17.9 C
Nicosia
Κυριακή 19 Μάιος 2024 | 7:29

SensiPro και ArgoSmart ενώνουν δυνάμεις και αλλάζουν το τοπίο στον τομέα των ακινήτων

Το SensiPro, ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου έξυπνου οικιακού αυτοματισμού, με δυνατότητες παρακολούθησης και τιμολόγησης της ενέργειας και η ArgoSmart, κορυφαίος πάροχος λογισμικού διαχείρισης ακινήτων, ενώνουν δυνάμεις και ανακοινώνουν την αποκλειστική τους συνεργασία.

Κοινό τους όραμα είναι να διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των ιδιοκτητών κατοικιών και των διαχειριστών ακινήτων καθώς η αποκλειστική τους συνεργασία υπόσχεται να εισάξει μια καινοτόμο, ολοκληρωμένη λύση στην αγορά.

Μοναδική συνέργεια

Αυτή η αποκλειστική συνεργασία συνδυάζει την ικανότητα της ArgoSmart στη διαχείριση ακινήτων και την τεχνογνωσία της SensiPro στον έξυπνο οικιακό αυτοματισμό με στόχο να προσφέρει μια μοναδική στο είδος της, ολοκληρωμένη λύση στην αγορά. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι διαχειριστές ακινήτων, οι επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και οι επενδυτές ακινήτων θα έχουν πλέον πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων και λειτουργιών, τα οποία εξορθολογίζουν τη διαχείριση ακινήτων και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στα έξυπνα σπίτια.

Τι θα προσφέρει η αποκλειστική συνεργασία

  • Βελτιωμένη διαχείριση ακινήτων: Η ολοκληρωμένη λύση θα απλοποιήσει τις διαδικασίες διαχείρισης ακινήτων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ενοικιαστών, των αιτημάτων συντήρησης, της οικονομικής παρακολούθησης και της καταγραφής, επιτρέποντας έτσι στους διαχειριστές ακινήτων να επικεντρωθούν στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.
  • Καλύτερη εμπειρία έξυπνου σπιτιού: Οι ιδιοκτήτες κατοικιών θα απολαμβάνουν χωρίς περιορισμούς τον έλεγχο των έξυπνων οικιακών συσκευών τους, από τον φωτισμό και τον κλιματισμό μέχρι την ασφάλεια και την ψυχαγωγία, όλα από μια ενιαία πλατφόρμα.
  • Ενεργειακή απόδοση: Οι δυνατότητες παρακολούθησης και τιμολόγησης ενέργειας του SensiPro θα προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας, να μειώσουν το κόστος και να συμβάλουν σε ένα πιο πράσινο μέλλον.
  • Εξοικονόμηση κόστους: Οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές ακινήτων θα επωφεληθούν από το μειωμένο λειτουργικό κόστος, την αυξημένη απόδοση και τη μεγαλύτερη ικανοποίηση των ενοικιαστών.
  • Υποστήριξη από τους κορυφαίους στην αγορά: Οι πελάτες της ArgoSmart και της SensiPro μπορούν να αναμένουν υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης διασφαλίζοντας την πλήρη αξιοποίηση της λύσης που θα έχουν στη διάθεσή τους.

 Όραμα για το μέλλον

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να διαμορφώνει τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, η ArgoSmart και η SensiPro έχουν δεσμευτεί να οδηγήσουν την καινοτομία και να βελτιώσουν τη ζωή των ιδιοκτητών και των διαχειριστών ακινήτων. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την υλοποίηση ενός σημαντικού βήματος προς ένα μέλλον, στο οποίο τα έξυπνα σπίτια και η αποτελεσματική διαχείριση ακινήτων θα συνυπάρχουν απρόσκοπτα.

Ο Διευθυντής της SensiPro, Χρήστος Βαρνάβα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας: «Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας καθώς βελτιώνει τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους. Αυτή η συνεργασία με την ArgoSmart μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη και ολιστική εμπειρία που συνδυάζει τη διαχείριση ακινήτων και τους έξυπνους αυτοματισμούς σπιτιού. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει, τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικιών όσο και στους διαχειριστές ακινήτων».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ArgoSmart, Sergei Ivanov, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του, δηλώνοντας: «Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην αποστολή μας να παρέχουμε στους διαχειριστές ακινήτων τα πιο προηγμένα εργαλεία και τεχνολογίες για να διαπρέψουν στον τομέα τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας με τις προηγμένες λύσεις έξυπνων κατοικιών της SensiPro για να προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία».

Σχετικά με την ArgoSmart: Η ArgoSmart είναι ένας κορυφαίος πάροχος λογισμικού διαχείρισης ακινήτων αφοσιωμένος στην απλοποίηση των εργασιών διαχείρισης ακινήτων και στη βελτίωση της εμπειρίας των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών ακινήτων.

Σχετικά με τη SensiPro, Μέλος του Ομίλου YTM Stavrides: Η SensiPro, ως μέρος του Ομίλου YTM Stavrides, αντιπροσωπεύει προηγμένες λύσεις έξυπνου οικιακού αυτοματισμού με ισχυρή δέσμευση για καινοτομία στον κλάδο του IoT.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Γερμανία: Εκτεταμένες πλημμύρες στα νοτιοδυτικά – Απομακρύνθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι

Εκατοντάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τις εστίες τους και η λειτουργία ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού διεκόπη μετά από πλημμύρες που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές στη...

Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι – 13 τραυματίες

Εμπορευματική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με επιβατικό τρένο στο Βελιγράδι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 άνθρωποι, εκ των οποίων οι τέσσερις σοβαρά, όπψς δήλωσε ο υπουργός...

Red Arrows: Εντυπωσίασαν τα αεροσκάφη της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας στον Φλοίσβο (φωτογραφίες – βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό θέαμα πρόσφερε το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας, στην επίδειξη που πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα στον ουρανό του Φλοίσβου, στο...

Ελληνόκτητο το πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι

Ελληνικής ιδιοκτησίας ήταν το πλοίο που χτυπήθηκε από τους Χούθι, σήμερα το μεσημέρι, στην Ερυθρά Θάλασσα, σύμφωνα με  την U.S. Central Command. Οι Χούθι εκτόξευσαν ...

Ελλάδα: Σκόνη και ψηλή θερμοκρασία δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα

«Μαραθώνια» θα είναι η νέα εισβολή της αφρικανικής σκόνης στη χώρα, που σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα αποπνικτικής...

Μητσοτάκης: Νέα προειδοποίηση προς την ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας – «Αλλάξτε γραμμή»

«Εξαιρετικά αρνητικά» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας, απευθύνοντας εκ νέου προειδοποίηση προς τα Σκόπια...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!