21.9 C
Nicosia
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024 | 1:42

Επιβραβεύει ξανά τους συνεπείς δανειολήπτες η Τράπεζα Κύπρου

Εφαρμόζει για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών της δανειοληπτών με στεγαστικά δάνεια η Τράπεζα Κύπρου αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι έχουν επηρεαστεί από τις διαδοχικές αυξήσεις επιτοκίων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Euribor.

Η Τράπεζα έχει αρχίσει να επικοινωνεί τις λεπτομέρειες στους δικαιούχους δανειολήπτες, οι οποίοι ανέρχονται στις 20.000 περίπου και διατηρούν δάνεια συνολικού ύψους €1,2 δισ. Αναμένεται ότι θα διατεθούν €3 εκατ. σε βαθμούς Ανταμοιβής, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για αγορές στις εκατοντάδες εμπορικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο επιβράβευσης καρτών Ανταμοιβή.

Υπενθυμίζεται πως η Τράπεζα Κύπρου είχε επιβραβεύσει και το 2023 τους συνεπείς πελάτες της με αντίστοιχο Πρόγραμμα ύψους €2,2 εκατ.

Πολλαπλά οφέλη

Όπως ακριβώς έγινε και με το αντίστοιχο πρόγραμμα που έτρεξε η Τράπεζα Κύπρου πέρσι, έτσι και με το νέο σχέδιο οι βαθμοί Ανταμοιβής θα πιστωθούν σε κάθε δικαιούχο τον Ιανουάριο του νέου χρόνου. Φέτος το πρόγραμμα, θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε πελάτες της Τράπεζας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Σχέδιο επιβράβευσης Pronomia.

Όπως έχει υπολογιστεί, οι συνεπείς δανειολήπτες που βρίσκονται στη βαθμίδα Diamond και Gold του προγράμματος Pronomia, θα λάβουν €250 σε βαθμούς ανταμοιβής ανά €100.000 υπόλοιπο δανείου.

Η πρακτική αυτή της ανταμοιβής έχει αποδεδειγμένα πολλαπλό όφελος καθώς ενισχύει από τη μια την αγοραστική δύναμη των δανειοληπτών και ταυτόχρονα προσφέρει εμμέσως στήριξη στους επιχειρηματίες πελάτες της, οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ανταμοιβή.

Τα κριτήρια επιλεξιμότητας

Σύμφωνα με την Τράπεζα οι δανειολήπτες που μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι όσοι διατηρούν στεγαστικό δάνειο κυμαινόμενου επιτοκίου με αναφορά στο βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ ή το Euribor, εξασφαλισμένο από την κύριά τους κατοικία.

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί στο Σχέδιο επιβράβευσης Pronomia καλούνται να το πράξουν έως τις 30 Νοεμβρίου 2024 και θα είναι δικαιούχοι εάν ανήκουν στις βαθμίδες Diamond και Gold του προγράμματος. Η εγγραφή στα Pronomia γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω του BoC Mobile App.

Δεν μπορούν να συμμετάσχουν δανειολήπτες, οι οποίοι προχώρησαν σε ειδική ρύθμιση σε οποιαδήποτε διευκόλυνσή τους από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024. Παράλληλα το στεγαστικό δάνειο πρέπει να ήταν εξυπηρετούμενο στις 30 Ιουνίου 2024 και να παραμένει εξυπηρετούμενο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Χωρίς μεταβολή κινήθηκε το ΧΑΚ – Στις 182,71 μονάδες ο γενικός δείκτης

Χωρίς ουσιαστικές μεταβολές ολοκληρώθηκε η χρηματιστηριακή συνάντηση της Πέμπτης το ΧΑΚ. Ο Γενικός Δείκτης, έκλεισε στις 182,71 μονάδες, χωρίς μεταβολή. Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις...

Νασράλα: Μπορεί να θεωρηθεί κήρυξη πολέμου η παγίδευση συσκευών από Ισραήλ

Ο ηγέτης της οργάνωσης Χασάν Νασράλα αποκάλεσε τις επιθέσεις «τρομοκρατική ενέργεια» και «σφαγή». Υποστήριξε ότι το Ισραήλ έκανε την επίθεση γνωρίζοντας ότι υπήρχαν περισσότερες...

Προσπάθησε να μεταφέρει στην αποσκευή του 27 κιλά κάνναβη και συνελήφθη

Ενα πρόσωπο ηλικίας 23 ετών, συνελήφθη σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην αποσκευή του οποίου φέρονται να εντοπίστηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος...

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν, την Πέμπτη, 33χρονος και 34χρονος, οι οποίοι συνελήφθηκαν ως οι διακινητές αριθμού μεταναστών που εντοπίστηκαν τα...

Εκτόξευση αδειών οικοδομής τον Ιούνιο λόγω προώθησης καθυστερημένων αιτήσεων

Εκτόξευση παρουσίασε τον Ιούνιο ο αριθμός των αδειών οικοδομής, καθώς οι εκδοτικές αρχές προσπάθησαν να διεκπεραιώσουν τον όγκο από τις καθυστερημένες αιτήσεις πριν την...

Μεμονωμένες βροχές και πτώση θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο στα βόρεια τμήματα του νησιού, δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!