8.8 C
Nicosia
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 | 13:59

Masterclass σοκολάτας από την εταιρεία Μιτσίδη και τη Βελγική σοκολάτα Belcolade

Η εταιρεία Μιτσίδη σε συνεργασία με την Puratos Belgium και Puratos Hellas, διοργάνωσαν στις 30 Ιανουαρίου στη Λεμεσό ένα ξεχωριστό Masterclass αφιερωμένο στην εξαιρετικής ποιότητας Βελγική σοκολάτα Belcolade. Το Masterclass παρουσίασαν οι παγκοσμίου φήμης Γάλλοι ζαχαροπλάστες σέφ Stefan Leroux και Jonathan Mougel και οι δύο βραβευμένοι με την κορυφαία διάκριση MOF Patissier Confiseur (Best Craftsman of France), οι οποίοι ήρθαν για πρώτη φορά στην Κύπρο. Το Masterclass πλαισιώθηκε επίσης με 6 καταξιωμένους chef από τις εταιρείες Μιτσίδη & Puratos Hellas. Η βραδιά έκλεισε με ένα ξεχωριστό chocolate pairing από βραβευμένη sommelier  με επιλεγμένα κρασιά & τις μοναδικές Belcolade Origins σοκολάτες Cameroon milk & Vietnam dark.

Το Masterclass, το οποίο είχε διάρκεια 6 ωρών, παρακολούθησαν πέραν των 40 σεφ από μεγάλα ξενοδοχεία, εστιατόρια και pastry shops της Κύπρου, οι οποίοι απόλαυσαν πολλές διαφορετικές εφαρμογές με τη σοκολάτα Belcolade Cacao Trace & τις σοκολάτες Belcolade Origins. Οι σοκολάτες Cacao Trace της Belcolade ανήκουν στο πρόγραμμα βιωσιμότητας της Puratos και ξεχωρίζουν για τη γεύση τους επειδή εξασφαλίζουν βελτιωμένες μεθόδους καλλιέργειας και ως αποτέλεσμα καλύτερη ποιότητα κακάο. Ταυτόχρονα δημιουργούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στους ντόπιους καλλιεργητές του κακάο στην Αφρική και άλλες παραγωγές χώρες.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης των εταιρειών Μιτσίδη και Puratos, μέρος των εσόδων από το συγκεκριμένο Masterclass θα διατεθούν στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, μια Ευχή», ο οποίος στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!