27.9 C
Nicosia
Δευτέρα 16 Σεπτέμβριος 2024 | 21:49

Στρατηγική επένδυση από την Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου στην Grant Thornton Κύπρου

Σημαντικό ορόσημο για την Grant Thornton Κύπρου αποτελεί η σημερινή ημέρα ως αποτέλεσμα της στρατηγικής σημασίας επένδυσης από την Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου.

Με την επένδυση αυτή σηματοδοτείται μια νέα εποχή για την Grant Thornton Κύπρου, αφού οι προοπτικές ανάπτυξης της, διευρύνονται σημαντικά.

Οι προοπτικές αυτές διασφαλίζονται με το πλαίσιο συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα των δυο οργανισμών που μεταξύ άλλων, προνοεί ότι οι συνέταιροι της Grant Thornton Κύπρου είναι επίσης συνέταιροι και στην Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου.

Το πλαίσιο συνεργασίας μέσω αυτής της στρατηγική επένδυσης δίνει την ευκαιρία στην Grant Thornton Κύπρου να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την ευρεία εξειδίκευση σε πολλούς τομείς που υπάρχει στην Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου.

Το γεγονός αυτό, διευρύνει ήδη τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην υφιστάμενη δομή της Grant Thornton Κύπρου, αφού θα είναι σε θέση να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών που προσφέρει σε οργανισμούς στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη γεωγραφική της περιοχή.

Με την σειρά της, η Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου, θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και ικανότητες των στελεχών της Grant Thornton Κύπρου σε θέματα τα οποία υπάρχει αυξημένη αναγκαιότητα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Ως αποτέλεσμα των όσων έχουν αναφερθεί πιο πάνω, οι άνθρωποι της Grant Thornton Κύπρου, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες εργαζόμενοι σε ένα οργανισμό με κατ’ ουσίαν διεθνή χαρακτήρα.

Ουσιαστικά, αυτή η επένδυση αποτελεί συνέχεια στην ήδη υφιστάμενη κοινοπραξία μεταξύ των οργανισμών Grant Thornton Κύπρου, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας η οποία είναι σε ισχύ από το 2023.

Η συγκεκριμένη κοινοπραξία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η νέα αυτή στρατηγική επένδυση επεκτείνει τη συνεργασία μεταξύ των οργανισμών σε όλο το φάσμα των προσφερόμενων επαγγελματικών υπηρεσιών, και αναμένεται να καταστήσει την Grant Thornton Κύπρου πρωταγωνιστή στις εξελίξεις.

Σημαντικό είναι επίσης να τονιστεί, ότι αυτή η στρατηγική επένδυση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία και στις προοπτικές ανάπτυξής της.

«Αυτό είναι ένα καθοριστικό βήμα για τον οργανισμό μας» δήλωσε ο Σταύρος Ιωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου.

«Μέσω αυτής της επένδυσης, δίνεται άμεση πρόσβαση σε τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε πολλούς τομείς γεγονός που θα προσφέρει στους ανθρώπους μας μοναδικές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, οι πελάτες μας θα είναι σε θέση να επωφεληθούν άμεσα από αυτή την εξέλιξη λόγω των διευρυμένων υπηρεσιών που θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε.

Είμαστε σίγουροι πως αυτή η στρατηγική επένδυση θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για συνεχή ανάπτυξη του οργανισμού μας, των πελατών μας αλλά και των ανθρώπων μας».

Σε σχόλιό του, ο Malcolm Gomersall, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε: «Αυτή η επένδυση αποτελεί κομβικό σημείο για τους οργανισμούς μας, και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει το πλαίσιο για να υποστηρίξουμε περεταίρω τη δυναμική ανάπτυξης των πελατών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Σκληρές δηλώσεις Χριστοδουλίδη για τα έκτροπα στα γήπεδα – Η ηγεσία της ΚΟΠ να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην κρύβεται

Η ηγεσία της ΚΟΠ και ο Πρόεδρος της να αναλάβουν τις ευθύνες τους είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφορικά με...

Iράν: Διαψεύδει ότι προμήθευσε με πυραύλους τη Ρωσία

 Την ώρα που δυτικές χώρες κατηγορούν την Τεχεράνη για παραδόσεις βαλλιστικών πυραύλων στην Ρωσία τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή του...

Χρυσοχοΐδης: Ο Έβρος είναι θωρακισμένος

«Είμαστε όλοι εδώ, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Ελληνική Αστυνομία, και προστατεύουμε τα σύνορα της χώρας, εγγυόμαστε την ασφάλεια της Ελλάδας», διεμήνυσε τη Δευτέρα από τις Καστανιές...

Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στη Ρουμανία

Σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική Ρουμανία, σύμφωνα με εκτίμηση του Ευρωμεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου (EMSC). Σύμφωνα με μαρτυρίες στο EMSC, ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές...

Ψάχνει μόνιμη στέγη ανηλίκων το Υφ. Πρόνοιας, «έκτακτη ανάγκη» οι στέγες ηλικιωμένων

Σε αναζήτηση μόνιμων λύσεων για τη στέγαση ασυνόδευτων ανηλίκων βρίσκεται το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανέφερε τη Δευτέρα στη Βουλή η Υφυπουργός, Μαριλένα Ευαγγέλου, προσθέτοντας...

Πρόστιμο €1.500 και κατάσχεση φαρμάκων για άλογα στο οδόφραγμα Αγ. Δομετίου

Κτηνιατρικά φαρμακευτικά προϊόντα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων σε όχημα οδηγού που μετέβαινε από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές, στο οδόφραγμα του...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!