25.8 C
Nicosia
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025 | 18:17

Άνω-κάτω το Άλμα – Τι λένε Χριστοφίδης και Χασαπόπουλος για την κόντρα τους – Παρέμβαση ΔΗΣΥ και ΕΛΑΜ στο θέμα

Θα προχωρήσει κανονικά με αγωγή σε βάρος του Ανδρέα Χασαπόπουλου, ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, μετά τα όσα εξελίχθηκαν με τους δύο χθες στον απόηχο των αναφορών του πρώτου για με πρόσωπα που περιτριγυρίζουν τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κάποιοι εκ των οποίων, όπως είπε θα έπρεπε να ήταν στη φυλακή. Ο κ. Χριστοφίδης είχε ζητήσει από τον κ. Χασαπόπουλο να αποσύρει εντός 24ωρών τις όποιες αναφορές είχε κάνει για το πρόσωπο του, κάτι που δεν θα έπραττε όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Σε δηλώσεις του στο Omega, ο κ. Χριστοφίδης ανέφερε πως «νομίζω ο κ. Χασαπόπουλος είναι τσακωμένος με τους αριθμούς και όταν λέει ότι η βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου θα ήταν οκτώ εκατομμύρια το κόστος της, μίλησε προφανώς για την δωρεά του Δάκη Ιωάννου».

Επανήλθε ο ΔΗΣΥ

Επανήλθε με κατά μέτωπο επίθεση προς τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο Δημοκρατικός Συναγερμός, για τις αναφορές του Ανδρέα Χασαπόπουλου για τον τέως Γενικό Ελεγκτή και το Κίνημα Άλμα, με το κόμμα της Πινδάρου να αναφέρει πως ο κ. Μιχαηλίδης δεν απαντά στις αποκαλύψεις.

Σε νέα ανακοίνωσή του, ο ΔΗΣΥ αναφέρει πως «οι αποκαλύψεις του κ. Χασαπόπουλου αποτελούν κόλαφο για τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Πρόκειται για τον πιο στενό και έμπιστο συνεργάτη του για πολλά χρόνια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΆνω-κάτω το Άλμα - Τι λένε Χριστοφίδης και Χασαπόπουλος για την κόντρα...