Στο έγγραφο μάλιστα αναφέρεται ότι το πράττει «ατομικά» και με την ιδιότητα του «προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε διά του διευθυντή του γραφείου την παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, χρεώνοντάς της τη διαρροή στοιχείων προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» για το πόθεν έσχες του. Η εφημερίδα αναφερόταν με λεπτομέρειες σε διάφορα «θολά σημεία» και έθετε ερωτήματα για τα περιουσιακά στοιχεία του Κασσελάκη.

«Απαιτούμε την άμεση παραίτηση της γραμματέως του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, η οποία φέρει την κύρια ευθύνη για τη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων. Ο Στέφανος Κασσελάκης αναγκάζεται πλέον να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων του. Εξάλλου, το ότι η διαρροή έγινε την ίδια ημέρα με τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν συνιστά τυχαίο γεγονός ή απλή σύμπτωση…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καπνισάκης.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ: Οι φάκελοι είναι σφραγισμένοι

«Οι φάκελοι με τα πόθεν έσχες είναι σφραγισμένοι και θα δοθεί συνολικά απάντηση από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει αυτή την ώρα», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για όσα καταγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: Ναυτεμπορική