχνει ότι λέμε αλήθειες και ότι δεν μπορούν να απαντήσουν με επιχειρήματα και χαμηλώνουν το επίπεδο».

Ανέφερε εξάλλου πως «θα δείτε σήμερα δημοσίευμα της Eurocor για τον κ. Φυτιρή. Περιμένουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν θα έχει αντίδραση σε αυτό πολιτικό κόστος που έχει από τον κ Φυτιρή. Θα μπορούσα να πω πόσους αστυνομικούς απασχολεί ο κ. Φυτιρής, από τη μέρα που μπήκε υπουργός, για προσωπικά του θέματα. Πόσοι απασχολούνται στο υπουργείο του, για να τον εξυπηρετούν. Θα μείνω μέχρι εδώ».

Όπως επισήμανε, «είμαι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή να έρθω δημόσια και να μιλήσουμε για νομοθεσίες, για το πόσοι αστυνομικοί βρίσκονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ή κάπου αλλού εξαιτίας του, όπως παράδειγμα στη φρουρά του. Είμαι έτοιμος να μιλήσουμε δημόσια, μπροστά στον κόσμο, για το δημόσιο συμφέρον και για νομοθεσίες».

Επισήμανε ακόμα πως «αυτό που έκανε σήμερα με την προσωπική επίθεση, δεν θα μείνει έτσι. Έχει υποδείξει στα ΜΜΕ που υπηρετώ και αυτή τη στιγμή δεν θα μείνει έτσι. Ελπίζω ο Πρόεδρος να ενημερωθεί για το ατόπημα του υπουργού του. Τον έχουν παρασύρει κάποιοι άλλοι τον κ. Φυτιρή».

Κληθείς να αναφερθεί στα περί «αποκεφαλισμού» του, είπε πως «μιλούσε με τον πρόεδρο της «Ισότητας», Πρόδρομο Χριστοφή και μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο να σας τα πει και του είπε επί λέξη, “εγώ κ. Χριστοφή αν ήμουν Αρναούτης θα αποκεφάλιζα αύριο το πρωί τον Λοϊζίδη”. Αυτό είναι το επίπεδο. Οχληρία δεν κάνω, αντίθετα, βοηθήσαμε ως συντεχνία και το γνωρίζετε, για ότι λέει σήμερα ο κ. Φυτιρής, ή γιατί είναι υπουργός σήμερα. Για το ηχητικό, για το οργανωμένο, για το γραφείο Τύπου. Εμείς τα λέγαμε κ. Φυτιρή. Τον τζαιρό που ήσασταν στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, εμείς τα λέγαμε. Δεν ξυπνήσαμε σήμερα και διοριστήκαμε κάπου».

Αποδίδει την επίθεση στο πρόσωπό του, γιατί λέει την αλήθεια, όπως είπε και σημείωσε ότι «εμείς υποδείξαμε τις νομοθεσίες», ενώ σχολίασε και την αναφορά σε ευπρέπεια, διερωτώμενος εάν «είναι ευπρέπεια να μην γνωρίζει τη νομοθεσία του συνδικαλισμού; Είναι ευπρέπεια να βλέπω το συμφέρον μου και να μην βλέπω το συμφέρον του τόπου και να μην μιλούμε για τα κακώς έχοντα που πρέπει να αλλάξουν; Είναι ευπρέπεια να κοιτάζουμε μόνο την πούγκα μας, αντί να κοιτάζουμε τον τόπο;»

Σημείωσε επίσης ότι άλλο είναι ο αστυνομικός και άλλο ο συνδικαλιστής, ενώ σημείωσε πως «το δημόσιο συμφέρον επιβάλει την οχληρία, όπως είπε, του συνδικαλισμού. Αν δεν γινόταν η οχληρία του συνδικαλισμού, δεν θα ήξερες τι θα έπρεπε να αλλάξει στο Νόμο, ούτε εσύ, ούτε οι βουλευτές, ούτε οι δημοσιογράφοι, γιατί ήταν όλα κρυφά. Πριν 15 μέρες βγήκε ένα βίντεο από το οργανωμένο στη Λάρνακα και έγινε ένα μπάχαλο, για αυτά που η συντεχνία φώναζε τόσα χρόνια. Άρα κ. Φυτιρή μου και κάθε κύριε Φυτιρή μου, ηρεμήστε λίγο με τις προσωπικές επιθέσεις. Αφήστε λίγο τον Λοϊζίδη και τον συνδικαλισμό να σας βοηθήσουν. Αν δεν θέλετε να σας βοηθήσουν επιλέξτε το δρόμο σας».

