27.8 C
Nicosia
Σάββατο 27 Ιούλιος 2024 | 3:00

Στρατηγική συνεργασία Printec και ασφαλιστικών Τράπεζας Κύπρου (Eurolife και Γενικές Ασφάλειες)

Η Eurolife, η πρώτη ασφαλιστική εταιρείας ζωής & υγείας στην Κύπρο, οι Γενικές Ασφάλειες, ηγέτιδα ασφαλιστική εταιρεία της χώρας στο γενικό κλάδο και ο Όμιλος Printec, κορυφαίος πάροχος στο χώρο των τεχνολογιών αυτοματοποίησης συναλλαγών με ισχυρή παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, σύναψαν πενταετή συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής υπογραφής στις δύο ασφαλιστικές εταιρείες.

Το έργο αυτό, του οποίου η τεχνική υλοποίηση έχει ολοκληρωθεί, αποσκοπεί στην παροχή ολοκληρωμένης λύσης για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση και υπογραφή εγγράφων, εξασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια των δεδομένων σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις. Η ανάγκη για ελαχιστοποίηση των χειροκίνητων εργασιών και των συνολικών βημάτων της διαδικασίας από τους υπαλλήλους ως επίσης και η ψηφιοποίηση και βελτίωση της διαδικασίας και της εμπειρίας των πελατών ήταν ύψιστης σημασίας.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ψηφιοποίηση των διαδικασιών υπογραφής στον κλάδο των ασφαλίσεων στην Κύπρο παρουσιάζοντας πολλαπλά οφέλη για την Eurolife και τις Γενικές Ασφάλειες και για τους πελάτες τους. H ηλεκτρονική υπογραφή μειώνει σημαντικά το κόστος και το χρόνο επεξεργασίας και χειροκίνητης εργασίας από τους υπαλλήλους των εταιριών. Ταυτόχρονα, προσφέρει μία διαδικασία πιο οικολογική χωρίς χαρτί, εξαλείφοντας σε μεγάλο ποσοστό τυχόν λάθη ενώ προσφέρει βελτιωμένη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και εμπειρία στους πελάτες.

Η Eurolife και οι Γενικές Ασφάλειες επωφελούνται από μία υπηρεσία που θα καλύψει όλες τις ανάγκες για την ηλεκτρονική ταυτοποίηση και υπογραφή εγγράφων, ενώ την ίδια στιγμή οι πελάτες θα απολαμβάνουν τις πιο προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες. Μέσω του προγράμματος ηλεκτρονικής υπογραφής της Printec, οι ασφαλιστικές εταιρείες της Τράπεζας Κύπρου θα μπορούν πλέον να προσφέρουν στους πελάτες τους αποτελεσματική και ασφαλή διαδικασία ψηφιακής υπογραφής. Το έργο ηλεκτρονικής ταυτοποίησης και υπογραφής εγγράφων, τέθηκε σε παραγωγική λειτουργία τον Νοέμβριο του 2023 και ενσωματώθηκε σε όλες τις διαδικασίες νέας εργασίας με σκοπό σύντομα να επεκταθεί και σε άλλες διαδικασίες των εταιρειών.

Ο Chief Information Officer των ασφαλιστικών εταιρειών, Ευάγγελος Μονοχρήστου, δήλωσε: «Οι Ασφαλιστικές εταιρίες της Τράπεζας Κύπρου πρωτοπορούν για ακόμη μία φορά και ενσωματώνουν τεχνολογίες που παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης στους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, αυτοματοποιούμε σχεδόν πλήρως τις εσωτερικές μας διαδικασίες και μειώνουμε σημαντικά το χρόνο επεξεργασίας που απαιτείται. Με τη συνεργασία της Printec, ένα πολύπλοκο έργο υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, επιτυγχάνοντας το σύνολο των στόχων που είχαν τεθεί».

Η Μαρία Λούπη, Country Manager της Printec Κύπρου δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την Eurolife και τις Γενικές Ασφάλειες για την υλοποίηση αυτού του έργου. Η ηλεκτρονική ταυτοποίηση και υπογραφή εγγράφων θα βελτιώσει όχι μόνο την ασφάλεια, αποδοτικότητα και επεξεργασία δεδομένων των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει και μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία στους τελικούς χρήστες. Τέτοιου είδους συνεργασίες ενισχύουν τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε καινοτόμες, αποδοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων».

