23.7 C
Nicosia
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 20:11

Σε λειτουργία η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Επενδυτικών Ταμείων

Σε λειτουργία έχει τεθεί εδώ και μερικές μέρες η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Επενδυτικών Ταμείων (Cyprus Investment Funds Association – CIFA).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του CIFA, η νέα ιστοσελίδα είναι εύκολη στην χρήση και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσε κάποιος να επιθυμεί να γνωρίζει για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο.

Τον Μάρτιο του 2021, τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία των κυπριακών Επενδυτικών Ταμείων βρέθηκαν σε επίπεδο ρεκόρ, πλησιάζοντας τα 10 δισ. ευρώ.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του CIFA περιλαμβάνει στοιχεία σε σχέση με όλους τους τύπους οργανισμών Συλλογικών Επενδύσεων που μπορούν να αδειοδοτηθούν στην Κύπρο αλλά και τις Εταιρείες Διαχείρισης.

Στοιχεία τα οποία αφορούν τόσο το νομικό και ρυθμιστικό πλαίσιο όσο και τα πλεονεκτήματα που παρέχει η Κύπρος ως προορισμός. Σύμφωνα με τον European Fund and Asset Management Association (EFAMA), η Κύπρος είναι ο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενος προορισμός για Επενδυτικά Ταμεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα, σε ειδική ενότητα στη νέα ιστοσελίδα φιλοξενούνται επίσης όλα τα νομικά πρόσωπα μέλη του CIFA με δυνατότητα ανακατεύθυνσης του χρήστη στις ιστοσελίδες τους.

«Στόχος μας ήταν η νέα ιστοσελίδα να προσφέρει σε όσους ενδιαφέρονται για τον τομέα των Επενδυτικών Ταμείων όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες που ενδεχομένως χρειάζονται», σχολιάζει ο πρόεδρος του CIFA, Ανδρέας Γιασεμίδης.

«Σε συνάρτηση με την σταθερή παρουσία μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην Κύπρο και το εξωτερικό, και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επιδιώκουμε να προσελκύσουμε κι άλλα Επενδυτικά Ταμεία και Διαχειριστές τους στην Κύπρο, ώστε η χώρα μας να μετατραπεί σε ένα υπολογίσιμο παίκτη σε διεθνές επίπεδο, στον τεράστιο τομέα της διαχείρισης κεφαλαίων», προσθέτει.

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον τομέα των Συλλογικών Επενδύσεων στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου: https://www.cifacyprus.org.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

Συνεχίζεται η υπό περιορισμό διοχέτευση καυσίμων στην αγορά στα κατεχόμενα, αλλά σήμερα πωλείται και βενζίνη 95 οκτανίων που τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν υπήρχε. Ο...

Ελλάδα και Κύπρος διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά την υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ

Ελλάδα και Κύπρος έχουν διαχειριστεί αποτελεσματικά μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστος Σταϊκούρας. Ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος μιλούσε κατά...

Διπλάσιος ο κίνδυνος θανάτου για τους διαβητικούς με νυχτερινή υπέρταση

Οι ενήλικες με διαβήτη τύπου 1 ή 2, των οποίων η αρτηριακή πίεση αυξάνεται τη νύχτα, έχουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο θανάτου, σε σχέση με τους...

Ανεμβολίαστοι δύο στους τρεις νέους που νοσηλεύθηκαν στην Αγγλία λόγω COVID

Το 66% των 300 κατοίκων της Αγγλίας ηλικίας από 18 έως 29 ετών που χρειάστηκε να νοσηλευθούν στην Αγγλία λόγω κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες...

Τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στην «Αροδαφνούσα» εξέφρασε ο Πρόεδρος ΔΣ Τράπεζας Κύπρου

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και την Αροδαφνούσα με οικονομική και άλλη υποστήριξη, όπως πράττει τα τελευταία...

Mainstream προβλέψεις ανόδου του bitcoin στα 100.000 δολάρια

Για τους «γκουρού» της παγκόσμιας αγοράς το ερώτημα για το bitcoin δεν είναι πια εάν θα γράψει απλώς το επόμενο ρεκόρ - το ερώτημα...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!