26.8 C
Nicosia
Δευτέρα 30 Σεπτέμβριος 2024 | 20:06

Νέες πληροφορίες για το φονικό στην Πάφο: Αλληλομαχαιρώθηκαν και την έριξε από το μπαλκόνι

Υπόθεση φόνου και γυναικοκτονίας διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Τσαπής, με θύμα 41χρονη και ύποπτο τον 48 σύζυγό της.

«Σήμερα το πρωί η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα περιστατικό που αφορούσε τραυματισμένο πρόσωπο. Αμέσως, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης επαρχίας Πάφου μετέβηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή. Εντόπισαν το τραυματισμένο πρόσωπο, που διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 41χρονη γυναίκα. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ο θάνατος της 41χρονης», ανέφερε ο κ. Τσαπής.

Όπως είπε, η Αστυνομία διερευνά πλέον υπόθεση φόνου και γυναικοκτονίας. «Οι εξετάσεις επικεντρώνονται σε 48χρονο ύποπτο, ο οποίος φέρεται να μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Πάφου», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Αστυνομία ακόμα βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ανέφερε ότι σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφαλίστηκαν από την Αστυνομία, υπάρχει πληροφορία που αναφέρει ότι είχε προηγηθεί συμπλοκή ανάμεσα στα δύο πρόσωπα.

Όπως είπε ο κ. Τσαπής, ο ύποπτος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου τραυματισμένος. Ερωτηθείς αν είναι υπό σύλληψη, είπε ότι μεταφέρθηκε τραυματισμένος για νοσηλεία και σε συνεργασία με τους ιατρούς αναμένονται περαιτέρω ενέργειες.

Σε ερώτηση για την ανταπόκριση της Αστυνομίας στο περιστατικό, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου απάντησε ότι «η Αστυνομία μόλις ενημερώθηκε μετέβηκε έγκαιρα στην περιοχή, όπου εντόπισε το τραυματισμένο πρόσωπο. Αν υπάρχει οποιοδήποτε άλλο θέμα με τον χρόνο θα το διερευνήσουμε».

Όπως έγινε γνωστό, ανδρόγυνο από την Βουλγαρία, αφού διαπληκτίστηκε έντονα μεταξύ του, η γυναίκα κατέληξε νεκρή. Το θύμα, αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, έφερε τραύματα τόσο από μαχαίρι αλλά και πτώση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να ήταν αυτή που πρώτα, στην ένταση του καβγά, τραυμάτισε τον σύντροφό της με μαχαίρι και στη συνέχεια αυτός, της επιτέθηκε επίσης με μαχαίρι προκαλώντας της σοβαρότατα τραύματα.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι η γυναίκα εντοπίστηκε στον δρόμο και μαρτυρίες φέρουν τον σύντροφό της να έριξε το σώμα της από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου βρίσκονταν.

Ο φερόμενος δράστης, φέρει κάποια επιπόλαια τραύματα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πήραν και τις τελευταίες αποφάσεις οι Ρυθμιστικές Αρχές Κύπρου-Ελλάδας για το καλώδιο

Σε επικαιροποίηση των αποφάσεων τους για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου – Ελλάδας (GSI) έτσι ώστε να περιλάβουν σε αυτές και όσα συμφώνησαν οι δύο...

Κυπριακό: Ο Γκουτέρες κάλεσε άτυπη τριμερή συζήτηση για τον Οκτώβριο

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ προσκάλεσε τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων σε μια άτυπη τριμερή συζήτηση για να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του...

Ούλωφ Πάλμε: Η Τεχνητή Νοημοσύνη έλυσε τη δολοφονία του πιο γνωστού ηγέτη της Σουηδίας;

Για 38 χρόνια δεκάδες ήταν αυτοί που προσπάθησαν να ανακαλύψουν ποιος κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία του Ούλωφ Πάλμε. Τώρα, μια νέα θεωρία κάνει...

Χασέμ Σαφιεντίν: Ποιος είναι ο διάδοχος του Νασράλα – Το προφίλ του

Τον Χασέμ Σιαφεντίν όρισε νέο ηγέτη της η Χεζμπολάχ μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χασάν Νασράλα, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια. Ξάδερφος του Νασράλα και με στενούς δεσμούς με την...

Δεν πρόλαβε να αναλάβει και έστειλαν ψευδή μηνύματα από τον Αρχηγό Αστυνομίας

Η Αστυνομία ενημερώνει εκ νέου τους πολίτες ότι συνεχίζεται η απάτη με παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αποστέλλονται μαζικά και παρουσιάζουν ψευδώς την...

Η Πρόεδρος της Ελλάδας στην Κύπρο για την επέτειο της ανεξαρτησίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρίσκεται...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!