Η φημισμένη γαλλική αλυσίδα PAUL Boulangerie – Patisserie – Restaurant – Café παρουσιάζει το νέο της μενού, εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία Art de Vivre, την τέχνη του να απολαμβάνεις τη ζωή. Συνδυάζοντας γαλλική αισθητική με κυπριακό τρόπο ζωής, το μενού δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία που ξεπερνά τη γεύση.
Το Art de Vivre, βαθιά ριζωμένο στη γαλλική κουλτούρα, υμνεί τις απλές απολαύσεις, την κομψότητα και τη χαρά της καθημερινότητας. Στα PAUL, κάθε γεύμα ή καφές γίνεται υπενθύμιση να ζεις με ποιότητα, φροντίδα και αυθεντικότητα, όπως αξίζει κάθε μέρα της ζωής μας!
Ποιες είναι όμως οι νέες γεύσεις που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες των PAUL; Πολλές, διαφορετικές, και κάποιες από αυτές… κυπριακές. Το brunch έχει αποκτήσει νέες, ιδιαίτερες γεύσεις. Από τα Prosciutto & ricotta pancakes με αρωματικά Προβηγκίας και ρόδι, μέχρι την κυπριακή πρόταση με λούντζα, χαλλούμι και τηγανητό αυγό, οι επιλογές φέρνουν την άνεση της αυθεντικότητας στο τραπέζι. Γλυκά pancakes με φράουλα, το ξεχωριστό Cinnamon French Toast, αλλά και το Pistachio surprise Frenchie – ψωμί μπριός PAUL γεμιστό με κρέμα φυστικιού Αιγίνης και γλάσο από τυρί κρέμα – συμπληρώνουν ένα φανταστικό σετ νέων γεύσεων.
Τα κυρίως πιάτα προσφέρουν ποικιλία, από εκλεκτά ribeye και φιλετάκια μέχρι χορτοφαγικές επιλογές όπως το Cauliflower steak. Και τέλος, τα νέα επιδόρπια όπως το Basque cheesecake, το Rum baba και το Apple crumble ανεβάζουν την εμπειρία Art de Vivre ακόμη πιο ψηλά.