32.1 C
Nicosia
Κυριακή 16 Ιούνιος 2024 | 12:13

Αυτό είναι το 39χρονο μοντέλο που πέθανε από θρόμβωση στην Κύπρο

Θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 39χρονης  Στεφανί Ντιπουά που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Κύπρου μετά από θρόμβωση σοβαρής μορφής.

Η 39χρονη Στεφανί Ντιπουά νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  Αρχικώς μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, αλλά όταν η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στη Λευκωσία με εγκεφαλική αιμορραγία. Το υπουργείο Yγείας έχει αποστείλει στον Ευρωπαίκό Οργανισμό Φαρμάκων όλα τα σχετικά στοιχεία ώστε να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση σε σχέση με τον θάνατο της 39χρονης και το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ο θάνατος της 39χρονης και ακόμα τρία κρούσματα θρόμβωσης μετά από εμβολιασμό με AstraZeneca έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να ακυρώνουν τα ραντεβού εμβολιασμού, ενώ άλλες δεν προσέρχονται να κάνουν τη δεύτερη δόση. Παράλληλα επιδεικνύεται ελάχιστο ενδιαφέρον από νέες γυναίκες για εμβολιασμό παρά το ότι υπάρχουν αρκετές χιλιάδες διαθέσιμα εμβόλια.

Πρόκειται για μοντέλο από το Βρετανία, το οποίο λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της δημοσίως εξέφραζε ότι δεν αισθανόταν καλά. Είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca στις 6 Μαΐου.

Η Stephanie Dubois εργαζόταν ως μοντέλο και είχε κάνει σημαντική πορεία στον χώρο τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο που ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της 39χρονης λίγο πριν πεθάνει – «Νιώθω φριχτά»

Στις αναρτήσεις της στο Facebook, έγραφε πόσο άσχημα ένιωσε μετά την πρώτη δόση, επισημαίνοντας ότι ήταν άρρωστη τις επόμενες ημέρες.

Στις 14 Μαΐου η  Dubois έκανε μια δεύτερη ανάρτηση για την κατάσταση υγείας της, αποκαλύπτοντας ότι είχε ξυπνήσει τρέμοντας, με πόνους στις αρθρώσεις, ζαλάδες, πονοκέφαλο και δύσπνοια.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι φοβόταν ότι κόλλησε κορωνοϊό αλλά έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό.

Μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από τον Kamran Abassalty για την κηδεία της άτυχης γυναίκας έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής £3,005.

Ο Marc Bergmann φωτογράφος της Stephanie σε ανάρτηση του στο facebook έγραψε πως, «η Stephanie ήταν κάτι περισσότερο από ένα απλό μοντέλο για μένα, ήταν μια φίλη, ένα σοβαρό και αστείο άτομο, και στη δουλειά της μια υπέροχη επαγγελματίας. Θα μου λείψει, αλλά ελπίζω να την κρατήσω ζωντανή με τις φωτογραφίες της και να την κρατήσω στην καρδιά μου για πάντα».

ΠΗΓΗ: news.in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ξάνθη: Σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. – 4 νεκροί

Σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. αυτοκίνητο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, λίγο έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους...

Έλεγχοι από την Αστυνομία για τροχαία – Διαφώτιση για επήρεια ουσιών στην οδήγηση

Αρχίζουν από αύριο Δευτέρα παγκύπριοι τροχονομικοί έλεγχοι που θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου, στο πλαίσιο εβδομάδας διαφώτισης και αστυνόμευσης της Αστυνομίας για την...

Βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΑΗΚ η αιτία πυρκαγιάς στον Φαρμακά

Βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή της ΑΗΚ προκάλεσε την πυρκαγιά στον Φαρμακά, η οποία έκαψε συνολικά 3,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα, αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ...

Δεύτερο περιστατικό θανάτου από θερμοπληξία – Γυναίκα 84 ετών – 5 άλλοι νοσηλεύονται

Δεύτερο περιστατικό θανάτου από θερμοπληξία - αυτή τη φορά γυναίκας 84 ετών - σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω του παρατεταμένου καύσωνα που επικρατεί στην...

Διεθνές συνέδριο για την ενέργεια ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS)

Στην ενημέρωση και δικτύωση επιχειρήσεων και εμπειρογνωμόνων που ασχολούνται με τον τομέα της Eνέργειας στοχεύει να συμβάλει διεθνές συνέδριο, που διοργανώνει για πρώτη φορά...

Συνεχίζεται το EURO με τρεις αγώνες – Πολωνία-Ολλανδία, Σλοβενία-Δανία και Σερβία-Αγγλία

Η αγωνιστική δράση στο EURO 2024 συνεχίζεται την Κυριακή (16/6) με τρία ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τον 3ο και 4ο όμιλο, όπου μπαίνουν στη μάχη...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!