33.7 C
Nicosia
Παρασκευή 14 Ιούνιος 2024 | 22:50

Στρατηγική συνεργασία Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας-Κύπρου

Νέα στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας-Κύπρου.

Ανακοίνωση του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης αναφέρει ότι ο GBCY (Great Britain – Cyprus Business Association), η επιχειρηματική ένωση που βοηθά στη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων και στην ενίσχυση των επιχειρηματικών ευκαιριών μεταξύ εταιρειών που είναι εγκατεστημένες στη Μεγάλη Βρετανία και την Κύπρο, και ο CYS (Cyprus Organization for Standardization – Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης), ο εθνικός φορέας τυποποίησης της Κύπρου, ανακοίνωσαν νέα στρατηγική συνεργασία.

Αναφέρεται ότι ο Διευθυντής Τυποποίησης του CYS, Πάμπος Καμμάς και ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του GBCY, Σάββας Κυριακίδης συναντήθηκαν στις 5 Ιανουαρίου 2024 για να προσδιορίσουν τους συγκεκριμένους τομείς αυτής της νέας συνεργασίας.

«Αυτή η στρατηγική συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου, καθώς στοχεύει στην υποστήριξη των μελών του GBCY χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει ο CYS. Η σύσταση της εν λόγω συμμαχίας έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει τις εταιρείες σε όλους τους τομείς να επιταχύνουν την πρόοδο προς ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον καθώς και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τις επιδόσεις τους» προστίθεται.

Ειδικότερα, αναφέρει η ανακοίνωση, η συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να αποφέρει πολλαπλά οφέλη στα μέλη του GBCY, όπως η αύξηση των ευκαιριών δικτύωσης μεταξύ των βασικών παραγόντων στο χώρο της τυποποίησης, η πρόσβαση σε ειδικές τάσεις του κλάδου και οι τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τα πρότυπα της αγοράς για τη βελτίωση της ποιότητας, της ασφάλειας και της ακεραιότητας των προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών.

Επιπλέον, προστίθεται, μέσω αυτής της συνεργασίας οι ενδιαφερόμενοι θα επωφεληθούν από την ευκαιρία συμμετοχής σε τοπικές και διεθνείς επιχειρηματικές εκδηλώσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

“Η ανταλλαγή γνώσεων μέσω της χρήσης προτύπων βέλτιστων πρακτικών συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης, στην αειφόρο ανάπτυξη, στη διαχείριση των κινδύνων και στην ανθεκτικότητα του συνεχώς εξελισσόμενου επιχειρηματικού τοπίου”.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι αυτή η νέα συνεργασία ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση του GBCY να προωθήσει ευκαιρίες δικτύωσης για εταιρείες που εδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανία και στην Κύπρο. “Κατά συνέπεια, η ανακοίνωση είναι σύμφωνη με το όραμα του CYS «να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο ποιότητας σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας μέσω της προώθησης και εφαρμογής προτύπων»”.

“Ο GBCY και ο CYS είναι φυσικοί εταίροι με κοινό στόχο και είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν μια ισχυρή και επεκτάσιμη στρατηγική συνεργασία, ενισχύοντας τελικά τις συνέργειες μεταξύ των ενδιαφερομένων” καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ένοπλη συμπλοκή με ένα νεκρό, σε πολυσύχναστο μέρος, στον Πειραιά

Ένοπλη συμπλοκή, έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ  στην ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά, μεταξύ τριών Κούρδων τουρκικής υπηκοότητας, την ώρα που κόσμος έκανε τα ψώνια...

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, μετά την την ανακοίνωση του ανασχηματισμού το πρωί...

Πήγε να αγοράσει αυτοκίνητο 178,500 ευρώ και έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης

Νέα υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης διερευνά η Αστυνομία, με θύμα αυτή τη φορά 48χρονο κάτοικο Λεμεσού Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 48χρονος, το προηγούμενο χρονικό διάστημα...

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για υψηλές θερμοκρασίες

Νέα κίτρινη προειδοποίηση προχώρησε το Τμήμα Μετεωρολογίας για πολύ υψηλές θερμοκρασίες, μάλιστα η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ στη μία ξημερώματα.

Σε επίπεδο κόκκινου συναγερμού ο κίνδυνος για πυρκαγιές – Δείτε ποινές για άναμμα φωτιάς χωρίς άδεια

Σε επίπεδο κόκκινου συναγερμού θα παραμείνει και το Σάββατο ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, όπως αναφέρει το Τμήμα Δασών. Τονίζεται ότι απαγορεύεται το...

Εβδομαδιαία κέρδη 1,8% σημείωσε το ΧΑΚ – Απώλειες 0,37% την Παρασκευή

Εβδομαδιαία κέρδη 1,8% παρουσίασε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, παρά το αρνητικό κλίμα που επικράτησε την περασμένη εβδομάδα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την προκήρυξη πρόωρων...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!