Αναφέρθηκε ακόμα στη νομοθεσία για τη δήμευση περιουσιών του υποκόσμου, λέγοντας ότι ψηφίστηκε από το 2025, ενώ διερωτήθηκε εάν έγινε υπουργός για να μετατραπεί η Λιμενική σε Ακτοφυλακή. «Έχουμε χάσει κάποια πράγματα που αφορούν την ουσία», ενώ του ζήτησε να δώσει οδηγίες να μην βρίσκονται αστυνομικοί σε λωρίδα ασφαλείας, προφανώς με αφορμή το ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, με αποτέλεσμα δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν.

Ζήτησε επίσης να βρεθούν στο ίδιο στούντιο, για να συζητήσουν για την Αστυνομία, με επιχειρήματα, ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να το πράξει αυτό στη Βουλή σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία.

Καταληκτικά, ο κ. Λοϊζίδης, είπε πως αν τον «αποκεφαλίσουν», πάλι θα είναι συνδικαλιστής. Όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν, γιατί μία χούντα μπορεί να ελέγχει τα πάντα. «Αποκεφαλίστε», εκτελέστε στον τοίχο της Καισσαριανής, διώξτε τον εκτός Κύπρου, πάρτε τον θάψτε τον κάπου να είναι ελλείπον πρόσωπο. Μια χούντα αυτά κάνει. Εδώ είμαι, εδώ θα είμαι και εγώ δεν είμαι περαστικός.

Υπενθυμίζεται πως στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο κ. Φυτιρής όταν ρωτήθηκε για τον κ. Λοϊζίδη, ανέφερε ότι δεν θα κατεβάσει το επίπεδο σημειώνοντας ότι «ο πολύς θόρυβος προκαλεί οχληρία και η οχληρία προκαλεί αναστάτωση».

Παράλληλα επισήμανε «θα χαρώ πολύ αν ο κύριος Λοϊζίδης κάνει ένα αίτημα και μου πει ο Αρχηγός να πάει σε μονάδα πρώτης γραμμής και να φύγει από εκεί που είναι από το Αρχηγείο».

88 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Λοιζιδης ενομησε ότι είναι ο Λεχ Βαλεσα.
    Πεζει τον έξυπνο αλλά θα πάθει ότι έπαθαν άλλοι όμοιοι του.

    • Andreas Constantinou ενας φαλφατας ειναι που προσπαθει να δωσει δημοσιοτητα στο ονομα του για πρωσοπικο οφελος καληπτομενος πισω ταχα του συμφεροντος των αστυνομικων αλλα σενεχεια να λεει εγω και εγω

  2. Ο κύριος Λοιζιδης πρεπει να μάθει οτι συζηση και η λογική βοηθούν περισσότερο απο τα ξεσπασματα

    • Maro Papadopoulou Ο κύριος Λοιζιδης είναι η εικόνα του average αστυνομικού στη Κύπρο. Ένας john Wayne που οποίος δεν υποταχθεί στις αρλούμπες και φωνασκιες του, τραβά το πιστόλι.

      • Andreas Andreou ΑΝ είναι για μένα η αναφορά σου, μπορούμε και οι 2 να τεκμηριωσουμε αυτά που είπαμε; Εγώ μπορώ!

