18.8 C
Nicosia
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2026 | 15:39

Αγώνες Κυπέλλου σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία

Η Άρσεναλ επικράτησε χθες της Τσέλσι με 1-0 στο “Emirates” και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-2 στον πρώτο αγώνα, προκρίθηκε στον τελικό  του League Cup Αγγλίας που θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου στο “Wembley”.

Πλέον περιμένει τον αντίπαλο της ο οποίος θα προκύψει από τον σημερινό δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ. Στο πρώτο αγώνα οι «πολίτες» είχαν επικρατήσει με 2-0.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Άλμπαθέτε, ομάδας δεύτερης κατηγορίας, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Copa del Ray.

Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 39′ με τον Γιαμάλ, και πέτυχε το 2-0 με  τον Αραούχο στο 56′.

Ωστόσο, η Αλμπαθέτε μείωσε στο 87′ με μια κεφαλιά του Μορένο, και έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία ισοφάρισης στο 90’+2′, με τον Λόπεθ.

Στην Γερμανία, η Λεβερκούζεν έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς νίκησε τη Ζανκτ Πάουλι με 3-0 στην “BayArena”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑγώνες Κυπέλλου σε Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία