33 C
Nicosia
Πέμπτη 18 Ιούλιος 2024 | 14:53

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το εταιρικό συνέδριο «Welcome to Shell»

Η Coral Cyprus (Shell Licensee), πιστή στο όραμα που θέτει τον άνθρωπο και το περιβάλλον στο επίκεντρο των αξιών της, ολοκλήρωσε με επιτυχία το εταιρικό συνέδριο «Welcome to Shell» την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024.

Στελέχη και συνεργάτες της Coral Cyprus παρευρέθηκαν στο Petrides Park, με στόχο την ενίσχυση του δικτύου επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης στα πρατήρια της εταιρείας, σε ένα πρωτότυπο και φυσικό περιβάλλον.

Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα της εταιρείας και να συνομιλήσουν με τα στελέχη μέσα από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ομιλίες, καλύπτοντας όλα τα σημεία που στοχεύει η εταιρεία καθημερινά για την κορυφαία εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα ασφάλειας, με ειδική μνεία στους ενδελεχείς ελέγχους της Coral Cyprus στα πρατήρια που φέρουν το σήμα της Shell, διασφαλίζοντας με επιτυχία τον στόχο για μηδέν ατυχήματα «Goal Zero».

Το «Goal Zero» αποτελεί προτεραιότητα για τον όμιλο και δέσμευση στο πιο υψηλό επίπεδο, το οποίο εφαρμόζουμε σε όλες μας τις δραστηριότητες, θέτοντας σε εφαρμογή καθημερινά τις διαδικασίες που προσφέρουν ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση και εκπαίδευση για τα κορυφαίας ποιότητας καύσιμα Shell V-Power, καθώς και τα λιπαντικά Helix που προσφέρονται στο δίκτυο πρατηρίων Shell.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ειδική εκπαίδευση πάνω στις εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού Shell Car Wash για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, ενώ τέθηκαν νέοι άξονες μέχρι την ολοκλήρωση του 2024.

Στόχος της Coral Cyprus είναι η αξεπέραστη εμπειρία σε κάθε επίσκεψη, μέσα από την τεχνογνωσία και την ευγένεια των υπαλλήλων της.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με την επιβράβευση των συνεργατών που διακρίθηκαν σε συγκεκριμένες κατηγορίες για την απόδοσή τους, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στον άνθρωπο ολιστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ποιοι Κύπριοι Ευρωβουλευτές θα στηρίξουν Φον ντερ Λάιεν

Δύο από τους έξι Κύπριους Ευρωβουλευτές είπαν ότι θα στηρίξουν την πρόταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για να συνεχίσει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν να...

Απαράδεκτη κωλυσιεργία στη σύναψη Συλλογικής Σύμβασης με ΟΚΥπΥ, λένε οι συντεχνίες

Για «απαράδεκτη» κωλυσιεργία στη σύναψη Συλλογικής Σύμβασης με ΟΚΥπΥ κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωση τους οι συντεχνίες ΠΑΣΥΔΥ, ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΚΙ, ΠΑΣΥΝΟ. Αναφέρονται σε πρόσφατη...

Διορισμό Επιτρόπου για Μεσόγειο προανήγγειλε η φον ντερ Λάιεν στο πρόγραμμά της

Διορισμό Επιτρόπου για την περιοχή της Μεσογείου, στο πλαίσιο της προστασίας των εξωτερικών συνόρων, προανάγγειλε, μεταξύ άλλων, η προτεινόμενη για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής...

Απάντηση ΥΠΕΞ στο ενδεχόμενο διορισμού του ως Ευρωπαίος Επίτροπος

«Σαφέστατα όχι», δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος για το ενδεχόμενο διορισμού του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου. Όπως ανέφερε...

Yπόθεση Αββακούμ: Σε αναμονή για σύνταξη κατηγορητηρίου από εκκλησιαστικής πλευράς

Αναμένεται να οριστεί εισαγγελέας, ο οποίος θα είναι αρμόδιος κληρικός με νομικές γνώσεις και θα πληροί τις προϋποθέσεις εισαγγελέως, και ο οποίος θα προχωρήσει, με...

Πτωτικά κινείται το ΧΑΚ την Πέμπτη

Ζημιές παρουσιάζει την Πέμπτη το Χρηματιστήριο, με τον Γενικό Δείκτη (στις 12:50) να υποχωρεί στις 162,63 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 0,59%. Ο Δείκτης FTSE/CySE 20, κατέγραφε...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!