Τρία πρόσωπα, δύο εκπαιδευόμενοι και ένας εκπαιδευτής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τραυματίστηκαν όταν το όχημα στο οποίο έκαναν εκπαίδευση, ανατράπηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Αλεθρικού της επαρχίας Λάρνακας.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Αντρέας Κεττής, εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το πρωί «πυροσβεστικό όχημα στο οποίο δύο εκπαιδευόμενοι έκαναν εκπαίδευση οδήγησης σε αγροτικούς δρόμους στο Αλεθρικό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διολίσθησε με αποτέλεσμα να ανατραπεί».
Πρόσθεσε ότι «οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημα, δύο εκπαιδευόμενοι και ένας εκπαιδευτής τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας».
«Στους δύο εκπαιδευόμενους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν ωστόσο ο εκπαιδευτής παραμένει στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή», συμπλήρωσε.
Όπως είπε ο κ. Κεττής «η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, θα προχωρήσουν σε έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους το πυροσβεστικό όχημα διολίσθησε και ανατράπηκε».