«Eυκαιρία στον κατοχικό ηγέτη να ξεδιπλώσει ανενόχλητος τις προκλητικές και επικίνδυνες για την εθνική υπόθεση της Κύπρου θέσεις του, χωρίς τον παραμικρό αντίλογο», δηλώνει πως έδωσε ο Φειδίας Παναγώτου στον Τ/κ ηγέτη, το ΔΗΚΟ.
Σε ανακοίνωση σημειώνει πως «δυστυχώς η συνέντευξη του Φειδία Παναγιώτου με τον Τατάρ επιβεβαίωσε τους χειρότερους μας φόβους. Κατ’ ακρίβεια το περιεχόμενο του διαλόγου Φειδία–Τατάρ που δημοσιοποιήθηκε αποδείχθηκε ακόμη χειρότερο απ’ ότι περιμέναμε», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.
Επιπλέον αναφέρει πως, «ο Ευρωβουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας απλά έδωσε με τη συζήτηση την ευκαιρία στον κατοχικό ηγέτη να ξεδιπλώσει ανενόχλητος τις προκλητικές και επικίνδυνες για την εθνική υπόθεση της Κύπρου θέσεις του, χωρίς τον παραμικρό αντίλογο».
«Ο Φειδίας Παναγιώτου, σε μια συζήτηση γεμάτη ανακρίβειες και ιδεολογικά δηλητηριώδεις τοποθετήσεις από τον κ. Τατάρ, προτίμησε να χαμογελά συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας που υποσκάπτει ευθέως τις πάγιες θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας», τονίζει το ΔΗΚΟ.
Παράλληλα υπέδειξε πως, «ακόμη πιο προβληματική — και προκλητική, ιδίως απέναντι στις χιλιάδες των πολιτών που τον εξέλεξαν — είναι η μετέπειτα εμμονή του να μην αντιλαμβάνεται, ή να μην θέλει να αντιληφθεί, τη ζημιά που προκαλεί, υπερηφανευόμενος ότι διόλου δεν τον απασχολεί τι λέει ο κόσμος».