14 C
Nicosia
Δευτέρα 22 Απρίλιος 2024 | 9:11

Tototheo Maritime™ και EDT Shipmanagement ενισχύουν την συνεργασία τους

Η κορυφαία παγκόσμια πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας και ναυτιλιακής τεχνολογίας Tototheo Maritime, και η EDT Shipmanagement (μέρος του Ομίλου Εταιρειών EDT), με διεθνή δραστηριότητα στον χώρο της ναυτιλιακής υποστήριξης της βιομηχανίας εξόρυξης υδρογονανθράκων, ενισχύουν περαιτέρω την πολυετή συνεργασία τους.

Η EDT αποτελεί έναν από τους μακροχρόνιους συνεργάτες της Tototheo Maritime™, καθώς οι δύο οργανισμοί έχουν κοινό όραμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας στον τομέα της ναυτιλίας μέσω της συνδεσιμότητας. Η EDT Shipmanagement είναι μια από τους λίγους πάροχους με οριζόντια ενσωματωμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένες γνώσεις στην παροχή υπεράκτιων υπηρεσιών και διαχείριση σκαφών υποστήριξης πετρελαίου, φυσικού αερίου και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και σκαφών ρυμούλκησης και διάσωσης. Με την προσθήκη της υπηρεσίας Starlink, η EDT θα επωφεληθεί πλήρως από την ενσωμάτωση της στα πλοία και το δίκτυό της.

Η EDT θα έχει τη δυνατότητα να ενσωματώσει την υπηρεσία Starlink (LEO) στην υπάρχουσα υποδομή της, και να την προσαρμόσει στις ανάγκες της, επωφελούμενη από τις πολλαπλές λύσεις συνδεσιμότητας που παρέχει η Tototheo. Υπερβαίνοντας τις ταχύτητες των 350mbps, η Starlink θα ενισχύσει τα υπάρχοντα συστήματα με εγγυημένη συνδεσιμότητα, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Η Tototheo είναι αξιόπιστος συνεργάτης του ομίλου EDT εδώ και αρκετά χρόνια, παρέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξατομικευμένες λύσεις για την υποστήριξη των χερσαίων και εν πλω υπηρεσιών πλοιοδιαχείρισης της EDT. Οι δύο συνεργάτες, συμμερίζονται την κοινή επιδίωξη παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας  στους πελάτες τους, έχοντας πάντα υπόψιν τους τις μελλοντικές τους ανάγκες, ενσωματώνοντας συνεχώς τεχνολογία αιχμής στη θεμελιώδη ναυτιλιακή τους τεχνογνωσία, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας  της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

O κ. Δαρείος Μελάς, Διεύθυνων Σύμβουλος του Ομίλου EDT, δήλωσε: «H υπηρεσία Starlink που προσφέρεται από την Tototheo Maritime™ μας δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής της νέας γενιάς υβριδικών λύσεων. Στο πλαίσιο της συνεχούς μας προσπάθειας για παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών πλοιοδιαχείρισης, με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Starlink στις υποδομές μας, η EDT κάνει ακόμη ένα βήμα προς μια πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική συνδεσιμότητα».

«Ως πρωτοστάτες στη συνεχή βελτίωση της απόδοσης των στόλων των πελατών μας, πιστεύουμε ότι οι λύσεις που προσφέρονται από τη Starlink είναι πρωτοποριακές και θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στην παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της EDT», δήλωσε η κα Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime™.

Από την πλευρά του ο κ. Σωκράτης Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Maritime™, πρόσθεσε: «Η Tototheo αποτελεί τον κύριο πάροχο πολλαπλών και ποικίλων λύσεων στην ναυτιλία, τις υπεράκτιες, χερσαίες και αεροπορικές βιομηχανίες. Το ευρύ φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών  μας, προσφέρει τη δυνατότητα της εξατομίκευσης και προσαρμογής τους, για να καλύψουμε τις ανάγκες της υποδομής και επιχειρησιακής ανάπτυξης των πελατών μας. Ως επίσημος και εξειδικευμένος πάροχος της Starlink, βελτιώνουμε συνεχώς τις τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί η Tototheo Maritime™ να βοηθήσει οργανισμούς  να σχεδιάσουν τη δική τους υποδομή ασφαλούς συνδεσιμότητας νέας γενιάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τον Ομιλο EDT, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.edtoffshore.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

ΝΥΤ: Η Golden Visa έκανε τη στέγαση απρόσιτη για τους περισσότερους Έλληνες

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τα προβλήματα που προκάλεσε η Goldan Visa στη στεγαστική αγορά σε χώρες της Ευρωζώνης με έμφαση στην ελληνική περίπτωση δημοσίευσαν οι...

Ελληνική οικονομία: Τι θα δείξει ο λογαριασμός για το πρωτογενές πλεόνασμα

Αποκαλυπτήρια τη Δευτέρα το μεσημέρι του τελικού «λογαριασμού» για το πρωτογενές πλεόνασμα και το χρέος του 2023 από τη Eurostat. Στοιχεία τα οποία θα...

Αυτά είναι τα πέντε πράγματα που ακόμη και οι κροίσοι δυσκολεύονται να αποκτήσουν

Ορισμένα προνόμια απαιτούν κάτι παραπάνω από χρήματα. Μερικές φορές, αυτό σημαίνει να βρίσκεται κανείς στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, και υπάρχουν περιπτώσεις που...

Σε ιστορικό υψηλό οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες

Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες έφθασαν σε νέο ιστορικό υψηλό το 2023, για ένατη συναπτή χρονιά, υποδεικνύει έκθεση αναφοράς που δημοσιοποιείται σήμερα Δευτέρα (φωτογραφία, επάνω,...

Τα πέντε σενάρια για τον μέλλον της Ρωσίας μετά τον Πούτιν

Ο Πούτιν παρουσιάζει εαυτόν ως νέο τσάρο. Αλλά ένας πραγματικός τσάρος δεν θα ανησυχούσε για την κρίση διαδοχής του και το τι πρέπει να...

Καταγγέλλει ιατρική αμέλεια η οικογένεια της 8χρονης Καισσαριανής

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια έχει ενώπιον της η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο της 8χρονης Καισαριανής Πιριπίτση, που νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο και...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!