20.8 C
Nicosia
Τρίτη 17 Μαΐου 2022 | 1:09

Business Calendar 2022 – Το νέο προϊόν για προβολή των επιχειρήσεων

Η ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΛΤΔ για μια ακόμα φορά ανοίγει δρόμους και δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά.

Μετά την επιτυχή έκδοση των δύο Ιστορικών Λευκωμάτων για την Κυπριακή Οικονομία (Κύπρος: Οικονομία και Επιχειρήσεις, 60 χρόνια, 1960 – 2020), τώρα προχωρεί στην έκδοση ενός ιδιαίτερου και χρηστικού Business Calendar για το 2022, το οποίο θα προβάλλει με νέο τρόπο την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Το Business Calendar είναι ένα λειτουργικό Ημερολόγιο Γραφείου, που οι χρήστες του θα μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να βλέπουν τη μέρα, τον μήνα, τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες, τους εορτάζοντες και άλλες χρήσιμες ημερολογιακές πληροφορίες.

Επίσης, θα παρουσιάζει τις μεγάλες εκδηλώσεις (κυρίως οικονομικές) που προγραμματίζονται να γίνουν το 2022 για έγκαιρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Business Calendar θα είναι μεγέθους 22cm x 22cm, θα εκτυπωθεί σε πολυτελείας χαρτί, θα είναι δεμένο με spiral για να τυγχάνει εύκολης χρήσης και θα εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε Υπουργεία, κυβερνητικά Τμήματα, ημικρατικούς οργανισμούς, Επιμελητήρια και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Business Calendar θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί τον Δεκέμβριο του 2021 και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν σ’ αυτό μπορούν να το πράξουν με τους εξής τρόπους:

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Θα υπάρχει μόνο 1 θέση προβολής στη σταθερή βάση (μπροστά και πίσω) του Calendar, όπου σε διαφήμιση μεγέθους 22cm x 3cm θα εμφανίζονται το όνομα, το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας του Χορηγού, τα οποία θα φαίνονται, σ’ όλες τις σελίδες.

Το κόστος για τον Κεντρικό Χορηγό είναι 800 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 12 θέσεις προβολής (1 για κάθε μήνα) για διαφήμιση μεγέθους 11,5cm x 8,5cm στο χώρο όπου θα εμφανίζονται οι μήνες με τις ημερομηνίες τους.

Το κόστος είναι 600 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 36 θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 5,5cm x 5,5cm στο χώρο δίπλα από τους μήνες.

Το κόστος είναι 400 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ BANNER

Θα υπάρχουν 4 θέσεις προβολής για οριζόντιο banner μεγέθους 19cm x 5cm στην κορυφή των σελίδων που θα εμφανίζονται οι αργίες, το εορτολόγιο, οι μεγάλες εκδηλώσεις, τα σημαντικά γεγονότα της νέας χρονιάς και άλλες ημερολογιακές πληροφορίες. Το κόστος είναι 500 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΩΝ

Θα υπάρχουν θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 9,5cm x 9,5cm  στις σελίδες πίσω από το πληροφοριακό υλικό.

Το κόστος είναι €150 + ΦΠΑ.

Πιστεύουμε ότι το Business Calendar με τη μεγάλη ποσότητα έκδοσης και δωρεάν διανομή του (10.000 αντίτυπα) και την ολόχρονη προβολή που θα προσφέρει μέσα στο 2022, καθίσταται ένα πρωτότυπο και ισχυρό εργαλείο προβολής και προώθησης για τις επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να προβληθούν στο Business Calendar 2022 θα πρέπει να προκρατήσουν το χώρο τους μέχρι την 26η Νοεμβρίου 2021 και να αποστείλουν το ανάλογο υλικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Τα μέτρα που ισχύουν στα Μέσα Μεταφοράς

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, με βάση τον Κανονισμό 8 (1) του περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19)...

Η Αριστερή Πτέρυγα διαφωνεί με την επιλογή Μαυρογιάννη

Η Αριστερή Πτέρυγα αναφέρει ότι «απογοήτευση σε πολλούς Αριστερούς που πρόσβλεπαν σε μια ριζική ρήξη με τις πολιτικές που ακολούθησε τα τελευταία χρόνια ο...

Πούτιν: Θα αντιδράσουμε σε περίπτωση ανάπτυξης στρατιωτικών υποδομών σε Φινλανδία – Σουηδία

Η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ δεν αποτελεί «απειλή» από μόνη της, αλλά η Μόσχα θα αντιδράσει σε επέκταση των στρατιωτικών υποδομών στα εδάφη των δύο χωρών,...

Η Αίγυπτος ιδιωτικοποιεί 10 εταιρείες του Δημοσίου

Στην ιδιωτικοποίηση δέκα δημοσίων εταιρειών και στη δημιουργία δύο εισηγμένων στο χρηματιστήριο προχώρησε η αιγυπτιακή κυβέρνηση, με στόχο να εισρεύσουν στα ταμεία του Δημοσίου 10 δισεκατομμύρια...

McDonald’s: Οριστικό «αντίο» στη Ρωσία ύστερα από 30 χρόνια παρουσίας

Σε πλήρη έξοδο από τη Ρωσία οδηγείται η McDonald's. Ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει τη διαδικασία πώλησης της ρωσικής επιχείρησής της, η οποία περιλαμβάνει 850...

Πετρέλαιο: Η Σαουδική Αραβία θέλει να ξεπεράσει τα 13 εκατ. βαρέλια την ημέρα μέχρι το 2027

Ενώ η τιμή του βαρελιού συνεχίζει να ανεβαίνει, η Σαουδική Αραβία αναλαμβάνει να ενισχύσει τις θέσεις της αυξάνοντας την πετρελαϊκή παραγωγή της. Η χώρα σχεδιάζει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

Nomisma Test

FREE
VIEW