21.9 C
Nicosia
Παρασκευή 20 Σεπτέμβριος 2024 | 2:09

Ζητά συνάντηση με ΠτΔ, Χαρτσιώτη, ΚΟΑ η ΑΕΛ – Η ανακοίνωση της ομάδας

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ όσον αφορά τα γεγονότα που έφεραν την απόφαση για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα, σημειώνοντας ότι με βάση τη συλλογή των πληροφοριών από την ομάδα της Λεμεσού έχουν ενταθεί οι ανησυχίες σχετικά με τη γενεσιουργό αιτία.

Η ανακοίνωση:

Δια της παρούσας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ με το πέρας της σύσκεψης που έλαβε χώρα με σκοπό να επεξεργαστεί τα δεδομένα και να επιλυφθεί των δράσεων σε σχέση με τα τεκταινόμενα στον μη διεξαχθέντα εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον γηπεδούχο Απόλλωνα, επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα:

Η συλλογή πληροφοριών, επεξεργασία δεδομένων και μελέτη υλικού που τέθηκεν ενώπιον μας, ενίσχυσε δραματικά τις ανησυχίες μας σχετικά με τη γενεσιουργό αιτία και το βάρος ευθύνης των δεδομένων που οδήγησαν στην περίεργη εντολή/απόφαση για μη διεξαγωγή του αγώνα!

Η στάση και ενέργειες των εχόντων την ευθύνη αξιολογήθηκε και οδήγησε σε κάποια σημαντικά πρώτα συμπεράσματα.

Η σοβαρότητα που οφείλουμε να επιδείξουμε ως διοίκηση απέναντι σ’ ένα τέτοιο θέμα και ο σεβασμός προς το άθλημα και τον κόσμο που το υποστηρίζει, δεν μας επιτρέπει δυστυχώς ακόμα σε αυτό το στάδιο να τοποθετηθούμε δημόσια, απλά και μόνον για να συμμετάσχουμε στην καλοστημένη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων!

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η ενίσχυση των προσπαθειών μας για αποκάλυψη εάν είναι δυνατόν και εφικτόν όλων των περίεργων πτυχών της όλης ιστορίας, με μοναδικό στόχο να ριχθεί άπλετο φως στις σκοτεινές παραμέτρους που εξακολουθούν να μας προβληματίζουν και που αναμφίβολα πλήττουν ανεπανόρθωτα το άθλημα που αγαπάμε!

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας και αξιοπιοιώντας όσα έως τώρα καταφέραμε να επεξεργαστούμε και κατέχουμε, αποφασίσαμε όπως τα θέσουμε ενώπιον όλων όσων εμπλέκονται, με την απαίτηση όπως όλοι αρμοδίως τοποθετηθούν και εργαστούν με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αντικειμενικότητα προς εύρεση λύσεων που μοναδικό γνώμονα θα έχουν το καλώς νοούμενο συμφέρον του αθλήματος και όχι τα ιδιοτελή συμφέροντα μερικών, περιστασιακά και κατά το δοκούν!

Συνεπώς και σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των ανούσιων δημόσιων δηλώσεων εντυπώσεων, αποφασίστηκε η συνέχιση της μη δημόσιας τοποθέτησης κι ανταλλαγής ανακοινώσεων που στερούνται σοβαρότητας και τεκμηρίωσης και η απαίτηση συναντήσεων με εμπλεκόμενους φορείς ούτως ώστε να τεθούν επί τάπητος τα μέχρι στιγμή δεδομένα, όντες αποφασισμένοι να θέσουμεν τον δάκτυλον επί των τύπον των ήλων, προσδοκώντας από όλους να πράξουν το ίδιο!

Ενημερώνουμε λοιπόν πως αποφασίσαμε και θα ζητηθούν συναντήσεις σε επίπεδο Προέδρων και Διοικήσεων με τους: ΚΟΠ, ΚΟΑ, Κοινοβουλευτικά κόμματα, Υπουργό Δικαιοσύνης, Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Προσδοκούμε στην ανταπόκριση όλων, ούτως ώστε με σοβαρότητα να μπορέσουμε να συζητήσουμε το όλο θέμα όπως αυτό το είδαμε να εξελίσσεται και ο φίλαθλος κόσμος έζησε, μακριά από μικρότητες και σκοπιμότητες, αλλά με μοναδικό σκοπό να τεθούν όλοι ενώπιος ενωπίω!!!

Θα επανέλθουμε με ότι νεώτερο κριθεί πως πρέπει να δημοσιοποιηθεί, αναλόγως!

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Σωματείο ΑΕΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Press Room

Χωρίς μεταβολή κινήθηκε το ΧΑΚ – Στις 182,71 μονάδες ο γενικός δείκτης

Χωρίς ουσιαστικές μεταβολές ολοκληρώθηκε η χρηματιστηριακή συνάντηση της Πέμπτης το ΧΑΚ. Ο Γενικός Δείκτης, έκλεισε στις 182,71 μονάδες, χωρίς μεταβολή. Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 έκλεισε στις...

Νασράλα: Μπορεί να θεωρηθεί κήρυξη πολέμου η παγίδευση συσκευών από Ισραήλ

Ο ηγέτης της οργάνωσης Χασάν Νασράλα αποκάλεσε τις επιθέσεις «τρομοκρατική ενέργεια» και «σφαγή». Υποστήριξε ότι το Ισραήλ έκανε την επίθεση γνωρίζοντας ότι υπήρχαν περισσότερες...

Προσπάθησε να μεταφέρει στην αποσκευή του 27 κιλά κάνναβη και συνελήφθη

Ενα πρόσωπο ηλικίας 23 ετών, συνελήφθη σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην αποσκευή του οποίου φέρονται να εντοπίστηκαν από Λειτουργούς του Τμήματος...

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών

Σε δίκη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παραπέμφθηκαν, την Πέμπτη, 33χρονος και 34χρονος, οι οποίοι συνελήφθηκαν ως οι διακινητές αριθμού μεταναστών που εντοπίστηκαν τα...

Εκτόξευση αδειών οικοδομής τον Ιούνιο λόγω προώθησης καθυστερημένων αιτήσεων

Εκτόξευση παρουσίασε τον Ιούνιο ο αριθμός των αδειών οικοδομής, καθώς οι εκδοτικές αρχές προσπάθησαν να διεκπεραιώσουν τον όγκο από τις καθυστερημένες αιτήσεις πριν την...

Μεμονωμένες βροχές και πτώση θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ωστόσο στα βόρεια τμήματα του νησιού, δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή. Οι...

Μείνετε ενημερωμένοι με τo newsletter μας!