28.2 C
Nicosia
Πέμπτη 9 Μάιος 2024 | 15:25

Βρετανία: Αυξάνεται το ποσοστό επανεκλογής του Τραμπ στις εταιρείες στοιχηματισμού

Τα προγνωστικά για επανεκλογή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αυξήθηκαν απότομα σε μια νύχτα στις διαδικτυακές αγορές στοιχημάτων, μία ημέρα πριν οι Αμερικανοί κατευθυνθούν στις κάλπες σήμερα Τρίτη, σύμφωνα με την Betfair Exchange.

Οι πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ ανέβηκαν στο 39% από 35% στην πλατφόρμα της στοιχηματικής εταιρείας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αντίστοιχα τον Δημοκρατικό αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν, μειώθηκε στο 61% από 65%.

Οι εκλογές βρίσκονται σε πορεία για να αναδειχθούν μακράν το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός, με τα πονταρίσματα να έχουν φθάσει το ποσό των 300 εκατ. λιρών μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη Betfair. Η εταιρεία δέχεται στοιχήματα έως ότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και αναμένει τα συνολικά πονταρίσματα να φθάσουν τις 400 εκατ. λίρες, ποσό διπλάσιο από αυτό στις εκλογές του 2016.

Τα προγνωστικά στην πλατφόρμα Smarkets δίνουν στον Τραμπ πιθανότητα νίκης 38%.

Οι μέσες αποδόσεις για τον Τραμπ την ημέρα των εκλογών το 2016 έφτασαν στο 5/1 (πιθανότητα 17%)- 20% χαμηλότερα από τις αποδόσεις του επί του παρόντος.

Ο Μπάιντεν έχει σημαντικό προβάδισμα στις εθνικές δημοσκοπήσεις, αν και το πλεονέκτημα είναι ισχνό στις πολιτείες που θεωρούνται κρίσιμες για την επικράτηση.

Ένα άτομο έχει ποντάρει 1 εκατ. λίρες στο Μπάιντεν, όπως αποκάλυψε η Betfair, το μεγαλύτερο πολιτικό στοίχημα όλων των εποχών. Εάν κερδίσει, ο παίκτης θα κερδίσει 1,54 εκατ. λίρες.

Πηγή: Reuters

Press Room

Σταθερό στο 5,25% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας με προοπτική μείωσης

Σταθερό στο 5,25% κράτησε το βασικό επιτόκιο δανεισμού η Τράπεζα της Αγγλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ευρέως αναμενόταν. Ωστόσο, οι προβλέψεις για περαιτέρω μείωση του...

Πυρκαγιά στην Βιομηχανική Αγίου Σύλα: Εντολές για εκκένωση των εργοστασίων

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική στη Λεμεσό μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Βιομηχανικής Αγίου Συλά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της δύναμης, κ....

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!