21.9 C
Nicosia
Παρασκευή 29 Μάρτιος 2024 | 10:24

Ταξιδέψτε στο Ντουμπάι αυτόν τον χειμώνα και απολαύστε δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχείο με την Emirates

Η Emirates κάνει τις χειμερινές διακοπές στο Ντουμπάι ακόμη πιο ελκυστικές με δωρεάν διαμονή στο JW Marriot Marquis Dubai, ένα από τα ψηλότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στον κόσμο. Το ξενοδοχείο-ουρανοξύστης διαθέτει βραβευμένες επιλογές για φαγητό, δικό του εμπορικό κέντρο για ψώνια και ένα παγκοσμίου φήμης σπα, ενώ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε αξιοθέατα όπως το Dubai Mall, το Burj Khalifa και το Dubai Opera.

Οι πελάτες που κάνουν κράτηση στην Oικονομική θέση για το Ντουμπάι από 2 έως 23 Δεκεμβρίου,  για ταξίδια από τις 6 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 θα δικαιούνται δωρεάν διανυκτέρευση στο JW Marriot Marquis την πρώτη νύχτα τους στο Ντουμπάι. Ενώ οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση στην Πρώτη ή Διακεκριμένη θέση θα λάβουν δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις από την ημέρα άφιξης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.emirates.com/cy

Η Emirates παρέχει επίσης γενναιόδωρο όριο για τις αποσκευές. Eπιβάτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι από τη Λάρνακα δικαιούνται δωρεάν 10 κιλά επιπλέον στις αποσκευές τους. Πετάξτε καλύτερα με την Emirates και απολαύστε πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στο ICE – το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και γεύματα εμπνευσμένα από την περιοχή και δωρεάν ποτά.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδεύουν με σιγουριά με τις ευέλικτες επιλογές κράτησης της αεροπορικής εταιρείας και την νέα ταξιδιωτική ασφάλεια πολλαπλών κινδύνων, που παρέχει κάλυψη COVID-19 με κάθε πτήση. Η Emirates έχει επίσης εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα της διαδρομής των πελατών για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της.

Η Emirates έχει χαρακτηριστεί ως η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 σύμφωνα με το Safe Travel Barometer. Έχει το υψηλότερο «Safe Travel Score» μεταξύ 230+ αεροπορικών εταιρειών που αξιολογούνται σε όλο τον κόσμο. Η βαθμολογία βασίζεται στον ανεξάρτητο έλεγχο 26 παραμέτρων υγείας και ασφάλειας που αξιολογούν τα πρωτόκολλα υγιεινής, την ευκολία των ταξιδιωτών και την ακεραιότητα των υπηρεσιών των αεροπορικών εταιρειών.

Το Ντουμπάι είναι ανοιχτό και έτοιμο να καλωσορίσει τουρίστες με ανώτατα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει πάρει στην αντιμετώπιση της πανδημίας, για να διατηρήσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες του ασφαλείς. Η δυναμική, κοσμοπολίτικη πόλη έχει διάφορες επιλογές για διασκέδαση, όπως εντυπωσιακές παραλίες, καταστήματα παγκόσμιας κλάσης και εκλεκτά εστιατόρια.

Πώς είναι οι διακοπές στο Ντουμπάι;

Για λόγους ασφαλείας, όλοι οι επιβάτες που φτάνουν στο Ντουμπάι πρέπει να κάνουν διαγνωστικό έλεγχο (PCR) για τον κορονοΐο έως και τέσσερις ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού τους (96 ώρες). Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε άλλη εξέταση στα αεροδρόμια του Ντουμπάι κατά την άφιξη. Παιδιά κάτω των 12 ετών και επιβάτες με σοβαρή ή μέτρια αναπηρία εξαιρούνται από το διαγνωστικό έλεγχο PCR. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Μάσκες και κοινωνικές αποστάσεις

Στο Ντουμπάι, είναι υποχρεωτική η χρήση της μάσκας σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων της Emirates. Ωστόσο τα παιδιά κάτω των έξι ετών που δυσκολεύονται με την χρήση της μάσκας εξαιρούνται από τη χρήση τους. Μπορείτε να αφαιρέσετε τη μάσκα σας όταν κάθεστε σε ένα εστιατόριο ή καφέ. Οι κοινωνικές αποστάσεις διατηρούνται επίσης σε όλη την πόλη και σε όλους τους χώρους, καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και εσωτερικοί χώροι

