29.6 C
Nicosia
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 | 14:37

Business Calendar 2022 – Το νέο προϊόν για προβολή των επιχειρήσεων

Η ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΛΤΔ για μια ακόμα φορά ανοίγει δρόμους και δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά.

Μετά την επιτυχή έκδοση των δύο Ιστορικών Λευκωμάτων για την Κυπριακή Οικονομία (Κύπρος: Οικονομία και Επιχειρήσεις, 60 χρόνια, 1960 – 2020), τώρα προχωρεί στην έκδοση ενός ιδιαίτερου και χρηστικού Business Calendar για το 2022, το οποίο θα προβάλλει με νέο τρόπο την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Το Business Calendar είναι ένα λειτουργικό Ημερολόγιο Γραφείου, που οι χρήστες του θα μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να βλέπουν τη μέρα, τον μήνα, τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες, τους εορτάζοντες και άλλες χρήσιμες ημερολογιακές πληροφορίες.

Επίσης, θα παρουσιάζει τις μεγάλες εκδηλώσεις (κυρίως οικονομικές) που προγραμματίζονται να γίνουν το 2022 για έγκαιρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Business Calendar θα είναι μεγέθους 22cm x 22cm, θα εκτυπωθεί σε πολυτελείας χαρτί, θα είναι δεμένο με spiral για να τυγχάνει εύκολης χρήσης και θα εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε Υπουργεία, κυβερνητικά Τμήματα, ημικρατικούς οργανισμούς, Επιμελητήρια και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Business Calendar θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί τον Δεκέμβριο του 2021 και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν σ’ αυτό μπορούν να το πράξουν με τους εξής τρόπους:

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Θα υπάρχει μόνο 1 θέση προβολής στη σταθερή βάση (μπροστά και πίσω) του Calendar, όπου σε διαφήμιση μεγέθους 22cm x 3cm θα εμφανίζονται το όνομα, το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας του Χορηγού, τα οποία θα φαίνονται, σ’ όλες τις σελίδες.

Το κόστος για τον Κεντρικό Χορηγό είναι 800 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 12 θέσεις προβολής (1 για κάθε μήνα) για διαφήμιση μεγέθους 11,5cm x 8,5cm στο χώρο όπου θα εμφανίζονται οι μήνες με τις ημερομηνίες τους.

Το κόστος είναι 600 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 36 θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 5,5cm x 5,5cm στο χώρο δίπλα από τους μήνες.

Το κόστος είναι 400 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ BANNER

Θα υπάρχουν 4 θέσεις προβολής για οριζόντιο banner μεγέθους 19cm x 5cm στην κορυφή των σελίδων που θα εμφανίζονται οι αργίες, το εορτολόγιο, οι μεγάλες εκδηλώσεις, τα σημαντικά γεγονότα της νέας χρονιάς και άλλες ημερολογιακές πληροφορίες. Το κόστος είναι 500 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΩΝ

Θα υπάρχουν θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 9,5cm x 9,5cm  στις σελίδες πίσω από το πληροφοριακό υλικό.

Το κόστος είναι €150 + ΦΠΑ.

Πιστεύουμε ότι το Business Calendar με τη μεγάλη ποσότητα έκδοσης και δωρεάν διανομή του (10.000 αντίτυπα) και την ολόχρονη προβολή που θα προσφέρει μέσα στο 2022, καθίσταται ένα πρωτότυπο και ισχυρό εργαλείο προβολής και προώθησης για τις επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να προβληθούν στο Business Calendar 2022 θα πρέπει να προκρατήσουν το χώρο τους μέχρι την 26η Νοεμβρίου 2021 και να αποστείλουν το ανάλογο υλικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Κύπρος-Ελλάδα σε σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με την Ελλάδα. Η προπόνηση έγινε στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα και ολοκλήρωθηκε χωρίς να προκύψουν...

PwC Κύπρου: Έσοδα ρεκόρ €83 εκατ.

Ανθεκτικότητα, ευελιξία και ουσιαστική επικέντρωση στη βιωσιμότητα καταδεικνύουν τα οικονομικά αποτελέσματα της PwC Κύπρου για το 2022, τα οποία παρουσιάστηκαν στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο...

Μπάιντεν: «Απάτη» τα ρωσικά δημοψηφίσματα στην Ουκρανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι τα ρωσικά δημοψηφίσματα για την προσάρτηση τεσσάρων κατεχομένων περιοχών της Ουκρανίας είναι απάτη και διαμήνυσε ότι...

ΗΠΑ: Κάτω από $80 το βαρέλι η τιμή του αργού

Η τιμή του αμερικανικού αργού WTI έπεσε σήμερα κάτω από τα 80 δολάρια το βαρέλι, για πρώτη φορά έπειτα από 7 και πλέον μήνες. Λόγω...

Πατριάρχης Κύριλλος: Πηγαίνετε στον πόλεμο- «Αν πεθάνεις, θα είσαι με τον Θεό»

Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Πατριάρχης Κύριλλος, προέτρεψε την Τετάρτη τους Ρώσους πολίτες να μην φοβούνται τον θάνατο, στον απόηχο της απόφασης του...

Μερική επιστράτευση: Οι Ρώσοι φεύγουν, η ΕΕ οργανώνεται

Έκτακτη συνάντηση οργανώνεται τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες για τον συντονισμό του χειρισμού του ζητήματος των Ρώσων στρατευσίμων οι οποίοι εγκαταλείπουν τη χώρα τους για...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

Nomisma Test

FREE
VIEW