21.9 C
Nicosia
Τετάρτη 25 Σεπτέμβριος 2024 | 1:29

Ικανοποίηση Αναστασιάδη για τους 100.000 εμβολιασμούς

Μεγαλώνει η ελπίδα για επιστροφή στην καθημερινότητα, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ανακοίνωση ότι η Κύπρος άγγιξε τους 100.000 εμβολιασμούς.

«Σήμερα αγγίζουμε τους 100 χιλιάδες εμβολιασμούς. Η ασπίδα προστασίας μεγαλώνει και μεγαλώνει μαζί της και η ελπίδα για επιστροφή στην καθημερινότητα μας με ασφάλεια» αναφέρει ο Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιστήμονές μας, στους ανθρώπους που οργάνωσαν και εφαρμόζουν το πιο μεγάλο εμβολιαστικό πρόγραμμα στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που εμπιστεύονται την επιστήμη και αγκαλιάζουν το πρόγραμμα» σημειώνει.

«Εμβολιαζόμαστε, μειώνουμε την διασπορά, συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος.

«Το πρόγραμμα εμβολιασμού επιταχύνεται κάθε εβδομάδα. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσουμε και το υπάρχον χρονοδιάγραμμά μας. Οι καλές επιδόσεις της χώρας μας στην πανδημία θα συνεχιστούν φέρνοντας πιο κοντά το τέλος της περιπέτειας», αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.

Aκολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι η Κύπρος άγγιξε τους 100,000 εμβολιασμούς. Χάρη στα εμβόλια εκατοντάδες ζωές σώζονται και χιλιάδες άνθρωποι αποφεύγουν τη νόσηση.

Ευχαριστώ τους πολίτες που προσέρχονται με μεγάλη προθυμία. Αλλά και τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που ακούραστα προσφέρουν, χέρι με χέρι, ελπίδα στους συνανθρώπους τους.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού επιταχύνεται κάθε εβδομάδα. Υπάρχει η πιθανότητα να ξεπεράσουμε και το υπάρχον χρονοδιάγραμμά μας. Οι καλές επιδόσεις της χώρας μας στην πανδημία θα συνεχιστούν φέρνοντας πιο κοντά το τέλος της περιπέτειας.

Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας αλλά και εγρήγορσης. Συνεχίζουμε τη συλλογική προσπάθεια. Αντιλαμβάνομαι την κούραση. Μέχρι όμως να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πρέπει να τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας. Είναι ο μόνος τρόπος για να σώσουμε ζωές και να διατηρήσουμε τις αντοχές του Συστήματος Υγείας.

Μαζί ξεκινήσαμε. Μαζί θα τα καταφέρουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον ΟΑΥ – Ποιοι οι 5 υποψήφιοι

Ψάχνουν για νέο Διευθυντή στον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας μετά την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας να διορίσει στη θέση του Γενικού Ελεγκτή τον γενικό διευθυντή του...

Σωφρόνης Αυγουστή: Έλυσε τη συνεργασία με Καρμιώτισσα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Καρμιώτισσα που ενημέρωσε πως ο Σωφρόνης Αυγουστή αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Πλέον ανοίγει ο δρόμος πρόσληψης τους από...

Μήνυμα Νετανιάχου: «Ο στρατός θα συνεχίσει να πλήττει τη Χεζμπολάχ»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο στρατός του Ισραήλ θα εξακολουθήσει να πλήττει τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο, ενώ οι ανταλλαγές πυρών στα...

Αναγνώριση του ψευδοκράτους ζήτησε στη συνέλευση του ΟΗΕ ο Ερντογάν

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ζήτησε από τα μέλη του, να αναγνωριστεί το ψευδοκράτος ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας...

Ξεπέρασε τις 190 μονάδες το ΧΑΚ με υψηλό όγκο συναλλαγών

Με άνοδο ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου την Τρίτη, με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει στις 190,80 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη σε ποσοστό 0,55% Ανάλογη...

Κισσόνεργα: Πέντε πρόσωπα τραυματίστηκαν σε τροχαίο

Πέντε πρόσωπα τραυματίστηκαν σε τροχαίο, που συνέβη γύρω στις 15:30 της Τρίτης στην περιοχή της Κισσόνεργας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στην περιοχή...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!