20.8 C
Nicosia
Πέμπτη 29 Μαΐου 2025 | 2:01

Άγιος Παντελεήμων: Χειροπέδες σε 8 από τους 16 συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών

Πολυμελής συμμορία διακίνησης ναρκωτικών αποδομήθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής.

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες του Σαββάτου, με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε., στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, 8 αλλοδαποί, ηλικίας 17, 18, 20, 22, 23, και 29 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο έρευνας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, διαπιστώθηκε η δράση 16μελούς συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε πλατεία και πάρκο στον Άγιο Παντελεήμονα και χρησιμοποιούσαν τον περιβάλλοντα χώρο τους για την απόκρυψή τους.

Ειδική ομάδα αστυνομικών που διερευνούσε την υπόθεση, διεισδύοντας στο περιβάλλον δράσης της συμμορίας, εντόπισε τους συλληφθέντες.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή τους, καθώς και στα σημεία απόκρυψης βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 10 συσκευασίες με 21,6 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 250 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔΙΑΦΟΡΑΆγιος Παντελεήμων: Χειροπέδες σε 8 από τους 16 συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών