24.8 C
Nicosia
Πέμπτη 8 Ιούνιος 2023 | 21:48

Business Calendar 2022 – Το νέο προϊόν για προβολή των επιχειρήσεων

Η ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΛΤΔ για μια ακόμα φορά ανοίγει δρόμους και δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά.

Μετά την επιτυχή έκδοση των δύο Ιστορικών Λευκωμάτων για την Κυπριακή Οικονομία (Κύπρος: Οικονομία και Επιχειρήσεις, 60 χρόνια, 1960 – 2020), τώρα προχωρεί στην έκδοση ενός ιδιαίτερου και χρηστικού Business Calendar για το 2022, το οποίο θα προβάλλει με νέο τρόπο την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Το Business Calendar είναι ένα λειτουργικό Ημερολόγιο Γραφείου, που οι χρήστες του θα μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να βλέπουν τη μέρα, τον μήνα, τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες, τους εορτάζοντες και άλλες χρήσιμες ημερολογιακές πληροφορίες.

Επίσης, θα παρουσιάζει τις μεγάλες εκδηλώσεις (κυρίως οικονομικές) που προγραμματίζονται να γίνουν το 2022 για έγκαιρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Business Calendar θα είναι μεγέθους 22cm x 22cm, θα εκτυπωθεί σε πολυτελείας χαρτί, θα είναι δεμένο με spiral για να τυγχάνει εύκολης χρήσης και θα εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε Υπουργεία, κυβερνητικά Τμήματα, ημικρατικούς οργανισμούς, Επιμελητήρια και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Business Calendar θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί τον Δεκέμβριο του 2021 και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν σ’ αυτό μπορούν να το πράξουν με τους εξής τρόπους:

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Θα υπάρχει μόνο 1 θέση προβολής στη σταθερή βάση (μπροστά και πίσω) του Calendar, όπου σε διαφήμιση μεγέθους 22cm x 3cm θα εμφανίζονται το όνομα, το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας του Χορηγού, τα οποία θα φαίνονται, σ’ όλες τις σελίδες.

Το κόστος για τον Κεντρικό Χορηγό είναι 800 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 12 θέσεις προβολής (1 για κάθε μήνα) για διαφήμιση μεγέθους 11,5cm x 8,5cm στο χώρο όπου θα εμφανίζονται οι μήνες με τις ημερομηνίες τους.

Το κόστος είναι 600 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 36 θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 5,5cm x 5,5cm στο χώρο δίπλα από τους μήνες.

Το κόστος είναι 400 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ BANNER

Θα υπάρχουν 4 θέσεις προβολής για οριζόντιο banner μεγέθους 19cm x 5cm στην κορυφή των σελίδων που θα εμφανίζονται οι αργίες, το εορτολόγιο, οι μεγάλες εκδηλώσεις, τα σημαντικά γεγονότα της νέας χρονιάς και άλλες ημερολογιακές πληροφορίες. Το κόστος είναι 500 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΩΝ

Θα υπάρχουν θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 9,5cm x 9,5cm  στις σελίδες πίσω από το πληροφοριακό υλικό.

Το κόστος είναι €150 + ΦΠΑ.

Πιστεύουμε ότι το Business Calendar με τη μεγάλη ποσότητα έκδοσης και δωρεάν διανομή του (10.000 αντίτυπα) και την ολόχρονη προβολή που θα προσφέρει μέσα στο 2022, καθίσταται ένα πρωτότυπο και ισχυρό εργαλείο προβολής και προώθησης για τις επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να προβληθούν στο Business Calendar 2022 θα πρέπει να προκρατήσουν το χώρο τους μέχρι την 26η Νοεμβρίου 2021 και να αποστείλουν το ανάλογο υλικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Αφγανιστάν: 11 νεκροί και 30 τραυματίες από έκρηξη σε τζαμί

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Πέμπτη και 30 τραυματίστηκαν σε επίθεση εναντίον τζαμιού στο βόρειο Αφγανιστάν, όπου γινόταν η κηδεία ενός κυβερνήτη που δολοφονήθηκε...

Σεισμός στην Αταλάντη: Δεν μπαίνουν στα σπίτια τους ακόμη οι κάτοικοι

Περιπολίες τόσο από ομάδες αστυνομικών όσο και από πυροσβέστες πραγματοποιούνται, στα χωριά γύρω από την Αταλάντη για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ζημιές από τον...

Γιατί οι Σουηδοί «φλερτάρουν» ξαφνικά με την ιδέα του ευρώ

Η ιδέα της ένταξης στην Ευρωζώνη και της εγκατάλειψης της κορόνας για χάρη του ευρώ ήταν κάποτε στη Σουηδία εξωφρενική. Στη συντριπτική τους πλειονότητα οι πολίτες της χώρας – αλλά...

Οι 27 δεν συμφώνησαν στις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Οι μόνιμοι αντιπρόσωποι των 27 χωρών μελών της ΕΕ στις  Βρυξέλλες, δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο 11ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, γράφει η  ιστοσελίδα Politico,...

Τουρκία: Βουτιά της λίρας στην άβυσσο

Νέα ιστορικά χαμηλά έναντι του ευρώ και του δολαρίου καταγράφει η λίρα με το τουρκικό νόμισμα να υποχωρεί και πάλι σήμερα , μετά το χθεσινό,...

Στα €750 το επίδομα άσκησης των δικηγόρων και των μηχανικών

Στα €750 ανέρχεται πλέον το επίδομα άσκησης των δικηγόρων και των μηχανικών, κατόπιν συμφωνίας που επετεύχθη το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

Nomisma Test

FREE
VIEW