6.8 C
Nicosia
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 | 21:04

Ανακρίνεται ο ύποπτος επιβάτης – Στην κανονικότητα το αεροδρόμιο, λέει ο Βαφεάδης

Ένα πρόσωπο μεταφέρθηκε στην Αστυνομία και ανακρίνεται, μετά την αναφορά που έλαβαν οι Κυπριακές Αρχές από τη Μολδαβία, για ύποπτο πρόσωπο, που βρισκόταν σε πτήση, η οποία αναχώρησε από τη Μολδαβία και προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, πληροφορείται το ΚΥΠΕ, με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξη Βαφεάδη, να διαβεβαιώνει με δήλωσή του στο Πρακτορείο ότι η λειτουργία του αερολιμένα επανήλθε στην κανονικότητα.

Το αεροσκάφος που αναχώρησε από τη Μολδαβία με προορισμό το αεροδρόμιο Λάρνακας είχε απομονωθεί σε ειδικό χώρο του αερολιμένα κατά την προσγείωσή του στις 11:00 στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ μετά τις 14:00 μετακινήθηκε  στον κανονικό χώρο στάθμευσης του Αεροδρομίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Μεταφορών, «το αεροσκάφος μετακινήθηκε από το χώρο, από όπου προσγειώθηκε και βρίσκεται πλέον στον κανονικό χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας», για να σημειώσει ότι «οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος και ταυτοποιήθηκαν οι αποσκευές τους.

Αποκλειστική φωτογραφία από το αεροπλάνο με τον ύποπτο επιβάτη:

1000024754

Σημείωσε ακόμα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξόδου των επιβατών από το αεροδρόμιο, ενώ διαβεβαίωσε ότι η κανονικότητα της λειτουργίας του αεροδρομίου Λάρνακας «επανήλθε».

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν, εξάλλου, ότι έγινε έλεγχος στο αεροσκάφος από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ ένα άτομο μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, όπου ανακρίνεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!