Τα ξενοδοχεία στο Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένου του JW Marriot Marquis, πραγματοποιούν check in χωρίς επαφή και τα δωμάτια είναι αποστειρωμένα για ασφάλεια. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι, καθώς και τα εμπορικά κέντρα, επιβάλλουν υποχρεωτικούς ελέγχους θερμοκρασίας στις είσοδους τους και χρησιμοποιούν ψηφιακά πρωτόκολλα ασφαλείας, όπως την χρήση ηλεκτρονικών μενού στα εστιατόρια.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Το Ντουμπάι είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν περιπέτειες, καθώς όλες οι υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες λειτουργούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγείας. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν βόλτες με ελικόπτερο, αερόστατα, σαφάρι στην έρημο, κάμπινγκ στην έρημο, κρουαζιέρες dhow, καγιάκ και άλλα. Όλες οι προσωπικές δραστηριότητες και αθλητικές δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να λάβουν μέρος 5 άτομα ή λιγότερα επιτρέπονται. Περιλαμβάνονται καταδύσεις και ενοικίαση τζετ σκι, βάρκες και ποδήλατα.

Οι παραλίες του Ντουμπάι είναι ανοιχτές και ασφαλείς καθώς κρατούνται οι κοινωνικές αποστάσεις. Το Global Village άνοιξε επίσης στις 25 Οκτωβρίου 2020 για την 25η σεζόν του, με αυστηρά προληπτικά μέτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.visitdubai.com/en/coronavirus-advisory

Ευελιξία και εγγύηση: Οι όροι κράτησης της Emirates προσφέρουν στους πελάτες ευελιξία και αυτοπεποίθηση για να σχεδιάσουν το ταξίδι τους. Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήριο της Emirates για ταξίδια στις ή πριν από τις 31 Μαρτίου 2021, μπορούν να απολαύσουν γενναιόδωρους όρους και επιλογές για καινούργια κράτηση, εάν πρέπει να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Οι πελάτες έχουν επιλογές να αλλάξουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους ή να παρατείνουν την ισχύ του εισιτηρίου τους για 2 χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ταξίδια με αυτοπεποίθηση: Όλοι οι πελάτες της Emirates μπορούν να ταξιδέψουν με αυτοπεποίθηση και επιπλέον σιγουριά με την πρώτη ταξιδιωτική ασφάλεια πολλαπλών κινδύνων που προσφέρεται από αεροπορική εταιρεία και την κάλυψη COVID-19. Αυτή η γενναιόδωρη κάλυψη προσφέρεται από την Emirates σε όλα τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από την 1η Δεκεμβρίου 2020, χωρίς κόστος στους πελάτες. Εκτός από την ιατρική κάλυψη COVID-19, αυτή η τελευταία προσφορά από την Emirates έχει επίσης προβλέψεις για προσωπικά ατυχήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, κάλυψη για χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες, απώλεια προσωπικών αντικειμένων και διακοπές στο ταξίδι λόγω απροσδόκητου κλεισίματος εναέριου χώρου, ταξιδιωτικών συστάσεων ή συμβουλών, παρόμοια με υπάρχοντα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλειας πολλαπλών κινδύνων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Υγεία και ασφάλεια: Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού του πελάτη για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, όπως την διανομή δωρεάν κιτ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικό χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια σε όλους τους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα μέτρα και τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε πτήση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/yoursafety.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα – Κρίσιμο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ

Μετά τη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής στο ποδόσφαιρο, επαναρχίζει αυτό το τριήμερο η αγωνιστική δράση στο Πρωτάθλημα Cyta με τη διεξαγωγή της...

Γάζα: 12 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στη Ράφα

Την Ράφα έπληξαν οι ισραηλινές δυνάμεις, στο νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 12 ανθρώπων, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters...

Πώς η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης προκάλεσε χείμαρρο από θεωρίες συνωμοσίας

Πριν γίνει μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου, η Marjorie Taylor Greene  ενεπλάκη με μια θεωρία συνωμοσίας ότι «εβραϊκά διαστημικά λέιζερ» μπορεί να ήταν η αιτία...

Παρ’ ολίγον τραγωδία στον αέρα – Πτήση της British από Αθήνα πέρασε «ξυστά» από drone

Μια πτήση της British Airways από Αθήνα για Λονδίνο οριακά απέφυγε τη σύγκρουση με ‘ενα drone καθώς η απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5...

Η ομιλία Μητσοτάκη για πρόταση δυσπιστίας: Δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο

«Κάποιοι επιτήδειοι φρόντισαν να ρίξουν το σπόρο της αμφιβολίας στη δικαιοσύνη. Πολιτικές δυνάμεις μεταβλήθηκαν σε εμπόρους το πόνου», τόνισε από το βήμα της Βουλής...

Το Euribor αυξήθηκε ξανά τον Μάρτιο

Ανοδικά κινήθηκε το Euribor 12μήνου και τον Μάρτιο, καθώς αναμένεται να κλείσει στο 3,72%, καθώς καθυστερούν οι μειώσεις των επιτοκίωντης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Τον Φεβρουάριο,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!