17.1 C
Nicosia
Τετάρτη 14 Μαΐου 2025 | 4:06
ΑρχικήBUSINESSΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΜε οριακές απώλειες συνεχίζεται η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ

Με οριακές απώλειες συνεχίζεται η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ

Οριακές απώλειες σημειώνει στη σημερινή συνάντηση το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ, στις 13:19, παρουσίαζε πτώση σε ποσοστό 0,08%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 66,32 μονάδες.
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 39,63 μονάδες, καταγράφοντας πτώση, επίσης σε ποσοστό 0,08%. Την ίδια ώρα η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα €26.532.

Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,05% σημειώνει ο δείκτης της Κύριας Αγοράς, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστό 4,07% καταγράφει ο δείκτης των Ξενοδοχείων, ακολουθούμενος από τις Επενδυτικές με απώλειες 0,46% και την Εναλλακτική με απώλειες 0,26%.

Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με όγκο συναλλαγών €6.288 (χωρίς μεταβολή), της Logicom με €5.191 (άνοδος 0,63%), της Atlantic Insurance με €4.719 (άνοδος 1,94%), της Salamis Tours με €3.660 (πτώση 0,62%) και της The Cyprus Cement με €2.600 (πτώση 0,95%).

Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, 5 κινούνται ανοδικά, 6 καθοδικά και 1 είναι αμετάβλητη. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίζεται σε μόλις 19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήBUSINESSΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΜε οριακές απώλειες συνεχίζεται η διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