24.9 C
Nicosia
Παρασκευή 25 Οκτώβριος 2024 | 16:17

Τον έπιασε στα πράσα με την κολλητή της στη νυφική σουίτα

Έχει κερδίσει τον τίτλο «η σημαντικότερη ημέρα για ένα ζευγάρι», ενώ έχει τη δική της Παγκόσμια Ημέρα – έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου 2025. Φυσικά και μιλάμε για την ημέρα του γάμου – που μέχρι να ολοκληρωθεί θυμίζει και λίγο… ηλεκτρική καρέκλα από το άγχος να πάνε όλα τέλεια και βάση προγράμματος.

Ωστόσο, όση οργάνωση κι αν υπάρχει, όσο συντονισμένα κι αν είναι όλα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα στο τέλος να πάνε όλα λάθος. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι ειδικοί – και όπου «ειδικός» βάλε wedding planner.

Τέτοια απρόοπτα και ευτράπελα σε γάμους διηγήθηκαν μερικές ελληνίδες wedding planners μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη».

«Σε μια δεξίωση γάμου η νύφη πήγε στη σουίτα της να φρεσκαριστεί και έπιασε επ’ αυτοφώρω τον γαμπρό με την καλύτερη της φίλη και κουμπάρα» αποκάλυψε μια από τις κακές στιγμές που έχει ζήσει στο επάγγελμά της η Ιωάννα Βαμβακάρη και συμπλήρωσε: «Η νύφη από τα νεύρα της έσπασε τα πάντα και ξήλωσε την πόρτα της σουίτας».

Ο γαμπρός το έσκασε

Μπορεί όλοι στο μυαλό μας να έχουμε… καρφωμένη τη φράση «η νύφη το έσκασε», ωστόσο όπως αποκάλυψε η Σοφία Μαθιουδάκη αυτό είναι ένας μύθος. Ο γαμπρός είναι αυτός που μπορεί να την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια ένα βήμα πριν τα σκαλοπάτια της εκκλησίας.

«Υπήρξε φορά που η νύφη πήγε κανονικά στον γάμο και ο γαμπρός δεν ήταν εκεί. Υπήρξαν δράματα» τόνισε η Σοφία Μαθιουδάκη.

Πάντως, πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν στη δεξίωση ανάμεσα στις οικογένειες του ζευγαριού.

«Μία φορά σε έναν γάμο είχαν τσακωθεί τα πεθερικά για τη θέση τους και για το ποιος έχει τον καλύτερο στολισμό στο τραπέζι. Έχει τύχει να διακοπεί γάμος. Έχει τσακωθεί η νύφη με την πεθερά και έβαλαν τον γαμπρό να διαλέξει ανάμεσά τους» αποκάλυψε η Ιωάννα Βαμβαράκη.

Τέλος καλό, όλα καλά

Βέβαια υπάρχουν και τα ευτράπελα εκείνα, που συμβαίνουν, αλλά δεν χαλάει και ο γάμος.

«Σε έναν γάμο με νύφη Ελληνίδα και γαμπρό Ολλανδό η νύφη είχε αγχωθεί μήπως με την αφθονία του ποτού οι καλεσμένοι χαλάσουν το πάρτι. Τελικά μέθυσε η νύφη» είπε η wedding planner Ηλιάνα Κοντογιώργη.

Ενώ η Σοφία Μαθιουδάκη θυμήθηκε μια δική της ιστορία: «Μου έχει μείνει αξέχαστος ένας στολισμός σε μωβ-λιλά αποχρώσεις. Όταν έφτασε η γιαγιά της νύφης τρόμαξε μήπως συνέβη κάτι δυσάρεστο. Η γιαγιά έβαλε τον παππού να μαζέψει όλες τις συνθέσεις και να τις κάνει προσάναμμα στο τζάκι».

Δεν ήξερες…. δεν ρώταγες

Τέλος υπάρχουν και οι στιγμές εκείνες, που ο γαμπρός και η νύφη το ζουν αλλά οι καλεσμένοι δεν το διασκεδάζουν. Μεταξύ μας, ας πρόσεχαν.

«Έχει συμβεί σε γάμο να δυσαρεστηθούν οι καλεσμένοι από τα προσκλητήρια καθώς δεν επιτρεπόταν να φέρουν τα παιδιά τους στη δεξίωση. Η παρεξήγηση με τα προσκλητήρια λύθηκε καθώς κανονίστηκε παιδική απασχόληση σε ξεχωριστό χώρο» θυμήθηκε η Ηλιάνα Κοντογιώργη.

Ενώ την πιο αστεία ιστορία τη φύλαγε για το τέλος η Σοφία Μαθιουδάκη: «Έχει συμβεί σε γάμο που οι καλεσμένοι ήταν ξένοι να φάνε το ρύζι από το χωνάκι που τους μοιράσαμε. Δεν είχαν καταλάβει τη χρήση του».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Ο Ερντογάν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι στηρίζουν τρομοκράτες: «Από τη Συρία διείσδυσαν οι δράστες της επίθεσης»

H επίθεση στην Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία στην Άγκυρα ήταν μία διείσδυση τρομοκρατών από τη Συρία, δήλωσε ο Ερντογάν σε δηλώσεις του στην πτήση επιστροφής από...

«Υπό κατάσταση απεργίας όλος ο κλάδος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας» – Τι αποφάσισαν ΣΕΚ-ΠΕΟ

Τη λήψη απεργιακών μέτρων από σήμερα σε όλο τον κλάδο της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, παγκύπρια, αποφάσισαν από κοινού την Παρασκευή οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ...

Περιστέρι: Λήξη συναγερμού – Βγήκε ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Με αίσιο τρόπο ολοκληρώθηκε το περιστατικό στο Περιστέρι, όπου ένας άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε σπίτι και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ειδικότερα, λίγο μετά τις 15:30 ολοκληρώθηκε η πολύωρη επιχείρηση...

Και επίσημα τέλος τα κινητά στα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης – Δείτε τις ποινές που προνοούνται

Απαγορεύεται και επίσημα, πλέον, η απαγόρευση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων εντός των σχολικών μονάδων Μέσης Εκπαίδευσης, αφού στάλθηκε στα σχολεία η εγκύκλιος του...

Επίθεση Ισραήλ σε Ερντογάν και Γκουτέρες: Ο δικτάτορας σφαγιάζει Κούρδους, ο γ.γ. του ΟΗΕ παραμένει σιωπηλός

Διπλά «βέλη» κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εκτόξευσε ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ισραήλ Κατς. «Ο Ερντογάν σφαγιάζει Κούρδους και ο κόσμος...

Θεσσαλονικιός ο πρώτος influencer γάτος στην Ελλάδα

Σαρώνει στα social media ο Σίμπα, ο πρώτος γάτος influencer στην Ελλάδα που έχει μάλιστα και φανατικούς ακόλουθους και στο εξωτερικό. Έχοντας πλέον συνηθίσει τα φώτα και την...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!