19.8 C
Nicosia
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 | 14:31

Gordian: Προς πώληση γραφεία υψηλών αποδόσεων για επένδυση ή άμεση επαγγελματική στέγαση

Με τη ζήτηση των γραφειακών χώρων να καταγράφει σταδιακή αύξηση, η Gordian προωθεί στην αγορά μια σειρά επιλογών με υψηλές αποδόσεις, οι οποίες αποτελούν ιδανικές λύσεις για άμεση επαγγελματική στέγαση ή/και για επένδυση.

Οι εν λόγω επιλογές περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο GoYield της Gordian και αφορούν:

Γραφεία στην περιοχή Τρυπιώτη, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν τέσσερις διαφορετικές γραφειακές εγκαταστάσεις στον πρώτο, δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο ενός κτηρίου μικτής χρήσης, στη συνοικία Τρυπιώτη στην Λευκωσία.

Το ακίνητο που βρίσκεται στον 1ο όροφο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 203 τ.μ. και επωφελείται τριών θέσεων στάθμευσης στον ημιώροφο, ενώ το αντίστοιχο στον 2ο όροφο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 196 τ.μ. και επωφελείται 2 θέσεων στάθμευσης, μία στο υπόγειο και μία στο ισόγειο. Παράλληλα, το ακίνητο του 3ου ορόφου διαθέτει συνολικό εμβαδόν 221 τ.μ. με 3 θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο, ενώ οι γραφειακές εγκαταστάσεις του τέταρτου ορόφου με συνολικό εμβαδόν 224 τ.μ. επωφελούνται 3 θέσεων στάθμευσης, επίσης στο υπόγειο.

Το κτήριο κατέχει προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Και τα τρία γραφεία προς πώληση αποτελούν μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία με υψηλές αποδόσεις. Οι τιμές των ακινήτων ανέρχονται στις €500.000, €510.000, €560.000 και €630.000 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο 1ου ορόφου ΕΔΩ, 2ου ορόφου ΕΔΩ, 3ου ορόφου ΕΔΩ και 4ου ΕΔΩ.

Γραφεία στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν δύο γραφεία στους Αγίους Ομολογητές, που αποτελούν μέρος ενός επταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης με 22 συνολικά γραφεία. Το κτήριο βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Τα δύο γραφεία είναι πανομοιότυπα και καταλαμβάνουν ολόκληρους τους ορόφους 4 και 5 αντίστοιχα. Διαθέτουν εμβαδόν 331 τ.μ. εσωτερικών χώρων και το καθένα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο ακάλυπτων θέσεων στάθμευσης στο ισόγειο και τεσσάρων καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο.

Το ακίνητο του 4ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 8 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, τέσσερις τουαλέτες, ένα δωμάτιο server, λόμπι και μικρή κουζίνα, ενώ το αντίστοιχο του 5ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 9 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, τέσσερις τουαλέτες, ένα δωμάτιο server, λόμπι και μπάνιο.

Η διάταξη του κάθε γραφειακού χώρου ξεχωριστά προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του ως ένα ενιαίο χώρο ή ως εξυπηρετούμενα γραφεία.
Το κτήριο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Και τα δύο ακίνητα είναι διαθέσιμα για άμεση ενοικίαση με υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Η τιμή πώλησης των ακινήτων ανέρχεται στα €670.000 το καθένα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο του 4ου ορόφου ΕΔΩ και του 5ου ΕΔΩ.

Γραφείο στους Αγ. Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά ένα ισόγειο γραφείο και ένα υπόγειο στους Αγ. Ομολογητές στη Λευκωσία. Βρίσκεται σε ένα τριώροφο κτήριο στη γωνία των οδών Δράμας και Κρέοντος, 80 μ. από τη Λεωφ. Μακαρίου και 160 μ. από το ξενοδοχείο Landmark Cyprus.

Το ισόγειο χωρίζεται σε 13 γραφεία, αποθήκη και κουζίνα. Διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 315 τ.μ.. Παράλληλα ο υπόγειος χώρος έχει εμβαδόν 298 τ.μ. και αποτελείται από ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου και τέσσερις αποθήκες.

Το κτήριο αποτελείται από 9 συνολικά μονάδες, 1 γραφείο και 8 διαμερίσματα. Είναι κτισμένο σε οικόπεδο με εμβαδόν 734 τ.μ..

Το ακίνητο κατέχει προνομιούχα θέση στο κέντρο της Λευκωσίας, με όλες τις ανέσεις σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Πωλείται στην τιμή των €450.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Κοινή εκστρατεία όλων των υποψηφίων για εγγραφή νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους

Μετά τη δημόσια πρόσκληση που απηύθυνε το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για κοινή εκστρατεία όλων των υποψηφίων...

Στο Εισαγγελέα η υπόθεση με στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ – Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν αδικήματα

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας αναφέρεται στους αγώνες καλαθόσφαιρας με ενδεχόμενη διάπραξη, τόσο ποινικών αδικημάτων όσο και πειθαρχικών παραπτωμάτων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: H...

Κυπριακό: Σε διορισμό ειδικού απεσταλμένου από ΟΗΕ ελπίζει ο Πρόεδρος

Την ελπίδα ότι θα υπάρξει από πλευράς ΓΓ των ΗΕ διορισμός ειδικού απεσταλμένου για το Κυπριακό και ταυτόχρονα ανάπτυξη πρωτοβουλίας από πλευράς της ΕΕ...

Τουρκία: Πανηγυρίζει ο Τύπος για τα αμερικανικά F-16 – «Δεν υπάρχουν πλέον όροι αγοράς»

Σε πανηγυρικούς τόνους κινείται ο τουρκικός Τύπος με την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ να αφαιρεθούν πλήρως από το νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό τα...

«Πολίτες του Ράιχ»: Οι νοσταλγοί του Χίτλερ περιμένουν την «Ημέρα Χ» στη Γερμανία – Σχεδίαζαν πραξικόπημα

Ο εφιάλτης της ακροδεξιάς φαίνεται να κάνει ξανά αισθητή την παρουσία του στην Ευρώπη, με νεοναζιστικές οργανώσεις να ξεπηδούν στη Γερμανία. Συναγερμό έχει σημάνει στο Βερολίνο...

Αύξηση παρουσιάζει η απασχόληση στην Κύπρο

Αύξηση παρουσιάζει η απασχόληση στην Κύπρο, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία. Όπως διαφαίνεται από τα στοιχεία, το σύνολο των εργαζομένων που απασχολούνταν...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

Nomisma Test

FREE
VIEW