20.8 C
Nicosia
Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025 | 13:30

Συνελήφθη ο Κώστας Πατσαλίδης με τα βίντεο – Κρυβόταν στην περιοχή Επισκοπής-Κουρίου

Χειροπέδες κατάφερε να περάσει η Αστυνομία στον Κώστα Πατσαλίδη, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με την παράνομη ομάδα «οντοτήτων», εδώ και ένα μήνα και παρέμενε άφαντος, παρά το υλικό που ανέβαζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε και συνομιλίες του με αστυνομικό, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη Δύναμη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας «κατόπιν συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου και της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, σήμερα Τρίτη 11 Μαρτίου, 2025 και ώρα 4.30μ.μ, στην περιοχή Επισκοπής – Κουρίου (έδαφος Βρετανικών Βάσεων) συνελήφθη ο καταζητούμενος Κώστας Πατσαλίδης, ηλικίας 45 ετών».

Ο 45χρονος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και άλλων αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Πατσαλίδης, ενώ ήταν καταζητούμενος, ανέβαζε βιντεάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία επαναλάμβανε τις παράξενες θέσεις της ομάδας του, η οποία, μεταξύ άλλων, πιστεύει πως η Κυπριακή Δημοκρατία είναι εταιρεία και όχι κράτος, ενώ εξευτέλισε και την Αστυνομία, καθώς παρουσίασε την συζήτηση που είχε με αστυνομικό, ο οποίος προσπαθούσε να τον πείσει να παραδοθεί.

Ρωτούσε συνεχώς τον αστυνομικό, εάν το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμεί εναντίον του, είναι υπογεγραμμένο και σφραγισμένο, με τον αστυνομικό να του αναφέρει ότι είναι υπογεγραμμένο από δικαστή. Τότε ο καταζητούμενος, ανέφερε ότι δεν έχει νομική ισχύ ούτε η σφραγίδα αλλά ούτε και η υπογραφή, επικαλούμενος διάφορους νόμους.

Σε κάποια στιγμή, ο αστυνομικός ανέφερε στον 45χρονο ότι μπορεί ο ίδιος να μεταβεί στον χώρο που βρίσκεται, για να συζητήσουν τα λεγόμενα του, ωστόσο ο καταζητούμενος αρνήθηκε διότι, όπως είπε, θα τον συλλάβει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!