  3. Φυτιρης όπου τον ΑΜΠΑΛΑΤΟ και τον υπερόπτη βάζουντον υπουργό
    Ατε ολαν πήγαινε να δεις που βρέχει
    Μια κυβέρνηση
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    • Rikkos Neophytou εσιει τοσα λαμογια στη κυπρο κ εν αχρηστος ο φυτιρης???? Εσου πρέπει να εισαι πιο μιαλο σιελιονι που τον Φειδία

      • Rikkos Neophytou ρε ειδήμονα ηταν διοικητης ουκ τοσα χρονια κ εννα τον φκαλεις αχρηστον εσυ? Που για να τα εσιεις με το ελαμ, θα εισαι των υπολοίπων συστημικων κομματων που εχουν κ καραχεσμενη τη φωλιά τους

    • Rikkos Neophytou pistefko en o kaliteros ypourgo pou evale mexri stigmis opotan men lete tsie na xaraktirizete kapion pou den gnorizete.

    • Rikkos Neophytou Πράγματι φίλε μου! Ευτυχώς που μέσα μέσα ακούγεται και μια φωνή λογικής! Μιλά όπως το ρομπότ, ένας ανέκφραστος. Εν τω μεταξύ η ιστορία διδάσκει ότι ένας στρατιωτικός δεν μπορεί να είναι και πολιτικός ταυτόχρονα.

    • Rikkos Neophytou makari na sou to miso pou ekame.?ti sou ekame esena prosopika?tzai ego enton ixero?

  4. Αυτος ο Λοιζιδης ποιος νομιζει οτι ειναι.δεν εχει καποιο να τον βαλη στην θεση του.Τα βαλλει με ολοιτην κυβερνιση φωναζη οπως ενας πελλος νομιζει οτι με το μεγαλοσωμα του θα εισακουστη.Η αστυνομια δεν θελει αυτους που να την αντιπροσωπεουν.Η αστυνομια πρεπει να ειμαι το καλυτερο παραδειγμα προς τον κοσμο.

    • Arestis Xristou αγαπητέ Αρεστη είναι ο πιο καλός συνδικαλιστης και εργάζεται για το καλό της αστυνομίας και περισσότερο είναι τίμιος και σωστός

    • Arestis Xristou καλα ρε, ειπε τιποτε ψέματα ο Λοϊζίδης, ή μηπως δεν γνωριζουμε τα κακώς εχωντα της αστυνομίας? Αλλά φαίνεται δεν γουσταρετε να βγαίνουν καποιοι και να λεν αληθειες.

    • Arestis Xristou ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι μας έχουν διαλειση, από το 60 μεχρει σήμερα

      • Αγαπητε Νικο πρεπει να γινη καθαρση.ολοι νοιζονται ποσα θα παρουν καθε μηνα. Μιλω γενικα νια ολα τα επαγγελματα.Ομως υπαρχη και πτωχος κοσμος.ποιος νοιζεται για αυτους.Αστους αυτους που βγαινουν μπρωστα για το Θεαθινε.

    • Costas Paschalis ο λοιζιδης κτυπά το αλύπητα πολλη καιρο τωρα. Έλυσε το…..μπεεε

    • Costas Paschalis ΟΧΙ .ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ ΤΖΙΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΖ ΛΛΙΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ_ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.

  5. κ. Φυτηρή το οργανωμένο θα κάνει οτι μπορεί να “φάει” ή να σου μπλοκάρει τον δρόμο, μόνο εσύ μπορείς αν σε αφήσουν.
    Ο κ. Λοιζίδης ας “κάτσει και λίγο την μαππα χαμαί”

  6. ΑΡΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΟΗΠΕΣ…
    ΜΟΝΟ Η ΑΝΝΙΕ ΑΛΕΞΟΥΪ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ..
    🥒🇨🇾🥒🇨🇾🥒🇨🇾🥒🇨🇾🥒🇨🇾😆😆

  7. Εκαβάλλησε για τα καλά το καλάμι! Εξεπέρασε και τον Ταλιαδώρο των καθηγητών! Οπου νάνε θα ξεπεράσει και τον Κούμα των κυβερνητικών γιατρών!

