Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

33.8 C
Nicosia
Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 | 17:08

Καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου το L’Atelier Robuchon

Το L’Atelier Robuchon αναδείχθηκε ως το καλύτερο εστιατόριο της Κύπρου στην απονομή των βραβείων «Χρυσοί Σκούφοι» -της υψηλότερης διάκρισης στον γαστρονομικό κόσμο Ελλάδας και Κύπρου- εξασφαλίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία.

Σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη, εκλεκτούς προσκεκλημένους και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, τα 2α γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2023», με το εστιατόριο L’ Atelier Robuchon που βρίσκεται στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς (15,5/20) από τα συνολικά πέντε εστιατόρια του νησιού που απέσπασαν την υψηλότερη διάκριση του θεσμού, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση.

Ο θεσμός των Χρυσών Σκούφων, ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος θεσμός βραβείων γαστρονομίας που γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 30 χρόνια ανέδειξε για ακόμα μία χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου μέσα από τις αξιολογήσεις και τις βαθμολογήσεις της γευσιγνωστικής επιτροπής του αθηνοράματος, η οποία  είναι στελεχωμένη με επαγγελματίες γευσιγνώστες και έμπειρους, τεχνικά καταρτισμένους κριτικούς εστιατορίων.

Η μεγάλης σημασίας αυτή διάκριση έρχεται να επιβεβαιώσει και να επιβραβεύσει για ακόμη μία φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την ομάδα του L’Atelier Robuchon, η οποία ξεκινά από την υποδοχή και την όλη εξυπηρέτηση, με κορύφωση τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία που απολαμβάνει κανείς μέσα από το μοναδικό set menu που έχουν δημιουργήσει, περιλαμβάνοντας τα πιο εμβληματικά πιάτα του εστιατορίου. Βασικό ατού του L’Atelier Robuchon ο εξειδικευμένος sommelier που αναβαθμίζει το κάθε πιάτο με τις προτάσεις του, αλλά και το σετ μενού το οποίο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με δημιουργίες εμπνευσμένες από την κλασική γαλλική κουζίνα, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξε ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Joël Robuchon, η ομάδα του L’ Atelier Robuchon δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, τη γεύση και την αισθητική, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα του εμπνευστή του brand. Η συνέπεια και ο σεβασμός του προϊόντος και της συνταγής είναι τα κλειδιά οποιασδήποτε ομάδας Robuchon σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες τους. Το μενού του L’Atelier διαθέτει ισχυρό γαλλικό DNA διανθισμένο με το όραμα του αείμνηστου σεφ, εμπλουτισμένο με κυπριακές επιρροές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το L’ Atelier Robuchon, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!