Στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας συνελήφθη γύρω στις 7 χθες το απόγευμα 36χρονος εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία, καθώς καταζητείτο από τρίτη χώρα σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου, καθώς επίσης παράνομης κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 23/4/2025.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 36χρονος ήθελε να περάσει από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές. Η εκκρεμούσα ερυθρά αγγελία διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών του εγγράφων.
Συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έναρξη της διαδικασίας έκδοσης του.
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.



