Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

14.8 C
Nicosia
Τετάρτη 30 Απριλίου 2025 | 0:38

Το L’Atelier Robuchon βρέθηκε ξανά στην κορυφή της κυπριακής γαστρονομικής σκηνής

Το L’Atelier Robuchon, το εμβληματικό εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη θέση του στην κορυφή της κυπριακής γαστρονομίας, αποσπώντας τη μεγαλύτερη διάκριση στα φετινά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου».

Με βαθμολογία 15/20, το εστιατόριο κατέκτησε επάξια τον έναν από τους μόλις έξι Χρυσούς Σκούφους που δόθηκαν φέτος, δηλώνοντας έτσι την προσήλωσή του στην υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της γαστρονομίας.

Το L’Atelier Robuchon απέσπασε την ύψιστη γαστρονομική διάκριση του νησιού στην κατηγορία Σύγχρονη Κουζίνα με βαθμολογία 15/20.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, στο λαμπερό περιβάλλον του ξενοδοχείου Four Seasons στη Λεμεσό. Η τελετή αποτέλεσε μια γιορτή για τη γαστρονομία, με την παρουσία πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, αλλά και καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου της γεύσης. Ο πολυβραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιοτίνης υπέγραψε το μενού του δείπνου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Το L’Atelier Robuchon ξεχωρίζει για τη μοναδική του προσέγγιση, που παντρεύει την αυθεντική ευρωπαϊκή κουζίνα με μοντέρνες πινελιές και κυπριακές επιρροές. Το σετ μενού του εστιατορίου προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, με πιάτα που ενσωματώνουν την τεχνική αρτιότητα και τη δημιουργικότητα. Οι προτάσεις του sommelier συμπληρώνουν ιδανικά το κάθε πιάτο, ενώ η ατμόσφαιρα και η εξυπηρέτηση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Η ομάδα του L’Atelier Robuchon συνεχίζει την κληρονομιά του αείμνηστου σεφ Joël Robuchon, επενδύοντας στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη γεύση και την αισθητική. Ο σεβασμός στη συνταγή και η συνέπεια στην εκτέλεση αποτελούν τη βάση της επιτυχίας του εστιατορίου, το οποίο θέτει συνεχώς τον πήχη ψηλότερα.

Η φετινή τελετή των Χρυσών Σκούφων, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Αθηνόραμα και το  Phileleftheros Group, ανέδειξε τη δυναμική εξέλιξη της κυπριακής γαστρονομικής σκηνής. Συνολικά απονεμήθηκαν 35 βραβεία, ενώ 6 εστιατόρια τιμήθηκαν με τον Χρυσό Σκούφο, καταγράφοντας αύξηση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Οι διακρίσεις βασίστηκαν στην εμπεριστατωμένη δουλειά της γευσιγνωστικής επιτροπής του Αθηνοράματος, που αξιολόγησε με σχολαστικότητα τα εστιατόρια του νησιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!