34.7 C
Nicosia
Δευτέρα 24 Ιούνιος 2024 | 17:27

Nέα εμφάνιση του TRYP by Wyndham σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική 

Μία νέα εμφάνιση και αισθητική λανσάρει το TRYP by Wyndham, για το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων του σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές, που δημιουργήθηκαν από την εξειδικευμένη, εσωτερική ομάδα σχεδιασμού της εταιρείας, βασίζονται στη βαθιά κατανόηση των σημερινών αναγκών του ταξιδιώτη και διαχειρίζονται τις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης φιλοξενίας, ώστε να προσφέρουν μία δημιουργική κατεύθυνση, που αφορά τόσο στις νέες κατασκευές, όσο και στις ανακαινίσεις.

Η επανεπινόηση της ιδέας, εμπνευσμένη από τον κεντρικό πυρήνα και μότο του TRYP by Wyndham, «Powered by the City», δηλαδή «αντλώντας έμπνευση από τις πόλεις», προσφέρει στους επισκέπτες ευχάριστα και άνετα καταλύματα, ενθαρρύνοντας ουσιαστικά την αλληλεπίδρασή τους με τον πολιτισμό και την κοινότητα που τα περιβάλλει.

Η εσωτερική διακόσμηση κάθε ξενοδοχείου, αντικατοπτρίζει τον μοναδικό χαρακτήρα της τοποθεσίας του, ενισχύοντας τη βαθύτερη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών και της εκάστοτε κοινότητας. Με την ενσωμάτωση στοιχείων εσωτερικού σχεδιασμού που αναδεικνύουν τις τοπικές επιχειρήσεις και τα τουριστικά αξιοθέατα, αλλά και προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να υποστηρίξουν την κοινότητα μέσω των τοπικών επιχειρήσεων, το TRYP by Wyndham δεσμεύεται ότι θα δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες, οι οποίες θα είναι εμπλουτισμένες τόσο για τους ταξιδιώτες, όσο και για τους προορισμούς που εκείνοι εξερευνούν.

Σχετικά, ο κ. Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος Ευρώπης, Ευρασίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε τα εξής: «Το TRYP by Wyndham είναι ένα από τα κορυφαία brands φιλοξενίας, το οποίο ενσωματώνει στυλ και ντιζάιν. Η ανανεωμένη, σύγχρονη ταυτότητά μας, ενδυναμώνει τους ιδιοκτήτες με προσιτές ανανεώσεις, διατηρώντας παράλληλα τον ξεχωριστό χαρακτήρα της κάθε ιδιοκτησίας. Σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, τα αναζωογονημένα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν αυθεντικές, τοπικές εμπειρίες, που θα κάνουν τη διαμονή τους αξέχαστη».

Αναβαθμισμένες εμπειρίες: Αποκαλύπτοντας τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham για τους σύγχρονους ταξιδιώτες

Ζωντανοί χώροι και μαγευτικά σχέδια

Ως απάντηση στην επιθυμία των σύγχρονων επισκεπτών για βαθύτερη σύνδεση με το brand, τα νέα σχέδια είναι επιμελημένα έτσι ώστε να βυθίσουν τους επισκέπτες σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ειδικότερα, ο νέος σχεδιασμός παρουσιάζει έναν αναζωογονητικό συνδυασμό χρωμάτων, όπως διαδρόμους με τολμηρές, σκούρες αποχρώσεις που συμπληρώνονται από μαγευτικές εικόνες της τοποθεσίας, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής, καθώς και ζωηρά λόμπι με μοντέρνα έπιπλα. Σημειώνεται ότι η Wyndham Hotel & Resorts δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά με τους κατασκευαστές, ώστε να ενσωματώσει σε κάθε ξενοδοχείο ιδιαίτερες λεπτομέρειες, οι οποίες όχι μόνο εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες, αλλά και τους ενθαρρύνουν να αλληλοεπιδράσουν ενεργά με το brand στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άνεση υψηλού επιπέδου: Επαναπροσδιορισμός των χαρακτηριστικών του δωματίου

Στα νέα, ανασχεδιασμένα δωμάτια του TRYP by Wyndham, το ζητούμενο είναι ο επιτυχημένος συνδυασμός άνεσης και στυλ. Από τα καινούρια φωτιστικά μέχρι τον προσεγμένο φωτισμό και τις ανοιχτές ντουλάπες, στόχος του σχεδιασμού είναι να αναβιώσει τη ζεστή, «σπιτική» αίσθηση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να δημιουργούν αναμνήσεις καθώς ταξιδεύουν. Είτε οι επισκέπτες ταξιδεύουν με αγαπημένα πρόσωπα, είτε μόνοι τους, οι επιλογές δωματίων καλύπτουν κάθε τους ανάγκη, προσφέροντας μια σειρά από επιλογές, όπως καναπέδες-κρεβάτια, κουκέτες και μεγαλύτερα κεφαλάρια που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς. Εξάλλου, η άνεση και η ευκολία των επισκεπτών παραμένει προτεραιότητα, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος της διαμονής τους θα αποπνέει την αίσθηση ενός εξατομικευμένου καταφύγιου.