  8. Νομιζω καπου εν ε καταλαβετε οτι εν τους απλους αστυνομικους που ειναι αντιπροσωπος και οχι την κυβερνηση τον προεδρο τον υπουργο αρχηγο κλπ καλα κανει και δεν φοβατε, αυτοι περνουν λιγα που ειναι στην πρωτη γραμμη ενω ολοι οι βαθμο και πανω χιλιαδες τον μηνα και δεν τους βλεπεις πουποτε

    • Dinos Constantinou εν τουτοι που χρηματιζουντε, και γίνονται τσουρέκια του υποκοσμου

  9. Ο φυτιρης ενομιζε πώς είναι στο στρατό ακόμα πού τζιαμε στο υπουργείο άμυνας απαντούν όλοι με το διαταξτε….

    • Αντωνης Μαλακτος Έπρεπε να ντρέπεσαι και σε πολλά μεγάλο βαθμό μάλιστα!! Τι σχέση έχει τούτο τώρα ? Να δούμε ποιος είσαι ότι συμφέροντα έχεις και εσύ!!!

      • Rikkis Rikki την ντροπή πού την βρίσκεις, το Rikkis Rikki είναι της ανατροπής, εγώ γράφω με όνομα και επίθετο…

  10. Eisaste piaston enan fakka ton pas ton allon.
    This is Cyprus Kirioi, oulloi gia ta tartara oulloi tou psixiatreiou 😆😂

  11. Λοιζιδης συνέχισε, σχεδόν όλοι είμαστε μαζί με τους 500 ηθικούς, τίμιους αστυνομικούς

  12. Ρε για το όνομα…. τούτος νομίζει κάνει συνδικαλισμό? Γεμίσαμε ψώνια!!!

  13. Μακάρι να πάμε σε χουντα ρε μεγαλε…. εγκαταστήσετε την Αστυνομία μπουρδέλο και μιλας ακομα…… Μόλις έρθει ένας νέος άνθρωπος να κάνει μια αλλαγή,εσας αρέσει…. Αμέσως να το φατε….

  14. Τούτοι χρειάζονται άλλους να τους προσέχουν. Κρίμα για το κατάντημα.

  15. Ελεος… βρωμια και διαφθορα στο μεγαλειο τους στην αστυνομια. Τα sick leave και η απραξια χτυπουν κοκκινο στην αστυνομια. και ο Λοιζιδης αλλου για αλλου…

  16. αν σου είπε θα σε αποκεφαλίσει, πίστεψε το,θα έρθει νύχτα,και καλά να σου κάνει, εσύ παρεξηγησες τον ρόλο σου!!!

  17. Μας έχουν πρήξει με το Φυτιρή και του δόθηκε πιστοποιητικό καταλληλότητας επειδή ήταν αξιωματικός στα ΟΥΚ. Ε και;;; Εγώ όποτε μιλά βλέπω έναν άνθρωπο ανέκφραστο, αμήχανο σχεδόν ρομπότ. Να τον παραδεχτώ αν αποκεφαλίσει τον υπόκοσμο στην Αστυνομία και όχι τον συνδικαλισμό. Προς το παρόν δεν είδαμε να αποκεφαλίζονται γνωστές κκελλάες που κάνουν κουμάντο.

    • Πενθεσίλεια Άρεως I KALI MERA FENETE POU TO PROI KE FENETE OTI AN SINEHISI OPOS PAI ENNA POKATHARISOUN POLLA PRAMATA MONO NAHOUMEN IPOMONI KE O KEROS MONO THA TO DIXI ANNEN KALI I MERA . YPOMONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. Αν δεν μας έλεγαν ότι είναι αστυνομικός θα νομίζαμε ότι είναι μπράβος σε μαφιοζικο συνδικάτω.οι κυβερνητικοί υπαλλήλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το 8 Ώρο είναι 8 Ώρο οι καθηση μέχρι να σχολασουν.πιενετε να δουλέψετε στις οικοδομές να δουλεψετε να δείτε πως είναι οι δουλειά αλλά φτενε τα κόμματα που σάς εσιρνα μεσα

  19. Χούντα θέλουμε στην κυπρο δυστυχώς
    Για να στρώσουν οι άπαντες
    Καλά κάνει ότι κάνει ο κύριος Φυτιρης
    Ατε διότι ξέφυγε η κατάσταση και το κακό

  20. Οταν μιλάτε εσείς για Χούντα τι να πει ο κόσμος με τόσα που βλέπει και άλλα τόσα που ακούει

  21. Τι θα πει συνδικάτα στην αστυνομία άμα γίνει και στο στρατό ζήτω πού καήκαμε.

