15.8 C
Nicosia
Τρίτη 1 Απριλίου 2025 | 22:32

Φωτιά σε αυτοκίνητο που μετέφερε εύφλεκτα υλικά – Σώος ο οδηγός με παρέμβαση Πυροσβεστικής

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη, την Πέμπτη, όχημα που μετέφερε εύφλεκτα υλικά και στο οποίο ξέσπασε φωτιά, ενώ κινείτο στον δρόμο Καρβουνά – Σαϊττά, παρά την κοινότητα Κάτω Αμιάντου. Ο οδηγός εξήλθε έγκαιρα του οχήματος και η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στην πλατφόρμα Χ, τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα του σταθμού Μονιάτη και σταθμών Λεμεσού, ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς, συμπεριλαμβανομένου και οχήματος αντιμετώπισης χημικών.

Το όχημα, τύπου βαν, προσθέτει, μετέφερε γόμες και ελαστικά και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, καθώς επίσης και το φορτίο του.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό/μηχανικό πρόβλημα στο όχημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!