12.9 C
Nicosia
Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 | 18:14

Business Calendar 2022 – Το νέο προϊόν για προβολή των επιχειρήσεων

Η ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΛΤΔ για μια ακόμα φορά ανοίγει δρόμους και δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά.

Μετά την επιτυχή έκδοση των δύο Ιστορικών Λευκωμάτων για την Κυπριακή Οικονομία (Κύπρος: Οικονομία και Επιχειρήσεις, 60 χρόνια, 1960 – 2020), τώρα προχωρεί στην έκδοση ενός ιδιαίτερου και χρηστικού Business Calendar για το 2022, το οποίο θα προβάλλει με νέο τρόπο την κυπριακή επιχειρηματικότητα.

Το Business Calendar είναι ένα λειτουργικό Ημερολόγιο Γραφείου, που οι χρήστες του θα μπορούν ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να βλέπουν τη μέρα, τον μήνα, τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες, τους εορτάζοντες και άλλες χρήσιμες ημερολογιακές πληροφορίες.

Επίσης, θα παρουσιάζει τις μεγάλες εκδηλώσεις (κυρίως οικονομικές) που προγραμματίζονται να γίνουν το 2022 για έγκαιρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Business Calendar θα είναι μεγέθους 22cm x 22cm, θα εκτυπωθεί σε πολυτελείας χαρτί, θα είναι δεμένο με spiral για να τυγχάνει εύκολης χρήσης και θα εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν δωρεάν σε Υπουργεία, κυβερνητικά Τμήματα, ημικρατικούς οργανισμούς, Επιμελητήρια και σε μεγάλες επιχειρήσεις.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Business Calendar θα εκδοθεί και θα διανεμηθεί τον Δεκέμβριο του 2021 και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν σ’ αυτό μπορούν να το πράξουν με τους εξής τρόπους:

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Θα υπάρχει μόνο 1 θέση προβολής στη σταθερή βάση (μπροστά και πίσω) του Calendar, όπου σε διαφήμιση μεγέθους 22cm x 3cm θα εμφανίζονται το όνομα, το λογότυπο και τα στοιχεία επικοινωνίας του Χορηγού, τα οποία θα φαίνονται, σ’ όλες τις σελίδες.

Το κόστος για τον Κεντρικό Χορηγό είναι 800 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 12 θέσεις προβολής (1 για κάθε μήνα) για διαφήμιση μεγέθους 11,5cm x 8,5cm στο χώρο όπου θα εμφανίζονται οι μήνες με τις ημερομηνίες τους.

Το κόστος είναι 600 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Θα υπάρχουν 36 θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 5,5cm x 5,5cm στο χώρο δίπλα από τους μήνες.

Το κόστος είναι 400 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕ BANNER

Θα υπάρχουν 4 θέσεις προβολής για οριζόντιο banner μεγέθους 19cm x 5cm στην κορυφή των σελίδων που θα εμφανίζονται οι αργίες, το εορτολόγιο, οι μεγάλες εκδηλώσεις, τα σημαντικά γεγονότα της νέας χρονιάς και άλλες ημερολογιακές πληροφορίες. Το κόστος είναι 500 + ΦΠΑ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΩΝ

Θα υπάρχουν θέσεις προβολής για διαφήμιση μεγέθους 9,5cm x 9,5cm  στις σελίδες πίσω από το πληροφοριακό υλικό.

Το κόστος είναι €150 + ΦΠΑ.

Πιστεύουμε ότι το Business Calendar με τη μεγάλη ποσότητα έκδοσης και δωρεάν διανομή του (10.000 αντίτυπα) και την ολόχρονη προβολή που θα προσφέρει μέσα στο 2022, καθίσταται ένα πρωτότυπο και ισχυρό εργαλείο προβολής και προώθησης για τις επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να προβληθούν στο Business Calendar 2022 θα πρέπει να προκρατήσουν το χώρο τους μέχρι την 26η Νοεμβρίου 2021 και να αποστείλουν το ανάλογο υλικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Δείτε τις πόλεις με τη μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους

Οι ημέρες των σκληρών lockdown και των άδειων δρόμων αποτελούν παρελθόν για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Η κίνηση στους δρόμους είναι αισθητά πιο...

Τουρκία: Πλησιάζει στο σημείο καμπής;

Επιμένει στα Erdoganomics ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος κάλεσε εκ νέου την κεντρική τράπεζα της χώρας να συνεχίσει να μειώνει...

Στο νοσοκομείο ξανά ο Πελέ

Στο νοσοκομείο του Σάο Πάουλο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» εισήχθη για ακόμη μία φορά ο Πελέ. Αυτή τη φορά, η εισαγωγή του «Βασιλιά» έγινε για να υποβληθεί σε θεραπεία για...

Εφ’όλης της ύλης συζήτησαν Μητσοτάκης-Πούτιν – Τι είπαν για κυπριακό

Οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας συνεχίζουν να ενισχύονται σε όλες τις κατευθύνσεις, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στις κοινές του δηλώσεις με τον...

Μαγεία το λευκό τοπίο στο Τρόοδος – Προσοχή στην οδήγηση

Λευκό πέπλο χιονιού κάλυψε την περιοχή του Τροόδους δημιουργώντας ένα παραμυθένιο τοπίο. Τα χιόνια που έπεσαν έφεραν επιτέλους τον χειμώνα στην Κύπρο. Οι εικόνες, οι...

Νέα ιδιωτική κλινική στην Αγλαντζιά

Την περιβαλλοντική έγκριση έλαβε επίσης έργο που αφορά στην κατασκευή και λειτουργία νέας ιδιωτικής κλινικής ημερήσιας νοσηλείας στην Αγλαντζιά. Η ανέγερση του έργου θα γίνει...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!