22.9 C
Nicosia
Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024 | 8:36

Ξεκίνησε η εκστρατεία του Σχεδίου Πρώτης Κατοικίας με μειωμένο Επιτόκιο

Ξεκίνησε επίσημα η εκστρατεία για το νέο αποκλειστικό σχέδιο της Ελληνικής Τράπεζας «First-time Homeowners» που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους αγοραστές πρώτης κατοικίας.

Η Ελληνική Τράπεζα δημιούργησε το σχέδιο «First-time Homeowners» για να παρέχει ουσιαστική στήριξη σε άτομα που αγοράζουν το πρώτο τους σπίτι. Το καινοτόμο σχέδιο ενισχύει το οικοσύστημα «My Home» της Ελληνικής Τράπεζας, προσφέροντας μειωμένο επιτόκιο για τα πρώτα τρία ή πέντε χρόνια του δανείου και καθιστώντας την απόκτηση πρώτης κατοικίας πιο προσιτή.

Παραμένοντας προσηλωμένοι στην υποστήριξη των πελατών μας, ενισχύουμε τα οφέλη του οικοσυστήματος «My Home», του καινοτόμου προγράμματος επιβράβευσης που παρέχει αληθινή χρηματική ανταπόδοση στους πελάτες που επιλέγουν στεγαστικό δάνειο από την Ελληνική Τράπεζα, προσφέροντας άμεση επιστροφή μετρητών έως και €2.000 για επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό της κατοικίας από συνεργαζόμενους εμπόρους. Το οικοσύστημα «Μy Home Rewards» έχει μεταμορφώσει την εμπειρία της αγοράς κατοικίας, προσφέροντας όχι βαθμούς, αλλά χρήματα για να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Πώς ξεχωρίζει το «First-time Homeowners»:

Προνομιακό Επιτόκιο: Ωφεληθείτε από ένα σταθερό εισαγωγικό επιτόκιο για τα πρώτα τρία ή πέντε χρόνια του στεγαστικού σας δανείου.

My Home Rewards: Ανταμειφθείτε με μετρητά τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε επιλεγμένους εμπόρους για να επιπλώσετε και να αναβαθμίσετε το νέο σας σπίτι.

Βιωσιμότητα: Κάντε το σπίτι σας «πράσινο» αξιοποιώντας επιπλέον ευνοϊκότερη τιμολόγηση. Δανειοδοτηθείτε για ένα ενεργειακά αποδοτικό σπίτι που θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια, αλλά και χρήματα.

Άμεσα Οφέλη: Έκδοση πιστωτικής κάρτας της επιλογής σας, χωρίς πρόσθετα έγγραφα και χωρίς χρέωση συνδρομής για τον πρώτο χρόνο.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης: Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Mple, το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιστρέφει χρήματα.

Σε μια περίοδο έντονων πληθωριστικών πιέσεων, η Ελληνική Τράπεζα στέκεται ισχυρή δίπλα σας ως ο βασικός τραπεζικός σας συνεργάτης, παρέχοντάς σας τις οικονομικές λύσεις που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε το όνειρο μιας ιδιόκτητης κατοικίας.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική ευκαιρία της προνομιακής τιμολόγησης και επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Mple. H ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει σε μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική διαδικασία υποβολής αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ορίσετε ραντεβού με λειτουργό μέσω του Book A Meeting επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.hellenicbank.com/housingloan ή επικοινωνήστε με το πλησιέστερo κατάστημα σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Βόμβες σε γουόκι-τόκι: Γιατί το Ισραήλ αποφάσισε τώρα να παραλύσει την Χεζμπολάχ

Το νέο κύμα ταυτόχρονων εκρήξεων την Τετάρτη με στόχο ραδιοασυρμάτους της Χεζμπολάχ, αύξησε τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 26, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν πλέον...

Η Βουλή ΗΠΑ δεν παρατείνει τον προϋπολογισμό, απειλείται shutdown

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ απέρριψε χθες Τετάρτη μέτρο παράτασης του υπό εκτέλεση προϋπολογισμού της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης για έξι μήνες, εγείροντας έτσι το...

Επιθετική μείωση επιτοκίων κατά μισή μονάδα από τη FED

Στην πρώτη μείωση των επιτοκίων της από το 2020 προχώρησε η Federal Reserve, μειώνοντας το κόστος δανεισμού κατά 50 μονάδες βάσης. Τα επιτόκια μειώνονται 4,75-5%  ενώ...

Ασταθείς καιρικές συνθήκες – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επικρατεί στην περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από την Παρασκευή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα...

Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική

Το πρόγραμμα της Cyprus League by Stoiximan από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική ανακοίνωσε σήμερα η ΚΟΠ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα έχει...

Συσκευές επικοινωνίας της Χεζμπολάχ εξερράγησαν στον Λίβανο -3 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες (φωτό)

Συσκευές επικοινωνίας που χρησιμοποιούνταν από την Χεζμπολάχ εξερράγησαν αργά σήμερα το απόγευμα στο νότιο τμήμα της χώρας και στα νότια προάστια της πρωτεύουσας Βηρυτού,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!