Από αντικείμενο που είχε εκσφενδονιστεί με μεγάλη ταχύτητα φέρεται να προκλήθηκε η ζημιά σε υαλοπίνακα του κτηρίου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.
Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, σήμερα Τρίτη περί ώρα 07:30, υπάλληλος που εργάζεται στα γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην οδό Φιλικής Εταιρείας στη Πάφο, εντόπισε ότι σε υαλοπίνακα στη δυτική πλευρά του κτηρίου, υπήρχε μία οπή.
Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας επισκέφθηκαν και απέκλεισαν τη σκηνή, πρόσθεσε.
Ακολούθως, είπε ο κ. Νικολάου, η σκηνή εξετάστηκε από μέλη της ΥΠΕΓΕ του Αρχηγείου Αστυνομίας, οι οποίοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η οπή προκλήθηκε από αντικείμενο που είχε εκσφενδονιστεί με μεγάλη ταχύτητα.
Αποκλείστηκε ακόμη, όπως είπε, το ενδεχόμενο χρήσης πυροβόλου όπλου, πλην αεροβόλου ή άλλου αντικειμένου που δύναται να εκσφενδονίζει άλλα μικρά σφαιρίδια.
Το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο προκλήθηκε η ζημιά, παραμένει άγνωστο ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου κατέληξε.