Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

34.8 C
Nicosia
Πέμπτη 22 Μαΐου 2025 | 17:43

Σωρεία διακρίσεων για τη Louis Hotels στην έκθεση Γαστρονομίας HORECA 2021

Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, οι πολύπειροι σεφ της Louis Hotels έλαβαν 22 βραβεία στην έκθεση Γαστρονομίας HORECA, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου!

Συγκεκριμένα, οι σεφ της Louis Hotels έλαβαν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς ετοιμάζοντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας, που τους εξασφάλισαν 13 χρυσά, 7 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια. Ξεχώρισαν οι χρυσές διακρίσεις που έλαβαν στις κατηγορίες Chef of the Year, Grand Prix Challenge και Cypriot Breakfast Brunch. Οι διακρίσεις αυτές αναδεικνύουν για άλλη μια φορά τη δημιουργικότητα και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει διαχρονικά το προσωπικό της Louis Hotels.

Αναλυτικά, οι κατηγορίες και οι νικητές των μεταλλίων της Louis Hotels:

Chef οf The Year: Παύλος Κολότας (Louis Paphos Breeze) – χρυσό μετάλλιο

Grand Prix Challenge: Σωτήρης Ιορδάνους (Elliniko Nicosia), Λούκας Εγγλέζου (Akakiko Nicosia), Βαγγέλης Δόξας (Louis Hotels), Ραφαηλία Γεωργίου (Hilton Nicosia), Σάββας Ματθαίου (Akakiko Nicosia) – χρυσό μετάλλιο

Fish & Appetizers: Αργύρης Συντυχάκης (Elliniko Nicosia), Άγγελος Καμπούρης (Αkakiko Nicosia), Ανδρέας Βαρβάτσης (King Jason Protaras) και Kumara Subasin (King Jason Protaras) – χρυσό μετάλλιο

Θεοφάνης Θεοφάνους (The Ivi Mare) και Χάρης Τσαρμαντίδης (The Ivi Mare) – αργυρό μετάλλιο

Two Course Modern Cypriot Menu: Ερατώ Χαραλάμπους (Hilton Nicosia) και Ξενοφών Κωνσταντίνου (Hilton Nicosia) – αργυρό μετάλλιο

Πανίκος Χρυσοστόμου (King Jason Paphos) και Ελένη Αρδόνη (The Ivi Mare) – χάλκινο μετάλλιο

Τwo Restaurant Plated Desserts: Kατερίνα Προδρόμου (St. Elias Resort) και Στέφανος Πιτέντζης (The Ivi Mare) – αργυρό μετάλλιο

Cypriot Breakfast Βrunch: Παναγιώτης Γεωργίου (The Royal Apollonia), Αντώνης Γκρέκος (Τhe Royal Apollonia) και Ελευθερία Χαραλάμπους (The Royal Apollonia) – χρυσό μετάλλιο

Pastry Chef οf The Year: Εlina Tontinova (Louis Imperial Beach) – αργυρό μετάλλιο

Αναφερόμενος στις βραβεύσεις που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels, ο Chief Operations Officer (COO) της εταιρείας, Μάριος Περδίος, τόνισε: «Τα αποτελέσματα δικαιώνουν τη σωστή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στις κουζίνες των ξενοδοχείων και εστιατορίων της Louis Hotels. Οι συνεχόμενες διακρίσεις πιστοποιούν την υψηλή θέση που καταλαμβάνει η Louis Hotels και την τοποθετούν στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη της Κύπρου. Τα βραβεία αυτά ανήκουν σε όλο το προσωπικό, που ετοιμάζει καθημερινά λαχταριστά πιάτα για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται και στοχεύουμε ακόμα ψηλότερα».

Στόχος της έκθεσης Γαστρονομίας HORECA ήταν η ενημέρωση και η επιμόρφωση των επαγγελματιών στον τομέα του F&B. Στο πλαίσιο της έκθεσης HΟRECA πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί σε διάφορες κατηγορίες, με τις ομάδες των κουζινών των ξενοδοχείων να ετοιμάζουν πιάτα με πρωταγωνιστές το ψάρι, ορεκτικά, κυπριακά εδέσματα και άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΣωρεία διακρίσεων για τη Louis Hotels στην έκθεση Γαστρονομίας HORECA 2021