Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με θύμα έναν 45χρονο άνδρα από τον Καναδά, ο οποίος διέμενε στην Κύπρο.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 21:30, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος NICHOLAS SIU TING από τον Καναδά, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση ανατολικά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, λίγο πριν την έξοδο της Μονής, συγκρούστηκε βίαια στο πίσω μέρος προπορευόμενου ημιφορτηγού, το οποίο οδηγούσε 49χρονος κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.
Από τη σύγκρουση ο 45χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ
Στο μεταξύ:
Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στην Αγία Νάπα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουρίστας από το Ισραήλ.
Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 13:45, ο 48χρονος Yosef Nunu οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οδό Κρύου Νερού στην Αγία Νάπα, έχοντας ως συνεπιβάτη τη 49χρονη σύζυγό του, επίσης από το Ισραήλ.
«Σε κάποιο σημείο του δρόμου, 50 μέτρα από τη συμβολή της οδού Κρύου Νερού με τη λεωφόρο Κάβο Γκρέκο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί σε παρακείμενο χαντάκι. Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα», συμπληρώνεται σχετικά.
Σημειώνεται πως η συνοδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκε πως φέρει κατάγματα, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σοβαρή εκτός κινδύνου.
Οι οικείοι του θύματος έχουν ενημερωθεί.