23.4 C
Nicosia
Πέμπτη 19 Σεπτέμβριος 2024 | 4:46

Γαμήλιος Τουρισμός: Ψηλά στις προτεραιότητες της Πάφου

Πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα πολύ παραγωγικό διάλογο, συνάντηση φορέων/μελών της ΕΤΑΠ Πάφου για τον σημαντικό τομέα του γαμήλιου τουρισμού.

Στην σύσκεψη παρέστησαν και συμμετείχαν ενεργά, εκπρόσωποι των Δήμων Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας, εκπρόσωπος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Πάφου και εταιρείας Αγροτουρισμού.

Μέσα από την προσπάθεια καλύτερου συντονισμού για προσέλκυση εισερχόμενου τουρισμού για γαμήλιες τελετές, εξετάστηκε ένα ευρύ φάσμα δράσεων και πρωτοβουλιών, τόσο για την προώθηση όσο για τον συντονισμό ενεργειών αλλά και επίλυση προβλημάτων που χρονολογούνται.

Οι συμμετέχοντες αποφάσισαν μεταξύ άλλων τα πιο κάτω:

• Εξέταση του ενδεχόμενου συμμετοχής σε εξειδικευμένες εκθέσεις γαμήλιου τουρισμού κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε άλλες ανερχόμενες αγορές.
• Διεκπεραίωση σωρείας δράσεων δημοσίων σχέσεων, όπως φιλοξενία influencers/ bloggers, διοργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης σε διοργανωτές γαμήλιων τελετών από υφιστάμενες αγορές αλλά και ανερχόμενες όπως Πολωνία, Λίβανο, Γαλλία και άλλες.
• Αναβάθμιση της παρουσίασης του «Προορισμού Πάφος», των διάφορων χώρων τέλεσης γαμήλιων τελετών αλλά και προώθησης του γαμήλιου τουρισμού με την χρήση ψηφιακής τεχνολογίας.

Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα πειρατείας από διάφορους μεσάζοντες στον χώρο του γαμήλιου τουρισμού, όπως επίσης και οι υπέρογκες χρεώσεις χρήσης κάποιων αρχαιολογικών μνημείων.

Τέλος αποφασίστηκε όπως σε επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, η ομάδα θα διευρυνθεί και θα περιλάβει όλους τους ξενοδόχους και άλλους επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα που προωθούν ενεργά την εξειδικευμένη μορφή αυτή του τουρισμού.

Η συνάντηση κρίνεται από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου πολύ επιτυχημένη, αφού τροχιοδρομήθηκαν πλέον οι βάσεις για μια νέα προσέγγιση στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στην Επαρχία Πάφου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική

Το πρόγραμμα της Cyprus League by Stoiximan από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική ανακοίνωσε σήμερα η ΚΟΠ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα έχει...

Συσκευές επικοινωνίας της Χεζμπολάχ εξερράγησαν στον Λίβανο -3 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες (φωτό)

Συσκευές επικοινωνίας που χρησιμοποιούνταν από την Χεζμπολάχ εξερράγησαν αργά σήμερα το απόγευμα στο νότιο τμήμα της χώρας και στα νότια προάστια της πρωτεύουσας Βηρυτού,...

Ο Σερ Στέλιος απένειμε για δεύτερη χρονιά βραβεία νεανικής επιχειρηματικότητας

Για δεύτερη χρονιά, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης της easy family of brands και ιδρυτής και πρόεδρος του Stelios Philanthropic Foundation βράβευσε τη...

Ακυρώνει πρόστιμο της Κομισιόν κατά της Google για την υπηρεσία AdSense το ΓΔΕΕ

Στην ακύρωση της απόφασης της Κομισιόν με την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 1,5 δισ. ευρώ στην Google για τον τρόπο λειτουργίας της διαφημιστικής πλατφόρμας AdSense, επικυρώνοντας...

Μικρό αεροσκάφος με τρεις επιβάτες χάθηκε, ενώ πετούσε από Ιταλία προς Γαλλία

Ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τρεις Γάλλοι χάθηκε από το πρωί της Τρίτης στη βορειοκεντρική Ιταλία, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία ορεινών διασώσεων της...

Πτώση σημείωσε το ΧΑΚ

Σε πτωτική πορεία επανήλθε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου μετά τα κέρδη της Τρίτης. Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε στις 182,71 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!