Σχετικά με την Printec:

Η Printec είναι μία πρωτοπόρος εταιρία τεχνολογίας στον τομέα αυτοματοποίησης συναλλαγών που δραστηριοποιείται σε 17 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με κύριο σκοπό τη βελτίωση της διαδικασίας των συναλλαγών, κάνοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων ευκολότερη. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, η Printec δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες να βελτιώσουν τις τεχνολογίες τους για να παρέχουν στον πελάτη μία αναβαθμισμένη εμπειρία, να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να επιτύχουν κανονιστική συμμόρφωση. Μετρώντας πάνω από 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας και περισσότερα από 100 κέντρα εξυπηρέτησης, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ξεπερνάει τα 900 άτομα και προσφέρει καθημερινά τεχνολογικά προηγμένες λύσεις σε πάνω από 500 πελάτες που θέλουν να βελτιώσουν την εμπειρία που προσφέρουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε:

  • https://www.printecgroup.com/
  • https://www.linkedin.com/company/printec-group-of-companies/

Σχετικά με την Eurolife:

Η Eurolife είναι η ηγέτιδα ασφαλιστική εταιρεία ζωής στην Κύπρο. Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες παρέχει ασφάλεια και προστασία στον άνθρωπο απέναντι στις δυσκολίες και τα αναπάντεχα της ζωής. Προσαρμόζεται στις κοινωνικοοικονομικές εξελίξεις και προσφέρει πλήρη σειρά από προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ανθρώπων. Αναπτύσσει διαρκώς τις εργασίες της χτίζοντας δυνατές σχέσεις μέσα από την αξιοπιστία, την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια.

Σχετικά με τις Γενικές Ασφάλειες:

Από το 1951, οι Γενικές Ασφάλειες υπηρετούν τον ίδιο διαχρονικό σκοπό: να βρίσκονται πάντα δίπλα στον άνθρωπο και την κοινωνία, με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αξιοπιστία. Εστιάζουν την προσοχή στους πελάτες τους, προσφέροντας αξία σε περισσότερους από 110.000 ιδιώτες, επαγγελματίες, βιοτέχνες και επιχειρήσεις. Με συνετή και σοβαρή εταιρική κουλτούρα και διαχείριση και με τον επαγγελματισμό του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού τους, παρέχουν προϊόντα, υπηρεσίες και εξυπηρέτηση που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και της κοινωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στη Λευκωσία την ερχόμενη βδομάδα τα συνέδρια της Διασποράς

Η 30η Συνεδρία του Κεντρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων – Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΟΜΑΚ και ΠΣΕΚΑ) και το 12ο Παγκόσμιο...

Μικρές απώλειες την Παρασκευή το Χρηματιστήριο

Μικρές απώλειες παρουσίασε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ), διατηρώντας, ωστόσο, αμελητέα εβδομαδιαία κέρδη της τάξης του 0,04%. Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε την...

Αποχώρησαν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής

H έντονη βροχόπτωση έχει επηρεάσει την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ο κόσμος που είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχα έχει αρχίσει να...

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Άναψε η Φλόγα – Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή τελετή έναρξης

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων 2024 βρίσκεται η Γαλλία, με την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής τελετή έναρξης στο Παρίσι, που διήρκησε 4 ώρες και είχε αρκετές...

Περήφανος ο Νίκος Χριστοδουλίδης για την κυπριακή ομάδα στους Ολυμπιακούς

Την περηφάνια του για την ολυμπιακή κυπριακή ομάδα, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χρστοδουλίδης. Στο σύντομο σχόλιο του, το οποίο συνοδεύεται...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ενθουσιασμός στη βάρκα της ελληνικής ομάδας και αστεία από Αντετοκούνμπο

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στην βάρκα της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, με τα όσα διαδραματίζονται αλλά και τους διαλόγους μεταξύ των αθλητών να γίνονται γνωστά μέσω...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!