17.8 C
Nicosia
Πέμπτη 29 Μαΐου 2025 | 5:47

Υπόθεση απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, το οποίο απευθύνει έκκληση στο κοινό όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και μην επιτρέπει την είσοδο στην οικία του σε άγνωστα πρόσωπα.

Όπως ανέφερε ο Χριστόδουλος Κόνσολος εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις».

Συγκεκριμένα, είπε, «γύρω στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας 26 Μάϊου, άγνωστος άνδρας πιθανών Ελληνικής υπηκοότητας, μετέβη στην οικία γυναίκας ηλικίας 69 ετών από τη Λάρνακα, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι φίλος του γιου της και ζήτησε να της μιλήσει».

Η ηλικιωμένη «του επέτρεψε την είσοδο στην οικία και ο άνδρας ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο γιος της 69χρονης του χρωστούσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ζήτησε να του το παραδώσει. Η γυναίκα δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του άγνωστου άνδρα ο οποίος αναχώρησε από την οικία πεζός».

Ο κ. Κόνσολος απηύθυνε «έκκληση προς το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην επιτρέπει την είσοδο στην οικία του σε οποιοδήποτε άγνωστο πρόσωπο».

«Επίσης τονίζεται στους ηλικιωμένους και στα παιδιά τους όπως σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψη τους παρόμοιο περιστατικό να ενημερώσουν άμεσα την Αστυνομία», είπε καταληκτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!

ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΔΙΑΦΟΡΑΥπόθεση απόπειρας εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις διερευνά η Αστυνομία