15.3 C
Nicosia
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 | 8:45

Altamira Real Estate: Απόκτησε τώρα το δικό σου αγροτεμάχιο, σε τιμές κάτω των €40.000!

Την ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου αγροτεμάχιο σου δίνει τώρα η Altamira Real Estate, από τις 23 Σεπτεμβρίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο νέας μεγάλης εκστρατείας της, μέσα από την οποία διαθέτει περισσότερα από 300 αγροτεμάχια, σε τιμές που δεν ξεπερνούν τις €40.000!

Σε μία περίοδο που η ζήτηση για τα αγροτεμάχια είναι ιδιαίτερα αυξημένη – κυρίως λόγω του πολύ πιο χαμηλού κόστους και της μη επιβολής ΦΠΑ κατά την αγορά τους – η Altamira Real Estate επέλεξε να διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό των συγκεκριμένων τεμαχίων, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε όσους αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να επενδύσουν σε ακίνητα.

[Δείτε ΕΔΩ τα ακίνητα της εκστρατείας]

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, που αφορά ολόκληρα τεμάχια γης με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας, εντοπίζονται μοναδικές ευκαιρίες σε κάθε γωνιά της Κύπρου και σε τιμές που αρχίζουν από μόλις €1.500. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα οι περιοχές Καλοπαναγιώτη, Λυθροδόντα και Καπέδων στην επαρχία Λευκωσίας, η Αθηένου, ο Μαζωτός και τα Πάνω Λεύκαρα στην επαρχία Λάρνακας, το Πισσούρι και η Πάχνα στην επαρχία Λεμεσού, το Νέο Χωριό και η Πέγεια στην επαρχία Πάφου, και η Ξυλοφάγου στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα επιλεγμένα αγροτεμάχια μέσα από την ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy και να εντοπίσει το ακίνητο εκείνο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του και ανταποκρίνεται στις οικονομικές του δυνατότητες. Άλλωστε, με τη μεγάλη γκάμα επιλογών που διατίθεται, κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να βρει το ακίνητο που του ταιριάζει.

Τα αγροτεμάχια επιλέχθηκαν από την ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate και είναι ιδανικά για επένδυση, καλλιέργεια καθώς και για διάφορες εναλλακτικές χρήσεις. Επιπρόσθετα, μπορούν να τύχουν αξιοποίησης για κατασκευή γεωργικών αποθηκών ή για εγκατάσταση συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα για ανέγερση μεμονωμένης κατοικίας, βάσει της εκάστοτε πολιτικής του κράτους.

Η εκστρατεία θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες και το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τους όρους της εκστρατείας, οι αναγραφόμενες τιμές των ακινήτων είναι επιφυλασσόμενες, επομένως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το ακίνητο της επιλογής τους υποβάλλοντας προσφορές ίσες ή μεγαλύτερες της αναγραφόμενης τιμής.

Επισημαίνεται πως χαμηλότερες προσφορές της αναγραφόμενης τιμής θα απορρίπτονται αυτόματα. Το ακίνητο θα κατακυρωθεί στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Περιορισμένες οι ποσότητες καυσίμων στα κατεχόμενα και σήμερα

Συνεχίζεται η υπό περιορισμό διοχέτευση καυσίμων στην αγορά στα κατεχόμενα, αλλά σήμερα πωλείται και βενζίνη 95 οκτανίων που τις προηγούμενες δύο ημέρες δεν υπήρχε. Ο...

Ελλάδα και Κύπρος διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά την υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ

Ελλάδα και Κύπρος έχουν διαχειριστεί αποτελεσματικά μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Χρήστος Σταϊκούρας. Ο κ. Σταϊκούρας, ο οποίος μιλούσε κατά...

Διπλάσιος ο κίνδυνος θανάτου για τους διαβητικούς με νυχτερινή υπέρταση

Οι ενήλικες με διαβήτη τύπου 1 ή 2, των οποίων η αρτηριακή πίεση αυξάνεται τη νύχτα, έχουν υπερδιπλάσιο κίνδυνο θανάτου, σε σχέση με τους...

Ανεμβολίαστοι δύο στους τρεις νέους που νοσηλεύθηκαν στην Αγγλία λόγω COVID

Το 66% των 300 κατοίκων της Αγγλίας ηλικίας από 18 έως 29 ετών που χρειάστηκε να νοσηλευθούν στην Αγγλία λόγω κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες...

Τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου στην «Αροδαφνούσα» εξέφρασε ο Πρόεδρος ΔΣ Τράπεζας Κύπρου

Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και την Αροδαφνούσα με οικονομική και άλλη υποστήριξη, όπως πράττει τα τελευταία...

Mainstream προβλέψεις ανόδου του bitcoin στα 100.000 δολάρια

Για τους «γκουρού» της παγκόσμιας αγοράς το ερώτημα για το bitcoin δεν είναι πια εάν θα γράψει απλώς το επόμενο ρεκόρ - το ερώτημα...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!