26.8 C
Nicosia
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025 | 17:05

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα Κυπέλλου Άρη – Ομόνοιας 29Μ

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν ενόψει του αγώνα Κυπέλλου για τη φάση των «16» μεταξύ Άρη Λεμεσού και Ομόνοιας 29Μ, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο στάδιο τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, λόγω των προβλεπόμενων ελέγχων. Οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 17:30, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι για κάρτες φιλάθλου και εισιτήρια – με αυστηρό έλεγχο και στα παιδικά εισιτήρια.

Στους οπαδούς του Άρη παραχωρούνται η Δυτική, η Ανατολική και η Νότια κερκίδα, με είσοδο από W1, W2, S1, Ε2 και VIP. Στους οπαδούς της Ομόνοιας 29Μ η Βόρεια κερκίδα, με είσοδο αποκλειστικά από Ν2. Η πρόσβαση στο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων, πανό ή συμβόλων πολιτικού/προκλητικού περιεχομένου, σακιδίων και κρανών, ενώ δεν επιτρέπεται η κάλυψη προσώπου. Παραβάτες ενδέχεται να απομακρυνθούν ή να συλληφθούν.

Οι οδηγοί καλούνται να δείξουν προσοχή, λόγω αυξημένης τροχαίας κίνησης, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε επιφυλακή για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Η Αστυνομία και τα δύο σωματεία απευθύνουν έκκληση για κόσμια και αθλητοπρεπή συμπεριφορά από όλους τους φιλάθλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑυξημένα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα Κυπέλλου Άρη – Ομόνοιας 29Μ