25.9 C
Nicosia
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024 | 11:26

Η Σοσιεδάδ έκανε «δώρο» στην Ατλέτικο

Έξι ημέρες πριν το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στην Ατλέτικο και στην Ρεάλ στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης. η Σοσιεδάδ έκανε ένα μεγάλο «δώρο» στους πρωτοπόρους της La Liga.

Οι «Βάσκοι» υποχρέωσαν την «Βασίλισσα» σε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1, στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο», στο τελευταίο ματς της 25ης αγωνιστικής, αποτέλεσμα που σαφώς και δεν άφησε ικανοποιημένη την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν από σερί νικών (4 οι «μερένγκες» και 3 οι Βάσκοι), καμία δεν το επέκτεινε, παρότι η Σοσιεδάδ με το γκολ του Πορτού στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου κρατούσε το «τρίποντο» μέχρι το 89ο λεπτό.

Ο Βινίσιους από ασίστ του Λούκας (είχε περάσει αλλαγή στο 61΄) κατάφερε ένα λεπτό πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας του ματς να «σώσει την παρτίδα» για τους «μερένγκες», που, όμως, απομακρύνθηκαν από την κορυφή.

Η ομάδα που πανηγύρισε περισσότερο το αποτέλεσμα αυτό ήταν η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με την «Βασίλισσα» (7/03, 17:15) στο «Μετροπολιτάνο» κατάφερε να πάρει… αέρα 5 βαθμών από την προσεχή αντίπαλό της, ενώ έχει κι ένα ματς λιγότερο. Πλέον, στο ματς της Κυριακής η Ατλέτικο θα μπορέσει να «παίξει» για δύο αποτελέσματα, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν θα την… στεναχωρήσει ιδιαίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Στο γήπεδο της ΡΑΕΚ η «μπάλα» για ηλ.διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Συνεδριάζει για αναθεώρηση της απόφασής της

Άρχισε το πρωί της Παρασκευής, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η πολυαναμενόμενη συνεδρία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), η οποία αναμένεται να αναθεωρήσει σημεία...

Υπ. Δικαιοσύνης: Ο εκσυγχρονισμός της ΕΥ προχωρά ανεξαρτήτως προσώπων

Οι διαδικασίες για τις θεσμικές ρυθμίσεις που αφορούν τον εκσυγχρονισμό της Νομικής και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, θα προχωρήσουν όπως είχαν τροχοδρομηθεί εδώ και καιρό,...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!