Social Central: ‘Όπου η λειτουργικότητα συναντά την ψυχαγωγία

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του σχεδιασμού, φέρνουν επανάσταση στην εμπειρία των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε σημείο του ξενοδοχείου έχει βελτιστοποιηθεί, με σκοπό να προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση. Είτε πρόκειται για συνάντηση με φίλους, είτε για επαγγελματικά ραντεβού ή απλά για στιγμές χαλάρωσης, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν έναν χώρο που να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους. Από τους ευέλικτους, κοινόχρηστους χώρους που λειτουργούν όλη την ημέρα, μέχρι τα ανανεωμένα  μπαρ τα οποία αποτελούν ζωντανούς κοινωνικούς πυρήνες, τα ξενοδοχεία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να βελτιώνουν κάθε πτυχή της διαμονής των επισκεπτών. Περαιτέρω, οι πρόσθετες ανέσεις, όπως έπιπλα γραφείων και Wi-Fi, προβιβάζουν τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham από μέρη διαμονής, σε ζωντανούς χώρους, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εργαστούν, να ψυχαγωγηθούν και να αλληλοεπιδράσουν με ευκολία.

Ενισχύοντας τη διαμονή: Γαστρονομικές απολαύσεις και παροχές ευεξίας

Ως μέρος της ανανέωσης του brand, η Wyndham Hotels & Resorts ανανεώνει τις F&B προσφορές, μέσω των συνεργατών της σε όλη την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Τα νέα μενού περιλαμβάνουν μια ποικιλία από επιλογές φαγητού το οποίο σερβίρεται όλη την ημέρα, αλλά και μοντέρνα πιάτα που οι επισκέπτες μπορούν να τα μοιραστούν και που συνδυάζουν τις τοπικές με τις διεθνείς, αγαπημένες γεύσεις.

Επίσης, ικανοποιώντας την έντονη ζήτηση άνεση και ευζωία, η Wyndham Hotels & Resorts θα επενδύσει σε stretch zones και σύγχρονο εξοπλισμό fitness, τον οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτές οι προσθήκες παρέχουν ευκαιρίες για χαλάρωση και σωματική δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Μια ανταποδοτική διαμονή

Τα ξενοδοχεία TRYP by Wyndham συμμετέχουν στο Wyndham Rewards®, το βραβευμένο πρόγραμμα αφοσίωσης ξενοδοχείων της Wyndham που προσφέρει σε περισσότερα από 108 εκατ. εγγεγραμμένα μέλη την ευκαιρία να εξαργυρώσουν πόντους σε χιλιάδες ξενοδοχεία, κλαμπ διακοπών και ενοικιαζόμενα καταλύματα σε όλο τον κόσμο. Πληροφορίες για το franchising, στο https://whrdevelopmentemea.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πάφος: 41χρονη έχασε τις αισθήσεις της σε πανηγύρι – Την συνόδευσαν αστυνομικοί στο νοσοκομείο

Σημαντική βοήθεια στην άμεση μεταφορά γυναίκας στο Νοσοκομείο, προσέφεραν χθες βράδυ, μέλη της Ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Πάφου. Γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια...

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία στις πτήσεις από Μάντσεστερ – Πτήσεις ήρθαν στην Κύπρο με καθυστέρηση

Με καθυστέρηση έφτασαν χθες βράδυ από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στον αερολιμένα Λάρνακας, ορισμένες πτήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Από το Γραφείο...

Σύλληψη δύο νεαρών για υπόθεση κλοπής και εμπρησμού οχήματος στην Πάφο

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 14 και 17 ετών προχώρησε  την Κυριακή η  Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου...

EURO 2024: «Μάχη» στο Κροατία-Ιταλία, ελπίδες για Αλβανία έναντι πρώτης Ισπανίας

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική δράση και στον 2ο όμιλο του EURO 2024 το βράδυ της Δευτέρας (24/6) με τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες να...

Η επιστροφή από τα παράλια θα δημιουργήσει αυξημένη κίνηση στους δρόμους – Συστάσεις της Αστυνομίας

Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία οχημάτων στις κυριότερες οδικές αρτηρίες σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, από το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας αυξημένη...

ΥΠΕΞ Έλλάδας: Απαράδεκτη ενέργεια η απειλή κατά της Κύπρου

Απαράδεκτη ενέργεια συνιστά η απειλή κατά της υπόστασης και της κυριαρχίας της Κύπρου, ενός κράτους μέλους της ΕΕ, είπε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!