  22. Thelei ta o kolos tou loizidi. Ine enas thrasis palianthropos pou tou aresi na prokalei dixonia.
    Anti na linei provlimata ta dimiourgei.

  23. Μια ζωή διάφοροι αρχηγοί υπουργοί καί άλλοι παρα αυτών έπαιζαν με τίς ζωές τών αστυνομικών 6 ωρα,8 ωρα,12 ώρα ομάδες έτσι ομάδες αλλιώς πάντα με τό έτσι θέλω καιρός νά αντιδράσουν οι αστυνομικοί καί αν τό έγκλημα θεριευει άλλοι είναι οι αίτιοι.

  24. Είμαστε παιδική χαρά! Απίστευτοι, τραγικοί, απαράδεκτοι.Κάπου ο Λοιζίδης πρέπει να κάτσει με τον Υπουργό ( ο Υπουργός δεν ξέρω αν τον κάλεσε) και να βρούν κοινή γραμμή συνεργασίας.
    Αν υπάρχουν σοβαρά θέματα με απόψεις που δεν συγκλίνουν είναι θέμου του Προέδρου της Δημοκρατίας.
    Φταίνε πολύ και οι δημοσιογράφοι.

  25. Στη Κύπρο χρειαζόμαστε ένα Καντάφι για να τρώμε με χρυσά κουταλιά Αλλιώς η κυβέρνηση και ο υπόκοσμο ς θα μας καταστρέφει

  26. Παιδιά καταλάβετε κάτι ο φυτιρης. Και είναι αυτός επρεπεν Να τον έχομεν πριν χρόνια ο Άνθρωπος θελη να κάνη καλά την δουλειά του και βλέπω κάποιους που τον υβριζουν τι θέλετε ρε ανθρωπάκια να μας κλειδώνουν καποιι να μας σκοτώνουν τι ζητάτε Υπουργείο προχώρα ο κόσμος σε θελη

  27. Λοιζίδης….
    GPΤ την λέξη ΙΕΡΑΡΧΙΑ διάβασε καλά τζαι πνάσε λλιο….

  28. Λοιζιδης, 200 κιλά βόδι, που αν χρειαστεί να τρέξει 50 μετρά θα συνκάψει ο κολος του κάμνει μας τον Ραμπο.. πηγενε ρε βόδι κάνε λίγο δίαιτα και μετά έλα να μας το πεξεις Ραμπο της πρώτης γραμμής.. βόδι έ βόδι..
    Η μοναδική του εννιά είναι η προσκοπική του προβολή, του βλάκα που θα τα βάλει και με τον Φυτιρη, ο αχαπαρος.

  29. επειδή δεν μπορείς να μπεις πας τον ΟΥΚΑ έκαμες νευράκια; αχ ρε λαμογια Κ.ΟΥΚΑ καθαρίσε την βρόμα από τον τόπο μας

  30. Κύριε υπουργε, ειναι εστία μολυνσης. Είναι απόστημα πρωκτου. Αντιμετώπιση είναι υποχρεωτική χειρουργική επέμβαση άμεσα για να να αποφευχθούν τα χειρότερα.

  31. Ekame 14 xronia sti 1 grammi lali o oykkas tou glukou nerou!! Je eshi kosmo p palefki ospou na pe8ani!! Piae sinta3i re kopriti na me se taleporoumen! na se taizoume je esena!!

  32. Μα ποιον να εξοντώσουν ;;;ρωτω αυτον που εγραψε τα λογια περι εξωντοσης του Λοηζιδη ,,,, ΈΛΕΟΣ ,,,

  33. Ρε κοπριτες για ένα ψέμα δεν έχω τα όπλα μου..
    Θα πολεμησο στο πλευρό τους ΤΟΥΡΚΟΣ ρε τουρκοσποροι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΞέσπασμα Λοϊζίδη κατά Φυτιρή: «Χούντα, προσωπικές επιθέσεις και απειλές» - Tου αποδίδει...