Η Τhe Wall Gallery συνεχίζει το έργο της, αναδιαμορφώνοντας για έβδομη συνεχή χρονιά τον εξωτερικό χώρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, έχοντας ως στόχο να να βελτιώσει τις συνθήκες διαμονής των ασθενών, αλλά και να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες που ζουν στην Κύπρο να αναδείξουν το έργο τους. Ο θεσμός της The Wall Gallery μεταμορφώνει ένα θεραπευτικό κέντρο σε μόνιμο εικαστικό χώρο, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη για τον καρκίνο και δίνοντας παράλληλα μηνύματα αισιοδοξίας στους ασθενείς. Τα έργα που φιλοξενούνται στη The Wall Gallery ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές που θέτει η μελέτη για ένα θεραπευτικό περιβάλλον, που εκπόνησε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ABR – Alternative Brains Rule, με την ευγενή και διαχρονική στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.
Μέσα από την οπτική πλατφόρμα του the Wall Gallery ο καλλιτέχνης, μελετώντας την αλληλεπίδραση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, φιλοτέχνησε μια αναπαράσταση που αποτελείται από πολλές μικρότερες προσωπικές παρατηρήσεις, οι οποίες μεταμορφώνονται σε ένα ενιαίο σύνολο μέσα από τη μνήμη, αντί να απεικονίζουν μια μεμονωμένη στιγμή. Το έργο αναπλάθει στιγμές στον χρόνο, οι οποίες, αν και πανομοιότυπες, διαφέρουν έστω και ελάχιστα η μία από την άλλη, παραπέμποντας στον πλούτο της φύσης και στους θεμελιώδεις νόμους και ρυθμούς της.
Ο Μιλένκο Στεβάνοβιτς είναι ζωγράφος από την Σερβία, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κύπρο. Από τα πρώτα χρόνια των σπουδών του, αποφάσισε να εμβαθύνει στα ενδιαφέροντά του στη ζωγραφική και στη χαρακτική. Αφότου αποφοίτησε από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Βελιγραδίου, σπούδασε Σχέδιο στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Ως υπότροφος της ιαπωνικής κυβέρνησης, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Τόκιο. Ο Μιλένκο είναι ενεργό μέλος στην Ένωση Καλλιτεχνών της Σερβίας, καθώς και στην Ένωση Εικαστικών Καλλιτεχνών και Θεωρητικών Τέχνης Κύπρου (Φυτώριο), έχοντας πάρε μέρος σε εκθέσεις και συνέδρια σε διεθνή κλίμακα.
Μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της The Wall Gallery, έχουν παρουσιαστεί εκθέσεις από τους καταξιωμένους φωτογράφους Silvio Augusto Rusmigo και Eugene Kitsios, καθώς και εικαστικά έργα από τους Κωνσταντίνο Χατζηδηµήτρη, Αλεξία Τρύφων και Σιμώνη Φιλίππου.