Τον σεβασμό του προς το πρόσωπο της προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, μετά την απόφαση της να μη διεκδικίσει το χρίσμα στις εσσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028, εξέφρασε ο Γιώργος Παμπορίδης.
Παράλληλα ο κ. Παμπορίδης ισχυρίζεται πως η κα Δημητρίου, υπέστη συντονισμένη υπόσκαψη με κατινιές και ψιθύρους, ενώ την ίδια ώρα ξεκαθάρισε ότι όσο βρίσκεται στο τιμόνι της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, θα έχει την αμέριστη στήριξη του.
Ακολούθως πρόσθεσε πως, «είχε ούτως ή άλλως τον θαυμασμό μου. Από εχθές έχει και τον απόλυτο μου σεβασμό».
«Πρόεδρε μου, όσο πορεύεσαι στην κομματική γραμμή που χάραξαν οι ιδρυτές μας, θα έχεις την αμέριστη στήριξη μου», υπέδειξε ο Γιώργος Παμπορίδης.



