10.8 C
Nicosia
Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2026 | 21:23

Κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος στον δρόμο Λεμεσού-Αγρού

Κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος, παρατηρούνται γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Τρίτης, σε διάφορα σημεία στον δρόμο Λεμεσού-Αγρού, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται στις περιοχές κατά μήκος του δρόμου, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς είναι περιορισμένη και το οδόστρωμα ολισθηρό.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Αστυνομία, σε διάφορα σημεία κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ανά το παγκύπριο, σημειώνεται ελαφριά βροχόπτωση, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο και καλεί τους οδηγούς οχημάτων, λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, να οδηγούν με ασφαλείς, χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα και να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σε σημεία όπου παρατηρείται συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔΙΑΦΟΡΑΚατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος στον δρόμο Λεμεσού-Αγρού