Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε, λόγω των εξελίξεων στην περιοχή, έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, το οποίο θα συνεδριάσει στις 17:00, ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Σε ανάρτησή του στο Χ, ο κ. Λετυμπιώτης αναφέρει ότι «λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και στο πλαίσιο της διαρκούς επιχειρησιακής ετοιμότητας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε για σήμερα στις 17:00 έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας».
Σημείωσε επίσης ότι το Ειδικό Εθνικό Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» έχει ήδη ενεργοποιηθεί για την υποδοχή και επαναπατρισμό ξένων πολιτών μέσω της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και στο πλαίσιο της διαρκούς επιχειρησιακής ετοιμότητας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας @Christodulides συγκάλεσε για σήμερα στις 17:00 έκτακτο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.
Το Ειδικό Εθνικό Σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» έχει ήδη…
— Λετυμπιώτης Κων/νος (@letymbiotis) June 13, 2025