4 C
Nicosia
Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 | 6:17

Ακίνητα συνολικής αξίας €4,6 εκατ. πωλήθηκαν μέσω της πρόσφατης διαδικτυακής δημοπρασίας της BidX1

Η κορυφαία Εταιρεία Επένδυσης Ακινήτων BidX1, διεξήγαγε ακόμα μια επιτυχημένη διαδικτυακή δημοπρασία ακινήτων στην Κύπρο, συγκεντρώνοντας στην προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμα της ρευστότητα €12,2 εκατ. Πάνω από 140 πλειοδότες, εγγράφηκαν και συμμετείχαν στη δημοπρασία, με τον συνολικό αριθμό των έγκυρων προσφορών να ανέρχεται στις 408.

Η PropTech εταιρεία, BidX1, θα πραγματοποιήσει μία τελευταία ηλεκτρονική δημοπρασία για το τρέχων έτος, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, και ο κατάλογος των ακινήτων που θα περιλαμβάνει αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.

Κατά τη διαδικτυακή δημοπρασία της περασμένης εβδομάδας, η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο επίβλεψε την πώληση μιας ποικιλίας ακινήτων από αγροτεμάχια, ευκαιρίες ανάπτυξης γης, σπίτια κα διαμερίσματα καθώς και εμπορικές επενδυτικές ευκαιρίες στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

Στην εν λόγω δημοπρασία πωλήθηκαν 30 παρτίδες ακινήτων συγκεντρώνοντας το συνολικό ποσό των €4,6 εκατ. Όλες οι προσφορές, όπως επίσης και η τελική τιμή πώλησης για κάθε ακίνητο, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της BidX1 στο πλαίσιο της διαφανούς διαδικασίας που ακολουθεί η εταιρεία.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο Επικεφαλής της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της δημοπρασίας και τον όγκο ζήτησης. Το 2020 ήταν μια άνευ προηγουμένου χρονιά για όλους και ως αποτέλεσμα της τρέχουσας κατάστασης, οι καταναλωτές οδηγήθηκαν στη γρήγορη προσαρμογή τους στο διαδικτυακό μοντέλο αγοράς ακινήτων.

Πιστεύουμε ότι τα καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία είναι το μέλλον της βιομηχανίας ακινήτων, και στη BidX1 συνδυάζουμε την ήδη καταρτισμένη τεχνογνωσία στον τομέα, με μια κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα. Εστιάζοντας πάντα στην καινοτομία και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, εργαζόμαστε διαρκώς στη διατήρηση και εξέλιξη της διαφάνειας και αποτελεσματικότητας σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, με την πάροδο του χρόνου.»

Η βραβευμένη εταιρεία BidX1 ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην Κύπρο το 2019. Προσφέροντας εύκολους και αποδοτικούς τρόπους συναλλαγών ακινήτων μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της, αξιοποιεί την εξειδίκευση και εις βάθος γνώση του τομέα που διαθέτει η ομάδα της και στην Κύπρο, διαμορφώνοντας τον κλάδο. Στις αρχές του 2020, η εταιρεία εισήγαγε ακόμη μία μέθοδο αγοραπωλησίας ακινήτων μέσω της πλατφόρμας της, τη λεγόμενη Digital Private Treaty. Η εν λόγω μέθοδος είναι ο συνήθης τρόπος με τον οποίο αγοράζονται και πωλούνται ακίνητα στην Κύπρο, η οποία γίνεται τώρα διαδικτυακά στην πλατφόρμα της BidX1, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα.

Πληροφορίες για τα ακίνητα προς πώληση είτε μέσω δημοπρασίας, είτε μέσω Private Treaty, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα bidx1.com, ενώ για περαιτέρω στοιχεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο στο 22 000 380 / [email protected].

Σχετικά με την BidX1:

Η BidX1 είναι μια διεθνής βραβευμένη εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων, που δίνει τη δυνατότητα αγοραπωλησίας ακινήτων διαδικτυακά, από οπουδήποτε στον κόσμο με διαφάνεια και αποδοτικότητα. Η BidX1 συνδυάζει την κορυφαία εμπειρογνωμοσύνη που διαθέτει με προηγμένη τεχνολογία για να προσφέρει απαράμιλλη διαφάνεια, στατιστικές αναλύσεις και διεθνές εύρος, φέρνοντας επανάσταση στις παραδοσιακές μεθόδους συναλλαγής ακινήτων.

Η πρώτη νομικά δεσμευτική ψηφιακή πώληση της BidX1 πραγματοποιήθηκε το 2015 στην Ιρλανδία, και σήμερα η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί σε άλλες αγορές.

Συγκεκριμένα, η BidX1 δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία, στην Νότιο Αφρική, την Κύπρο και την Ισπανία. Το επεκτατικό πλάνο της εταιρείας για το 2020 περιλαμβάνει την Ελλάδα, Πορτογαλία και την Ιταλία Το τοπικό γραφείο της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη Λευκωσία και παρέχει υπηρεσίες σε όλη τη χώρα.

Για τις διαδικτυακές δημοπρασίες της BidX1

Το μοντέλο της BidX1 προσφέρει διαφάνεια, αποδοτικότητα και προσβασιμότητα. Όλα τα έγγραφα σχετικά με τα ακίνητα βρίσκονται διαθέσιμα στην ιστοσελίδα πριν τη δημοπρασία. Η διαδικτυακή πλατφόρμα είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε συσκευή – κινητό, PC ή tablet – προσφέροντας τη δυνατότητα στο χρήστη να εγγραφεί και να πλειοδοτήσει από οπουδήποτε βρίσκεται.

Τη μέρα της δημοπρασίας, η υποβολή προσφορών ξεκινά από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα. Οι πλειοδότες εμφανίζονται με τον αριθμό τους και όχι με το όνομά τους ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία τους.

Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά, δηλαδή να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή, εντός έξι με επτά εβδομάδων, όμως η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου στην ιστοσελίδα bidx1.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Τσαβούσογλου: Τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου η άτυπη διάσκεψη για Κυπριακό

Τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου προσπαθούν τα ΗΕ να διευθετήσουν ανεπίσημη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ...

Ένας νέος θάνατος και 122 νέα κρούσματα στην Κύπρο

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2021: - Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 179. -...

«Ελλάδα 2021»: Σε συλλεκτικά νομίσματα ο Φοίνικας του 1828 και η Δραχμή του 1832

Φοίνικας του 1828 και η Δραχμή του 1832, τα δύο πρώτα νομίσματα του ελληνικού κράτους, κυκλοφορούν και πάλι, ως συλλεκτικά ενθύμια της επετείου των...

Ελλάδα: Παράταση του lockdown για άλλη μία εβδομάδα

Τη συνέχιση εφαρμογής των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων σε όλη τη χώρα για ακόμα μία εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος...

Ελλάδα: Στα 585 τα νέα κρούσματα – 28 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 585 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της...

Μαύρου: Ήταν καλοδεχούμενες οι αιτήσεις για το ΚΕΠ

Δεν είχαν εμφανιστεί προβλήματα στο κυπριακό επενδυτικό πρόγραμμα, και ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε παρατηρήσεις σχετικά, ανέφερε η πρώην Υπουργός Εσωτερικών Ελένη Μαύρου, ενώπιον...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!